Недавні зміни в ціні BTC та ETH: Що чекати?

Недавні зміни в ціні BTC та ETH: Що чекати?

Аналіз ціни BTC та ETH: Індикатори вказують на неочікуваний рух

Ціни на Bitcoin (BTC) та Ethereum (ETH) не вражають останнім часом. На момент написання цієї статті ціна BTC становила $60,967, а ETH втратила свою позицію на рівні $3000 та торгувалася за $2914, згідно з CoinMarketCap.

З наближенням середини місяця, трейдери стурбовані тим, що ціна закінчить травень з позитивними результатами чи навпаки. Coin Edition дивиться на можливість та цільові ціни для BTC та ETH.

Аналіз ціни BTC

Згідно з 4-годинним графіком BTC/USD, відскок може відбутися для монети незабаром. Про це свідчить індикатор Фібоначчі.

На графіку рівень Фібоначчі 0.236 був на рівні $60,935, що вказує на те, що Bitcoin може досягти найнижчої точки пулбеку. З іншого боку, золотим співвідношенням 1.618 було $65,521, що означає, що короткострокова цільова ціна монети може бути в цьому регіоні.

Проте, вкрай биковий сценарій може відправити BTC до $74,213, як це вказав рівень Фібоначчі 4.236. Але це може трапитися не до кінця травня, враховуючи те, що ведмеді ще не зовсім покинули ринок.

Coin Edition встановила це після огляду індексу Елдера (EFI). На момент написання цієї статті, читання EFI було від`ємним, що свідчить про відсутність купівельного тиску. Якщо цей індикатор впаде, то биковий вигляд BTC буде анульований.

Це може знизити ціну монети до $58,000. З іншого боку, збільшення накопичення може допомогти Bitcoin почати свій шлях назад понад $65,000.

Аналіз ціни ETH

Щодо ETH, індикатор відносної сили (RSI) показав, що альткоїн раніше був перепроданий. Однак читання RSI знову почало зростати, що вказує на те, що бики можуть працювати над диктуванням моменту.

Анулювання цього може статися, якщо продажний тиск повернеться знову, і ціна ETH може впасти до $2,860. Цей потенційний спад також підтримується Chakin Money Flow (CMF), який знаходився в червоній зоні.

Але з позитивного боку, ціна ETH може стрибнути, якщо бики продовжують піднімати момент. Якщо це станеться, ETH може торгуватися за $3,278 протягом короткого періоду.

Disclaimer: Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний та освітній характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання вмісту, товарів чи послуг, згаданих. Читачам радять проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Токен Юпітера втратив позиції попри зрослі обсяги транзакцій на децентралізованих біржах Солани. Зменшення обсягів токену та концентрована власність можуть вплинути на його ціну. Підтримка на рівні $0,6577 може вказувати на можливий розворот до $1,2200. 📉🔄🚀
Переглянути
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Альткоїни збільшують попит після Token 2049. Волатильність зростає, інвестори стають биками. Торгівля опціонами показує оптимізм. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Криптоаналітик передбачає, що ціна XRP може досягти $24-31, навіть $40. Його прогноз ґрунтується на аналізі Елліота. 🚀📈
Переглянути
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Криптовалютні ціни стабільні після рішення Федеральної резервної системи. Bitcoin і Ethereum відступили трохи, Neiro та Immutable X зростають, а Arkham досяг рекордного рівня. 📉📈
Переглянути