Нові можливості токенізації від Chainlink CEO

Нові можливості токенізації від Chainlink CEO

Головний виконавчий директор Chainlink Сергій Назаров обговорює нові можливості токенізації

Сергій Назаров, генеральний директор Chainlink, нещодавно обговорив потенціал нових можливостей токенізації, які обіцяють покращити транзакційну ефективність та управління активами.

У криптосистемі токенізація принесе трансформаційний здвиг. Це може переписати управління та обмін активами на всесвітньому рівні.

Адаптація та використання випадків застосування токенізації

Токенізація передбачає перетворення прав на актив в дігітальний токен на блокчейні. Ця технологія дозволяє атомне заселення - транзакції завершуються миттєво, а не протягом днів. Більше того, це дозволяє більш ефективне управління забезпеченням, усуваючи час, коли активи знаходяться в лімбі, та покращення фінансового використання капіталу.

`Можливість управління активами та переміщення їх більш ефективним способом, чи це ринок 24/7, 365 днів на рік або краще управління забезпеченням, вирішує значну частину проблем транзакційного та управлінського аспектів,` - відзначив Назаров.

Одним із значущих інновацій у сфері токенізації є створення об`єднаного золотого реєстру. Цей підхід інтегрує права власності з даними актива в один запис.

Традиційно управління активами та підтвердження даних працюють роз`єднано, потребуючи значних зусиль для визначення платоспроможності або зобов`язань за боргами. З токенізацією ці деталі легко доступні у власницькому чеку, що значно зменшує ризик та складність управління активами.

`Нова модель, яка зараз вводиться, модель об`єднаного золотого реєстру, полягає в можливості об`єднати права власності та дані про основу в одну річ - смарт-контракти, що містять відповідні дані та постійно оновлюються,` - пояснив Назаров.

За словами Назарова, повна токенізація вартості, від акцій до приватного еквіті та сировини, є неухильною. Він вважає, що це є рідкісним змінам з форматування та управління вартістю за 50 років. Він також підкреслив перехід з паперових та цифрових реєстрів до блокчейн-основаних смарт-контрактів.

Chainlink співпрацював з великими фінансовими установами, такими як JPMorgan та Franklin Templeton, щоб працювати над наданням повного, в реальному часі, даних на блокчейн платформи.

Ці співпраці спрямовані на демонстрацію життєздатності та переваг управління фондами на ланцюжку. Токенізуючи фонди, фінансові установи можуть зменшити операційні витрати, збільшити прозорість та надати інвесторам актуальну інформацію щодо їх інвестицій.

Шляхом зведення різниці між традиційним управлінням активами та сучасною технологією блокчейну, токенізація пообіцяла революціонізувати фінансовий сектор. Дійсно, вона пропонує безпрецедентну ефективність, безпеку та прозорість управління активами.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть