Chainlink (LINK) зламує ключову підтримку, сигнал потенційного спаду

Chainlink (LINK) зламує ключову підтримку, сигнал потенційного спаду

Chainlink (LINK) Breaks Below Key Support, Signaling Potential Downtrend

Після драматичної 13% корекції в п`ятницю, Chainlink розбив ключові рівні підтримки, залишаючи трейдерів та інвесторів у напрузі.

Питання, яке цікавить усіх - що буде далі з Chainlink? З ведучим песимістичним настроєм на ринку та ціною Bitcoin, яка стримується нижче рівня $70,000, розуміння технічного ландшафту ніколи не було таким важливим.

Chainlink Breaks Key Levels on 4-Hour Chart

Ціна LINK стала песимістичною після 13% корекції в п`ятницю.

LINK розбив ключові рівні підтримки, зокрема $17.40, яке відповідає 100 EMA (Синя лінія) на 4-годинному графіку. Обсяг торгів пік на рівні $16.70.

Ціна також увійшла в зелену зону, що відповідає 200 EMA на 4-годинному графіку. Ця область прив`язана до піку обсягу на рівні $16.70.

Рівні цін $16.70 та $18.00 залишаються міцними точками опори. З урахуванням поточних умов на ринку з Bitcoin, торгується нижче рівня $70,000, LINK ймовірно буде мучитися, щоб прорватися через ці рівні.

Найважливіші рівні підтримки для спостереження на цьому рівні цін - $15.60 та $14.30.

Ці рівні відповідають значущим плоским лініям Ічімоку Хмари на 4-годинному графіку. Надаючи ключові області потенційної підтримки посеред поточного песимістичного тренду.

LINK Price Analysis: Daily Bearish Outlook

На щоденному курсі Chainlink ввійшов в Ічімоку Хмару, що свідчить про дуже песимістичний сигнал. RSI також значно впав з 70 до 43 протягом цього таймфрейму.

LINK в даний час знаходить міцну підтримку на 200-денному експоненційному рухомому середньому (зелена область).

Такий рух, ймовірно, призведе до того, що ціна відразу направиться до нижньої межі червоної Ічімоку Хмари на щоденному графіку, приблизно $14.30. Цей рівень $14.30 - критична точка підтримки, а продовження до цього рівня вказуватиме на песимістичний тренд.

Якщо ціна прорветься через цей рівень (ЕМА 200) та перетнеться з рівнем підтримки $15.60, LINK може бути дуже песимістичним. Середньостроковий рівень опори знаходиться на щоденному 50 EMA та 100 EMA, у межах цінового діапазону $16.30 - $16.50.

Якщо ціна підніметься вище цих рівнів (50 та 100 EMAs), це може створити оптимістичену технічну ситуацію для LINK, потенційно підштовхуючи LINK вище Ічімоку Хмари, що було б позитивним биковим знаком для середньострокового прогнозу.

З урахуванням поточних умов на ринку, з Bitcoin, торговане нижче $70,000, LINK ймовірно буде мучитися, щоб прорватися через рівень опори $16.70.

Моніторинг цих ключових рівнів підтримки ($15.6 та $14.3) допоможе трейдерам приймати обгрунтовані рішення та ефективно управляти ризиками.

Крім того, падіння ціни LINK, яка зараз торгується на 30% нижче свого місцевого піку з березня 2024 року, свідчить про потенціал подальших спадів. Тому важливо уважно спостерігати за ринком та відповідно коригувати стратегії.

Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Токен Юпітера втратив позиції попри зрослі обсяги транзакцій на децентралізованих біржах Солани. Зменшення обсягів токену та концентрована власність можуть вплинути на його ціну. Підтримка на рівні $0,6577 може вказувати на можливий розворот до $1,2200. 📉🔄🚀
Переглянути
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Альткоїни збільшують попит після Token 2049. Волатильність зростає, інвестори стають биками. Торгівля опціонами показує оптимізм. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Криптоаналітик передбачає, що ціна XRP може досягти $24-31, навіть $40. Його прогноз ґрунтується на аналізі Елліота. 🚀📈
Переглянути
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Криптовалютні ціни стабільні після рішення Федеральної резервної системи. Bitcoin і Ethereum відступили трохи, Neiro та Immutable X зростають, а Arkham досяг рекордного рівня. 📉📈
Переглянути