Техно-оптимістичний погляд на майбутнє

Техно-оптимістичний погляд на майбутнє

Не відкидайте непорозумілого техно-оптимістичного виборця

Американські громадяни, і, можливо, громадяни більшого західного світу, хвилюються щодо майбутнього.

Виборці постійно виражають обережність та песимізм стосовно нових та зароджуючих технологій, від страхів про автономні автомобілі до тривоги щодо впливу штучного інтелекту. Цей песимізм, зрозуміло, перетікає в політичний світ, залишаючи більше чотирьох з п`яти виборців з враженням, що `тон і характер політичної дискусії в Сполучених Штатах за останні роки стали більш негативними`.

Шанс на зміну політичної перспективи - тієї, яка підтримує розвиток технологій, а також пом`якшує страхи щодо цього розвитку - виглядає марним. З іншої сторони, можливо, цьому просто потрібна нова перспектива для відкритості і захоплення, спрямована на переваги нової технології, а не на роздуми про її потенційні небезпеки.

Добре почати з іншого часто висміюваного сектору: цифрових активів та технології блокчейну.

Глибока аргументація на користь цифрових активів виглядає приблизно так: Суверенні глобальні громадяни повинні мати більше влади над своїм фінансовим життям та цифровими ідентичностями, підкріплені приватнісні носії, що відокремлюють їх від влади Великих банків та Великих технологічних компаній.

Якщо ви не вважаєте, що цим двом суб`єктам слід мати стільки влади, як у них є у наших життях, то вам слід хоча б цікавитися децентралізованими мережами та протоколами, які претендують на вирішення цієї проблеми влади. Хоча безсумнівно є багато тих, хто торгує і інвестує в цифрові активи лише через гроші, це також є просто вибір, і додавання вибору в життя людей повинно бути несуперечливим.

Незважаючи на це, часто саме страоманська версія технології цифрових активів просочується в наш політичний та культурний основний потік.

З урахуванням перебільшених твержень щодо ролі, яку виконують цифрові активи у сприянні нелегальних фінансових операцій та підтримці екстремістських груп, враження, яке може зробити ненадламний спостерігач, полягає в тому, що ця технологія не має жодних спасительних рис.

Проте прийняття технології цифрових активів не означає вільний для всіх без жодного регулювання та правил, що залишать споживачів на самоті. Замість цього це означає більш відкрите визнання технології як початкової позиції, а не визначення, що оцінюється тільки за ризиками та недоліками цифрових активів.

Анти-технологічна, песимістична перспектива проявляється на багатьох критичних відхилях нашої економіки, включаючи зелену технологію, виробництво електроенергії та будівництво житла.

Візьмімо ядерну енергію як один із прикладів. Sierra Club, одна з найважливіших організацій зі збереження навколишнього середовища в Америці, категорично виступає проти цієї технології, обрушуючи на технології орієнтовані рішення при підвищенні викидів. Однак протистояння ядерній енергії викликане непорозумінням ризиків. Відомо, що це уявлення часто відстає, враховуючи, що ядерна енергія спричиняє менше смертей, ніж навіть установки вітроенергетики на одиницю виробленої електроенергії, а також виділяє менше вуглецю, ніж сонячні енергетичні проекти. Таким чином, хоча багато політиків (по крайній мірі наліво) пишаються з тим, що отримали підтримку від Sierra Club, ми вагаємося, що набагато менше політиків поспішатимуть за підтримкою від Nuclear Energy Institute.

Є ознаки того, що ця рефлексивна `вся нова технологія потенційно шкідлива` перспектива може змінюватися. У Каліфорнії, наприклад, недавно прийняті закони як сприяють покупці та простому використанню електричних автомобілів, так і підтримують постійну роботу ядерних електростанцій в штаті. Так само Техас є одним з провідних виробників відновлювальної енергії в країні та також містить найбільшу кількість операторів цифрових активів серед усіх штатів.

Ці обидва політики, запропоновані відповідними законодавцями цих штатів, є спрямовані на протиекологічність та технології, та показують, що можливо, коли політик оцінює об`єктивні переваги останніх на користь першої. Ця позиція є також прикладом того, що ми можемо переосмислити як `техно-оптимістичний` погляд на суспільство.

Прочитайте більше у нашому розділі думок: Час заставити Конгрес захистити криптогенетичне гніздо

Як описав блогер Ноа Сміт: техно-оптиміст `виборець може бути більш чутливим до ідеї того, що суспільство є самою технологією і що суспільство є досвідом використання користі від інших технологій, він визначає, як індивідуальні люди відчувають силу, яку технологія надає`. Цей погляд каже: У нас є інструменти, яким чином ми можемо найкраще їх використовувати?

Це приводить нас до того, як цифрові активи вписуються в цей `техно-оптимістичний` погляд та як політики можуть сприймати як технологію, так і тих виборців, які у неї вірять. Опитування вказують на те, що є приблизно така грубе схематичне уявлення конституенції, яка відкрита для потенційних переваг нової технології, включаючи розвиток екосистеми цифрових активів у Сполучених Штатах.

Останнє опитування виявило, що майже кожний четвертий американець до 25 років зацікавлений в цифрових активах; та сама вікова категорія, яка найбільш зацікавлена в автономних автомобілях, розумній домашніх пристроях, доставці дронами та електричному транспорті. Хоча це може не дивувати багатьох (молоді люди зацікавлені в крутих нових технологіях), це в найкращих інтересах наших обраних посадовців розвивати цей інтерес та включати цих виборців до довгострокової політичної стратегії.

Занадто часто ми впливаємо техно-песимістами, тими особами, які впевнені, що нові досягнення знищать наш світ. Або техно-лібертарійці, що не хочуть, щоб суспільство втручалося в ті ж технології.

Нам треба діяти посереднім шляхом, переналагоджуючи поточне консенсусне уявлення про турботу про здатність технології покращити наше життя та сушті. і культивувати техно-оптимістів серед нас.

Якщо ми не зробимо цього зараз, ми ризикуємо двома речами: нашою здатністю краще використовувати технологію, яку ми маємо зараз та винаходимо у майбутньому, і, що більш важливо, твердою виборчою блоокадою на користь майбутнього на виборах. Крістін - CEO Blockchain Association, торгова асоціація, розташована в Вашингтоні, яка представляє майже 100 провідних компаній галузі цифрових активів.

Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
Криза в Celsius: токен CEL стрімко зростає
CEL токен зрос на 62%, вказуючи на відновлений інтерес до мережі Celsius. Графік демонструє позитивну тенденцію та підйом ціни. RSI високий, що може призвести до відката. Мережа реструктурується, що сприяє піднесенню ціни та інтересу. ⬆️📈
Переглянути
Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
📉 Біткоїн та ефір зазнають спаду ціни. Celestia та Arweave показали хороші показники зростання, Unus Sed Leo та Pendle втратили позиції. Крипторинок стабільний, але трейдери очікують на рухи. Слідкуй за оновленнями! 📈
Переглянути
XRP: захист підтримки іншим ростом
XRP: захист підтримки іншим ростом
XRP ціна торгується підтримкою $0.5785, але може збільшитися до $0.600 у разі прориву. Можливе зниження до $0.5650 при невдачі. Технічні показники вказують на ведмежий тренд. 📉🚀 #XRP #криптоновини
Переглянути
Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Токен Юпітера втратив позиції попри зрослі обсяги транзакцій на децентралізованих біржах Солани. Зменшення обсягів токену та концентрована власність можуть вплинути на його ціну. Підтримка на рівні $0,6577 може вказувати на можливий розворот до $1,2200. 📉🔄🚀
Переглянути