Litecoin (LTC) перевершує Bitcoin та Ethereum за активністю мережі

Litecoin (LTC) перевершує Bitcoin та Ethereum за активністю мережі

Litecoin (LTC) перевершує Bitcoin і Ethereum за активністю мережі

Litecoin (LTC) перевершив Bitcoin (BTC) і Ethereum (ETH) за важливим показником, який вказує на активність мережі, користувачів та попит. Вперше в початку червня Litecoin зареєстрував більше щоденних активних адрес ніж у двох найцінніших криптовалют.

Зокрема, Litecoin помітив 110% зростання у кількості активних адрес за останні сім днів, досягнувши 728 000. Finbold отримав ці дані з Santiment на 11 червня, у той час як в Bitcoin було 593 000 активних адрес, а в Ethereum – 419 000.

Проте стабільний криптодолар Tether U.S. (USDT) все ще значно домінує на ринку за кількістю активних адрес (DAA). Більше того, Bitcoin та Ethereum мають більшу середню активність мережі за останні 30 днів, за даними Santiment.

На цей момент USDT на ланцюжку BNB (BNB) має реєстрацію 781 140 DAA. Тим часом, Bitcoin, Ethereum та Litecoin мають відповідно 653 510, 466 770 та 465 720.

Аналіз ціни Litecoin при збільшеній активності мережі

З точки зору фундаментального аналізу, зростання активності мережі підкреслює збільшений попит на рішення, яке надає Litecoin. Більше активних адрес можуть вказувати на зростання користувачів, що може вплинути на ціну LTC.

З технічного аналізу, проте, LTC має проблеми в діапазоні цін від $77 до $88, наразі на рівні $78,83. Цікаво, що він торгується близько до підтримки діапазону і нижче 30-денного експоненційного середнього (30-EMA) $82,76.

Крім того, щоденний індекс відносної сили (RSI) вказує на слабкий рух для Litecoin, незважаючи на вражаючу активність мережі.

На момент написання цього тексту, LTC має ринкову капіталізацію $5,88 млрд. Це на 225 разів менше, ніж у BTC ($1,32 трлн) та на 72 рази менше, ніж у ETH ($422,71 млрд).

Однак щоденні активні адреси не є вичерпним показником для виміру активності мережі, і інші фактори повинні бути враховані при оцінці попиту та користувацької бази кожної криптовалюти. Bitcoin зареєстрував історично низьку кількість транзакцій за ланцюжком та обсяг торгів на місці, тоді як спекулятивний попит на рекордному рівні через похідні, такі як фьючерси та ETF.

Інвестори повинні бути обережні та слідкувати за подальшими розвитками на ринку криптовалют та індустрії, щоб покращити процес прийняття рішень.

Попередження: Вміст на цьому сайті не слід розглядати як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал підлягає ризику.

Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Токен Юпітера втратив позиції попри зрослі обсяги транзакцій на децентралізованих біржах Солани. Зменшення обсягів токену та концентрована власність можуть вплинути на його ціну. Підтримка на рівні $0,6577 може вказувати на можливий розворот до $1,2200. 📉🔄🚀
Переглянути
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Альткоїни збільшують попит після Token 2049. Волатильність зростає, інвестори стають биками. Торгівля опціонами показує оптимізм. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Криптоаналітик передбачає, що ціна XRP може досягти $24-31, навіть $40. Його прогноз ґрунтується на аналізі Елліота. 🚀📈
Переглянути
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Криптовалютні ціни стабільні після рішення Федеральної резервної системи. Bitcoin і Ethereum відступили трохи, Neiro та Immutable X зростають, а Arkham досяг рекордного рівня. 📉📈
Переглянути