Барєр для ціни Cardano: масивна покупка 2,9 млрд ADA

Барєр для ціни Cardano: масивна покупка 2,9 млрд ADA

Масивна покупка 2,9 мільярда ADA створює бар`єр для ціни Cardano

Незважаючи на те, що Cardano (ADA) зробила фантастичне повернення в топ-10 криптовалют за капіталізацією, перегнавши Toncoin (TON) та Shiba Inu (SHIB), масивна колективна покупка 2,9 мільярда ADA може вплинути на подальший рух ціни на основі подальших дій покупців.

Як виявилося, 206 040 адрес купили Cardano в діапазоні від $0,466 до $0,499, або за середньою ціною $0,481, створюючи міцний опір на цій ціновій точці, яку дев`ята за розміром криптоактив за капіталізацією повинна подолати, за даними IntoTheBlock на 30 травня.

Насправді, вищезгаданий бар`єр - це справжній випробування для биків Cardano, оскільки крипто-трейдери, що утримують 2,9 мільярда ADA і вирішують продавати токен, можуть призвести до масового спаду ціни, але тримання або докупівля може свідчити про оптимістичний настрій і, відповідно, зростання ціни.

Фактично, якщо Cardano зможе подолати цей міцний опір і перетворити його в підтримку, а також зробити те саме з наступними бар`єрами, які наразі стоять на рівнях $0,535 і $0,626 відповідно, вона може прагнути до практично $0,80, яку вона майже досягла в березні цього року. Аналіз ціни Cardano

Тим часом, Cardano на момент публікації обмінювала по ціні $0,452, що свідчить про спад на 2,35% за день, падіння на 5,45% за останній тиждень, але в той же час зростання на 4,44% за місячною динамікою, за найбільш свіжими даними, отриманими з PrimeXBT.

Щодо її технічного аналізу (TA), дані PrimeXBT чітко показують, що ADA торгується нижче свого 50-денного, 100-денного та 200-денного рухомих середніх (MA), що є ведмежим знаком, але її 14-денний індекс відносної сили (RSI) все ще знаходиться в нейтральній зоні, що свідчить про те, що речі можуть рухатися в обидва способи.

Також важливо відзначити, що аналітична платформа криптовалюти CryptoBusy нещодавно зауважила, що у Cardano є `міцні технічні основи`, але що їй потрібно `підняти жертвоприношення з більш ефективні стратегії маркетингу, як у Solana (SOL) для підвищення усвідомлення та прийняття`, відповідно до її посту X від 27 травня.

Нарешті, у Cardano перед собою важке завдання - спроба подолати вищезгаданий опір, і тільки час покаже, чи вона це зможе зробити, тому важливо вести власну досліджувану роботу і вивчати будь-які важливі новини про Cardano, коли вибираєте інвестувати в неї.

Відмова від відповідальності: Зміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційна порада. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під загрозою.

Потенціал XRP нарости до рівнів $20-30: математичне обґрунтування
Потенціал XRP нарости до рівнів $20-30: математичне обґрунтування
🚀 Аналітик довів, що XRP може досягти рівня $20-30. Консолідація за 7 років дала міцну основу для зростання. Цей прогноз - реалістичний. 👨‍💼 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Солана: ціна готується до зростання
Солана: ціна готується до зростання
Solana (SOL) готується до нового зростання. Ціна може пройти рівні $152 та $164. Підтримка при $142. Шанси на спад у SOL, якщо не пройдуть рівень $148 та підтримка $134. MACD та RSI показують буйний настрій. 🚀📈
Переглянути
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Полкадот зупинився нижче $4.5 після випуску Agile Coretime. Криптовалюта бореться, не використовуючи покращене криптосентимент. Випуск дозволяє отримати гнучкість та збільшення масштабованості мережі Polkadot. 🔒📉 #Polkadot #AgileCoretime
Переглянути
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
CEL токен зрос на 62%, вказуючи на відновлений інтерес до мережі Celsius. Графік демонструє позитивну тенденцію та підйом ціни. RSI високий, що може призвести до відката. Мережа реструктурується, що сприяє піднесенню ціни та інтересу. ⬆️📈
Переглянути