Алткоїни: BNB відстає від XRP, ADA та TON - аналіз ринку

Алткоїни: BNB відстає від XRP, ADA та TON - аналіз ринку

Аналіз Ринку: BNB поступається XRP, ADA та TON ведуть тижневі прирости

Ціни на альткоіни зафіксували помірний зріст за останні сім днів. Деякі показали кращі результати, інші мали проблеми зі збереженням моментуму. Один з тих, хто зіткнувся з труднощами, - Binance Coin (BNB).

Згідно з CoinMarketCap, ціна BNB знизилася на 1,25% за останній тиждень. Однак Ripple (XRP), Cardano (ADA) та Toncoin (TON) показали помітну продуктивність. На момент публікації, ціна XRP зросла на 4,02%, вартість ADA збільшилася на 8,10%, а TON піднявся на 7,05%.

Незважаючи на тижневі прирости, деякі токени не змогли утримати свої прирости в останні 24 години. Ця стаття від Coin Edition розглядає продуктивність XRP порівняно з ADA та BNB проти TON.

XRP vs. ADA

Порівнюючи з ADA, XRP показав гірші результати. Повернення ADA були постійно вищими, в середньому на 5% більшими, ніж у XRP.

Крім того, Coin Edition доклав зусиль, щоб дослідити Індекс Потоку Грошей (MFI) та помітив, що він становить 85,51. Читання понад 80,00 вказує на те, що актив перекуплено. Коли MFI становить 20,00, це свідчить про те, що актив перепроданий.

Також Cardano наближався до зони перекупленості, що вказувало на можливе зниження ціни. Для XRP ціна може повернутися до $0,50, а ADA, останнім часом на рівні $0,48, може опуститися до $0,46.

BNB vs. TON

Щодо BNB, ціна стояла на рівні $580 з опорою на рівні $600. Зростання тиску на покупку може відправити ціну BNB вище опори. Погляд на Області Болінджера (BB) показав, що волатильність навколо токена збільшувалася.

Ця волатильність вказує на те, що ціна може раптово зрости в оптимістичному сценарії та різко впасти в песимістичному. TON відображав аналогічну картину до BNB, вказуючи на те, що якщо ціна BNB зросте, TON може піти по його слідах.

Проте, Дивовижний Осцилятор (AO) був від`ємний, але зелені смуги вказували на те, що відбувається виходження оптимізму, що може привести TON до рівня $7,50 та BNB до $612.

Останні зміни у цінах на альткоіни підкреслюють волатильність криптовалютного ринку. Незважаючи на те, що активи, такі як XRP, ADA та TON, продемонстрували стійкість, коливання в цінах на BNB вказують на продовжуються виклики.

Навіть коли трейдери орієнтуються в цих змінах, потенціал для значних коливань цін залишається високим, що спровоковано ринковою динамікою та сентиментом інвесторів.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, має лише інформаційний та освітній характер. Стаття не становить фінансової поради чи поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, завдані в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам радять виявити обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Солана: ціна готується до зростання
Солана: ціна готується до зростання
Solana (SOL) готується до нового зростання. Ціна може пройти рівні $152 та $164. Підтримка при $142. Шанси на спад у SOL, якщо не пройдуть рівень $148 та підтримка $134. MACD та RSI показують буйний настрій. 🚀📈
Переглянути
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Polkadot: чому DOT не може перейти $4.5?
Полкадот зупинився нижче $4.5 після випуску Agile Coretime. Криптовалюта бореться, не використовуючи покращене криптосентимент. Випуск дозволяє отримати гнучкість та збільшення масштабованості мережі Polkadot. 🔒📉 #Polkadot #AgileCoretime
Переглянути
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
CEL токен зрос на 62%, вказуючи на відновлений інтерес до мережі Celsius. Графік демонструє позитивну тенденцію та підйом ціни. RSI високий, що може призвести до відката. Мережа реструктурується, що сприяє піднесенню ціни та інтересу. ⬆️📈
Переглянути
Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
📉 Біткоїн та ефір зазнають спаду ціни. Celestia та Arweave показали хороші показники зростання, Unus Sed Leo та Pendle втратили позиції. Крипторинок стабільний, але трейдери очікують на рухи. Слідкуй за оновленнями! 📈
Переглянути