Відображення NetFlow китів у Shiba Inu: плитка на піденні

Відображення NetFlow китів у Shiba Inu: плитка на піденні

Shiba Inu (SHIB) - Дзеркальце 3,015% у сплеску NetFlow, але є підвох

Криптовалюта на тему собак Shiba Inu (SHIB) побачила вражаючий сплеск на 3,015% у великому тримачу NetFlow, що дає уявлення про зміну позицій китів. Проте цей неймовірний стрибок має свої підводні камені.

Позитивний NetFlow зазвичай вказує на накопичення, де кити купують токени SHIB, тоді як від`ємний NetFlow може свідчити про зменшення позицій або продаж.

За даними IntoTheBlock, Shiba Inu має від`ємний NetFlow на 3,015%, що свідчить про те, що кити можуть зменшувати свої позиції в умовах постійної ринкової невизначеності.

Цей сплеск NetFlow є подвійним мечем. З одного боку він відображає збільшений інтерес до SHIB, оскільки великі тримачі передають значні суми токена. З іншого боку, він викликає питання щодо позиціонування китів. Чи позиціонуються кити для продажу або захищають свої активи відповідно до ринкових умов?

Час, коли спостерігається цей сплеск NetFlow, особливо помітний, оскільки Shiba Inu стикається з важким боєм на щоденному SMA 50. Shiba Inu стикається з важким боєм у ключовому опорному рівні

Останнім часом поціновувачі SHIB з тривогою придивлялись, як токен ріс, лише зіткнутися з могутньою перешкодою на ключовому рівні опори.

Shiba Inu побачила великий сплеск 15 травня, піднімаючись з мінімумів $0,00002286 до максимумів $0,00002558, друкує велику зелену свічку в процесі. SHIB утримувала свої прибутки, щоб досягти максимумів $0,00002589 16 травня, після чого зіткнулася з відхиленням через масивну перешкоду у цьому діапазоні.

Опір у питанні виявився великою перешкодою для ціни SHIB, яка в даний час бореться з утриманням свого вгородженого руху. Технічні аналітики, уважно стежачи за виступами SHIB, зауважують, що ціна токена намагалася прорвати цей опір протягом кількох днів.

Опірний рівень, ідентифікований за щоденним простим рухомим середнім (SMA) 50 на рівні $0,00002487, виявився важкою горішкою до розбиття. Незважаючи на кілька спроб биків тиснути ціну поза цей рівень, SHIB безперервно закривалася нижче, сигналізуючи про боротьбу між покупцями та продавцями.

На момент написання, SHIB втратила 0,40% за останні 24 години і становила $0,00002476.

Солана: ціна готується до зростання
Солана: ціна готується до зростання
Solana (SOL) готується до нового зростання. Ціна може пройти рівні $152 та $164. Підтримка при $142. Шанси на спад у SOL, якщо не пройдуть рівень $148 та підтримка $134. MACD та RSI показують буйний настрій. 🚀📈
Переглянути
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Полкадот зупинився нижче $4.5 після випуску Agile Coretime. Криптовалюта бореться, не використовуючи покращене криптосентимент. Випуск дозволяє отримати гнучкість та збільшення масштабованості мережі Polkadot. 🔒📉 #Polkadot #AgileCoretime
Переглянути
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
CEL токен зрос на 62%, вказуючи на відновлений інтерес до мережі Celsius. Графік демонструє позитивну тенденцію та підйом ціни. RSI високий, що може призвести до відката. Мережа реструктурується, що сприяє піднесенню ціни та інтересу. ⬆️📈
Переглянути
Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
📉 Біткоїн та ефір зазнають спаду ціни. Celestia та Arweave показали хороші показники зростання, Unus Sed Leo та Pendle втратили позиції. Крипторинок стабільний, але трейдери очікують на рухи. Слідкуй за оновленнями! 📈
Переглянути