Нові можливості токенізації від Chainlink CEO

Нові можливості токенізації від Chainlink CEO

Головний виконавчий директор Chainlink Сергій Назаров обговорює нові можливості токенізації

Сергій Назаров, генеральний директор Chainlink, нещодавно обговорив потенціал нових можливостей токенізації, які обіцяють покращити транзакційну ефективність та управління активами.

У криптосистемі токенізація принесе трансформаційний здвиг. Це може переписати управління та обмін активами на всесвітньому рівні.

Адаптація та використання випадків застосування токенізації

Токенізація передбачає перетворення прав на актив в дігітальний токен на блокчейні. Ця технологія дозволяє атомне заселення - транзакції завершуються миттєво, а не протягом днів. Більше того, це дозволяє більш ефективне управління забезпеченням, усуваючи час, коли активи знаходяться в лімбі, та покращення фінансового використання капіталу.

`Можливість управління активами та переміщення їх більш ефективним способом, чи це ринок 24/7, 365 днів на рік або краще управління забезпеченням, вирішує значну частину проблем транзакційного та управлінського аспектів,` - відзначив Назаров.

Одним із значущих інновацій у сфері токенізації є створення об`єднаного золотого реєстру. Цей підхід інтегрує права власності з даними актива в один запис.

Традиційно управління активами та підтвердження даних працюють роз`єднано, потребуючи значних зусиль для визначення платоспроможності або зобов`язань за боргами. З токенізацією ці деталі легко доступні у власницькому чеку, що значно зменшує ризик та складність управління активами.

`Нова модель, яка зараз вводиться, модель об`єднаного золотого реєстру, полягає в можливості об`єднати права власності та дані про основу в одну річ - смарт-контракти, що містять відповідні дані та постійно оновлюються,` - пояснив Назаров.

За словами Назарова, повна токенізація вартості, від акцій до приватного еквіті та сировини, є неухильною. Він вважає, що це є рідкісним змінам з форматування та управління вартістю за 50 років. Він також підкреслив перехід з паперових та цифрових реєстрів до блокчейн-основаних смарт-контрактів.

Chainlink співпрацював з великими фінансовими установами, такими як JPMorgan та Franklin Templeton, щоб працювати над наданням повного, в реальному часі, даних на блокчейн платформи.

Ці співпраці спрямовані на демонстрацію життєздатності та переваг управління фондами на ланцюжку. Токенізуючи фонди, фінансові установи можуть зменшити операційні витрати, збільшити прозорість та надати інвесторам актуальну інформацію щодо їх інвестицій.

Шляхом зведення різниці між традиційним управлінням активами та сучасною технологією блокчейну, токенізація пообіцяла революціонізувати фінансовий сектор. Дійсно, вона пропонує безпрецедентну ефективність, безпеку та прозорість управління активами.

Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
🚀 Пять елітних платформ з аірдропами: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync. Кожна пропонує вигідні умови для учасників. ⚡🔥 #криптовалюти #аірдропи
Переглянути
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути