Нова обєднана група для очищення криптовалютної галузі: керівник Justine Bone

Нова обєднана група для очищення криптовалютної галузі: керівник Justine Bone

Криптовалютна галузь, протягом років, страждала від різних атак та інших злочинів, та тепер має новий об`єднаний групу, яка присвячена очищенню ситуації, на чолі з ветераном кібербезпеки Justine Bone.

Bone є виконавчим директором Crypto ISAC, першого в галузі центру по обміну і аналізу інформації, фактично центру для аналізу кібербезпеки. Лідер у кібербезпеці та криптографії вже більше 25 років, вона була генеральним директором медичної компанії MedSec, де її робота (у партнерстві зі скороченням продажів гедж-фонду) безпосередньо призвела до відкликання півмільйона кардіостимуляторів Федеральним управлінням з питань продуктів харчування і лікарських засобів США, які були вразливі до взлому. Виробник пристроїв, Abbott (раніше St. Jude Medical), пізніше випустив оновлення вбудованого програмного забезпечення для усунення уразливостей.

Повний склад засновних членів Crypto ISAC, які забезпечують фінансову підтримку організації, буде представлений на сцені 29 травня на заході Consensus 2024 компанії CoinDesk в Остіні, штат Техас. У списку є дві з найбільших бірж, великий випускач стейблкоїна, одна з найвідоміших фірм з зберігання в галузі, а також багато інших відомих імен в криптосфері.

“До цього часу не існувало крипто ISAC, і деякі люди дивуються, коли дізнаються про це,” сказала Bone в інтерв`ю з CoinDesk. “Декілька років тому деякі кібербезпечні компанії, які потім були приєднані іншими гравцями в галузі криптовалют, визнали цю проблему і почали організовуватися.`

Близько $1.7 мільярда було втрачено через атаки хакерів на криптоплатформи в 2023 році, за даними блокчейн-дослідницької компанії Chainalysis.

Для донесення легітимності

ISAC були введені як неприбуткові організації наприкінці 1990-х років для сприяння та легітимізації обміну інформацією щодо вразливостей кібербезпеки та інцидентів між організаціями публічного та приватного секторів. Їх часто порівнюють з програмами `міського благополуччя`.

Представлення Crypto ISAC, над яким працювали декілька років, є певним знаком пошани, оскільки воно поєднує криптогалузь з багатьма іншими встановленими секторами, які використовують обмін інформацією для захисту критичної інфраструктури, таких як охорона здоров`я, роздрібна торгівля, фінансовий сектор, автомобільна промисловість та багато іншого.

Bone описує ISAC як “довірливого посередника, який якось займає проміжне положення у розмовах щодо питань безпеки.” Зазвичай ці питання можуть бути попередженням про нову вразливість у певному типі технологій або активним інцидентом, в ході якого фахівцям потрібно поспішати та співпрацювати для виправлення проблеми, вона зазначила.

Bone працювала довгі роки як член Чорної шафи Ради огляду, міжнародно визнаної серії подій з кібербезпеки та постачальника досліджень щодо безпеки. Вона також працювала як керівник з інформаційної безпеки у Dow Jones та Bloomberg, надавала консультації кільком компаніям Fortune 50 та продовжує працювати в раді порадників технологічного гіганта HP.

Різноманітний склад членства

Організатори Crypto ISAC охоплюють “від компаній, що спеціалізуються на криптовалюті до інвесторів, урядових посадовців та постачальників рішень з кібербезпеки, які спеціалізуються на криптовалюті та Web3,” сказала Bone.

Протокол обміну інформацією, який лежить в основі платформи, детально перевірений та вже прийнятий більшістю інших ISAC, вона сказала. Крім того, маючи необхідні сертифікати кібербезпеки, вона сказала, що Crypto ISAC буде `готова до FedRAMP,` важлива характеристика, яка дає можливість організації надавати послуги уряду США.

“Ми будемо налаштовувати цю платформу у найближчі тижні, тож коли ми запустимося на Consensus, наші члени насправді матимуть платформу, на яку вони можуть увійти та побачити цей загрозливий інтелект,” сказала Bone.

Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Ціна токену Юпітера: обсяги DEX, мем-токени, та майбутність
Токен Юпітера втратив позиції попри зрослі обсяги транзакцій на децентралізованих біржах Солани. Зменшення обсягів токену та концентрована власність можуть вплинути на його ціну. Підтримка на рівні $0,6577 може вказувати на можливий розворот до $1,2200. 📉🔄🚀
Переглянути
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Альткоїни збільшують попит після Token 2049. Волатильність зростає, інвестори стають биками. Торгівля опціонами показує оптимізм. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Криптоаналітик передбачає, що ціна XRP може досягти $24-31, навіть $40. Його прогноз ґрунтується на аналізі Елліота. 🚀📈
Переглянути
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Криптовалютні ціни стабільні після рішення Федеральної резервної системи. Bitcoin і Ethereum відступили трохи, Neiro та Immutable X зростають, а Arkham досяг рекордного рівня. 📉📈
Переглянути