Мем-монета WIF: курс досягає максимуму, трейдери ставлять на спад

Мем-монета WIF: курс досягає максимуму, трейдери ставлять на спад

Курс WIF досягає двомісячного максимуму, трейдери ставлять на спад

П`ятимісячна мем-монета на тему собак, dogwifhat (WIF), зафіксувала вражаючий ріст ціни в умовах загального булішого настрою на ринку, тоді як деякі трейдери очікують спаду.

WIF виріс на 14% за останні 24 години і торгується по $3.85 на момент написання. Мем-монета короткочасно досягла денного максимуму у розмірі $4.05 сьогоднішнього дня — рівня, останній раз бачений в початковий квітня. Ринкова капіталізація WIF складає $3.85 млрд, зробивши ​​його 28-ою найбільшою криптовалютою на час звітування.

Ціна WIF, RSI, відкритий інтерес та рівень фінансування — 29 травня | Джерело: Santiment

Денний обсяг торгів мем-монети перевищив позначку у $1.5 млрд після зростання на 33% за добу.

Згідно з даними, наданими Santiment, загальний відкритий інтерес WIF збільшився на 17.7% за останні 24 години — зростаючи з $374.9 млн до $441.2 млн. Коли відкритий інтерес до активу раптово стрімко зростає, зазвичай очікується велика цінова волатильність через потенційні ліквідації.

Дані з ринкової інтелектуальної платформи показують, що загальний рівень фінансування, агрегований за WIF, впав з 0.043% до 0.019% за останні 24 години. Це показує, що кількість трейдерів, які ставлять на падіння ціни мем-монети, значно збільшилася.

Крім того, індекс відносної сили WIF (RSI) зріс з 61 до 65 за останні 24 години, згідно з даними Santiment. Індикатор показує, що мем-монета на тему собак наразі перекуплена, і навіть може відбуватися маніпулювання ціною китами.

На цей момент ціна dogwifhat може спостерігати раптові рухи через трейдерів, які беруть короткостроковий прибуток і масові ліквідації.

Читайте далі: Солана приєднується до багатоланцюгового трекера портфеля Pulsar Finance від Terraform

Потенціал XRP нарости до рівнів $20-30: математичне обґрунтування
Потенціал XRP нарости до рівнів $20-30: математичне обґрунтування
🚀 Аналітик довів, що XRP може досягти рівня $20-30. Консолідація за 7 років дала міцну основу для зростання. Цей прогноз - реалістичний. 👨‍💼 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Солана: ціна готується до зростання
Солана: ціна готується до зростання
Solana (SOL) готується до нового зростання. Ціна може пройти рівні $152 та $164. Підтримка при $142. Шанси на спад у SOL, якщо не пройдуть рівень $148 та підтримка $134. MACD та RSI показують буйний настрій. 🚀📈
Переглянути
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Полкадот зупинився нижче $4.5 після випуску Agile Coretime. Криптовалюта бореться, не використовуючи покращене криптосентимент. Випуск дозволяє отримати гнучкість та збільшення масштабованості мережі Polkadot. 🔒📉 #Polkadot #AgileCoretime
Переглянути
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
CEL токен зрос на 62%, вказуючи на відновлений інтерес до мережі Celsius. Графік демонструє позитивну тенденцію та підйом ціни. RSI високий, що може призвести до відката. Мережа реструктурується, що сприяє піднесенню ціни та інтересу. ⬆️📈
Переглянути