Прогноз ціни монети Binance (BNB)

Прогноз ціни монети Binance (BNB)

Ціна монети Binance (BNB) зараз перебуває в турбулентній фазі, де рух ціни залишається сталою. Немає видимих рівнів підтримки або опори.

Довгостроковий прогноз ціни BNB: коливаючий

Нерішучі свічки з малим тілом привели до того, що рух ціни залишається нерухомим. Бики не змогли протягнути ціну криптовалюти вище верхньої межі $635. З 21 травня ведмеді не змогли протягнути ціну нижче ліній ковзного середнього, як повідомлялося раніше на Coinidol.com. Поточний курс обміну між BNB та USD становить $593.90.

Тим не менш, бикам є перевага, оскільки BNB зараз торгується в позитивній зоні тренду. Підйом ціни вище ліній ковзного середнього тягне альткоін вище верхньої опори $635. Позитивний момент продовжиться до максимуму в $692.

Читання індикатора BNB

Цінові бари з маленькими свічками з`являються вище горизонтальних ліній ковзного середнього. Ці свічки зупинили ціну криптовалюти. BNB наближається до можливості підйому ціни. Зараз спад ціни відбувся вище ліній ковзного середнього. Технічні показники:

Ключові рівні опору - $600, $650, $700

Ключові рівні підтримки - $400, $350, $300

Яка буде наступна спрямованість для BNB/USD?

На 4-годинній діаграмі BNB впав нижче ліній ковзного середнього. Спад досяг виснаження ведмедячого тренду. Однак восходжающий тренд зупинився на лініях ковзного середнього. Прорив вище ліній ковзного середнього призведе до тестування криптовалюти верхнього рівня опори. Якщо альткоін не відновиться, поточне узгодженні вище ліній ковзного середнього буде продовжуватися.

Відмова від відповідальності. Цей аналіз і прогноз є особистими думками автора і не є рекомендацією купувати або продавати криптовалюту і не повинен розглядатися як рекомендація від CoinIdol.com. Читачам слід провести свої дослідження перед інвестуванням коштів.

Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Полкадот зупинився нижче $4.5 після випуску Agile Coretime. Криптовалюта бореться, не використовуючи покращене криптосентимент. Випуск дозволяє отримати гнучкість та збільшення масштабованості мережі Polkadot. 🔒📉 #Polkadot #AgileCoretime
Переглянути
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
CEL токен зрос на 62%, вказуючи на відновлений інтерес до мережі Celsius. Графік демонструє позитивну тенденцію та підйом ціни. RSI високий, що може призвести до відката. Мережа реструктурується, що сприяє піднесенню ціни та інтересу. ⬆️📈
Переглянути
Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
📉 Біткоїн та ефір зазнають спаду ціни. Celestia та Arweave показали хороші показники зростання, Unus Sed Leo та Pendle втратили позиції. Крипторинок стабільний, але трейдери очікують на рухи. Слідкуй за оновленнями! 📈
Переглянути
XRP: захист підтримки іншим ростом
XRP: захист підтримки іншим ростом
XRP ціна торгується підтримкою $0.5785, але може збільшитися до $0.600 у разі прориву. Можливе зниження до $0.5650 при невдачі. Технічні показники вказують на ведмежий тренд. 📉🚀 #XRP #криптоновини
Переглянути