Наскільки вклали грошей в біткойн-ETF та як цим користувалися консультанти: огляд.

Наскільки вклали грошей в біткойн-ETF та як цим користувалися консультанти: огляд.

Як ви користуються консультанти біткойн-ETF у портфелях клієнтів? Залежить.

Хоча тепер ми маємо краще уявлення про те, хто інвестував у біткойн ETF, як ці продукти використовуються, - це інша історія.

Різні установи подавали так звані заяви 13F в останні тижні, це можає дати уявлення про покупців біткойн-ETF, які змандрювали після їх запуску у січні, та розмір позицій.

Консультанти та їх клієнти розглядають виділення від 1% до 10%, повідомили фахівці з фінансів журналу Blockworks — іноді поєднуючи утримання біткойн-ETF з витратами на криптовалютні акції, ETH та інші активи.

І які позиції можуть замінити ці виділення? Це залежить.

Далі: Що розповідають заяви 13F про інституційний інтерес до біткойн-ETF

Заява від 25 квітня показала, що штаб-квартира в Теннессі Fielder Capital на той момент тримала приблизно 23 мільйони доларів США в Bitwise Bitcoin ETF (BITB) and Grayscale Bitcoin Trust ETF (GBTC) в комбіні. на 31 березня.

Обсяг біткойн-ETF в Kansas United Capital Management склав приблизно 35 млн доларів на цю дату.

Деякі вклали навіть більше грошей.

Wolverine Asset Management та Envestnet тримали приблизно по 54 млн та 42 млн доларів відповідно у Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) під своєю контролем.

Hightower Advisors повідомили про володіння криптовалютними фондами на 68 млн доларів. Ми також дізналися, що Інвестиційна рада штату Вісконсіну купила 2,4 мільйона акцій BlackRock`s iShares Bitcoin Trust (IBIT) та понад мільйон акцій GBTC.

Oh yeah, and hedge fund Millennium Management виявив володіння приблизно 20 млн акцій IBIT на суму більше 844 млн доларів.

Хоча частина ключових гравців не повернули запити, щоб обговорити ці позиції, деякі менші фірми зробили. Давайте розглянемо.

Вчити відповідний розмір виділення

Наша позиція була [що криптовалюта] має бути частиною голістичного портфелю, - повідомив Головний інвестиційний директор Fielder Capital Стівен Корн журналу Blockworks.

Корн відзначив, що він та члени своєї фірми декілька років були «скупиками криптовалюти» , перш ніж стали більше зацікавлені у цій сфері в 2020 році.

Компанія почала виділяти капітал від своїх клієнтів з високим рівнем достатку та ультра високим рівнем достатку до приватного криптовалютного фонду, управляємого Galaxy Digital, а також GBTC, який тоді був доступний на продаж для акредитованих інвесторів.

Його найновіша заява 13F — показує практично 15 млн доларів в позиції з BITB — відображає більш пізнє перемикання з GBTC в значно дешевий фонд Bitwise для певних клієнтів, зауважив Корн. Деякі клієнти Fielder Capital залишають вкладення в GBTC, заявки показують, що фірма мала акції Grayscale ETF на суму приблизно 8 млн доларів.

Fielder Capital співпрацює із приблизно 110 родинами та управляє приблизно 800 млн доларів активів.

«Значна більшість» клієнтів фірми мають експозицію до криптовалюти, сказав Корн.

«Коли новий клієнт прийшов — якщо вони не мають категоричної протизаперечення — ми взяли б іншу позицію, зазвичай від 1,5% до 2% в цілому до криптовалюти», - пояснив він.

Виділення до криптовалюти, коли вони були, може бути такими низькими, як 1% в разі клієнтів у віці пенсійного віку, наприклад. Інші можуть мати позицію в криптовалюті, що буде оцінено як високою, як 5% в портфелі, перш ніж фірма може вибрати «зменшення його». - Так пояснив Корн.

«Ми вважаємо, що воно може стати нульовим, і ми хочемо переконатися, що якщо це буде нулем, воно все ще буде відповідним з точки зору клієнта», — він сказав про позиції в криптовалюті. «Але ми розміщуємо всі позиції голістично на загальній портфельній основі».

Розмір виділення між 1% та 5% для більшості клієнтів Fielder Capital, здається, є популярним вибором для тих, хто вкладає кошти в цей сектор, згідно з дослідженням Дігітальної ради фінансових професіоналів.

Дослідження показало, що 87% консультантів, які рекомендують виділення до криптовалюти, пропонують позицію від 1% до 5%.

Як виділення перевищують 5%, «вплив на максимальні переробки защаджень почав стрімко зростати», за даними серпня від Bitwise Asset Management.

Клієнти Kansas-based United Capital Management може бути трошки глибше в криптовалюті, ніж клієнти більшості інших фірм, з виділеннями до 10%, за словами ГПБ Чада Коен.

United Capital Management тримав відблизно 22 млн доларів у FBTC на 31 березня, показали заявки. Також вона володіла акціями ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) на суму приблизно 13 млн доларів.

Коен був зацікавлений у біткойні майже все 15-річне історію активу. Він згадав, що отримав експозицію через GBTC в 2013 році, коли біткойн становив близько 600 доларів.

«Ми практично купили і продали це як акцію», — сказав він журналу Blockworks.

Проте речі еволюціонували, оскільки GBTC остаточно конвертується в ETF у січні. До ньоговходить ще дев`ять інших фондів на спот-біткойн.

Тільки кілька днів до запуску 11 січня Коен поміняв позиції клієнтів в GBTC на акції BITO через страх того що Комісія з цінних паперів та бірж може не дозволити ETF Grayscale прийти на ринок.

United Capital Management пізніше обміняв більшість своїх позицій BITO на FBTC, зауваживши, що подобається рішення Фідельності кастодіювати власний біткойн.

Всього Коен сказав, що його фірма утримує приблизно 50 мільйонів доларів позицій у `Web3`, які включають акції біткойн-ETF. Це становить майже 10% з 530 мільйонів доларів активів, що United Capital Management має під своєю управлінням.

Фірма має можливість включати експозицію до криптовалюти в портфелі, позначених між помірним і агресивним, пояснив ГПБ. Більшість цих 50 млн доларів вартості криптовалютних позицій розподілені між приблизно 500 клієнтами. Роль портфелю біткойн-ETF, та з чим його поєднано

Біткойн став відомим для багатьох як цифровий засіб зберігання вартості — часто порівнюють його з золотом — який не покладається на інституції та існує поза системою фіатних валют.

«Навіть якщо ви відіберете це, як актив портфеля, він доволі неймовірний», - сказав Головний інвестиційний директор Bitwise Метт Хоуган під час панельної дискусії у минулому місяці. «Він має низьку кореляцію з іншими традиційними активами, він ліквідний, має високий потенціал доходу».

Таким чином, він додав, BTC подібний до ризику венчурного капіталу або приватної еквіті, хоча без обмежень з ліквідністю.

«Ми вирішуємо захопити зростання», - сказав Коен про позиції свого біткойн ETF. United Capital Management поєднує утримання цих коштів з алокіціями на акції Coinbase, MicroStrategy та видобувачів біткойну як Marathon Digital та CleanSpark.

Девід Варшав, засновник The Wealth Plan, сказав, що він вітає діапазон виділення криптовалют від 1% до 5% для зацікавлених клієнтів, наступні питання полягають в тому, які криптовалютні активи включити та на що буде заміщена позиція.

Клієнти Варшава зазвичай мають відносно невелику позицію у золото, сказав він - це означає, що він може замістити частину позиції клієнта для вкладення в криптовалюти.

«Але, очевидно, якщо консультант має виділення в 10% у золото, можливо, було б логічно взяти звідти,» - пояснив він. «Я думаю, що це може бути найбільш порівняним майном.

Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
Глобальний ринок криптовалют: огляд цін на біткоїн, етереум та Celestia (24 вересня 2024)
📉 Біткоїн та ефір зазнають спаду ціни. Celestia та Arweave показали хороші показники зростання, Unus Sed Leo та Pendle втратили позиції. Крипторинок стабільний, але трейдери очікують на рухи. Слідкуй за оновленнями! 📈
Переглянути
XRP: захист підтримки іншим ростом
XRP: захист підтримки іншим ростом
XRP ціна торгується підтримкою $0.5785, але може збільшитися до $0.600 у разі прориву. Можливе зниження до $0.5650 при невдачі. Технічні показники вказують на ведмежий тренд. 📉🚀 #XRP #криптоновини
Переглянути
Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Токен Юпітера втратив позиції попри зрослі обсяги транзакцій на децентралізованих біржах Солани. Зменшення обсягів токену та концентрована власність можуть вплинути на його ціну. Підтримка на рівні $0,6577 може вказувати на можливий розворот до $1,2200. 📉🔄🚀
Переглянути
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Альткоїни збільшують попит після Token 2049. Волатильність зростає, інвестори стають биками. Торгівля опціонами показує оптимізм. 🚀
Переглянути