Доґекойн випереджує XRP, ADA за останні 6 місяців: звіт

Доґекойн випереджує XRP, ADA за останні 6 місяців: звіт

Доґекойн випереджує XRP, ADA за важливим показником за останні 6 місяців: звіт

Агрегатор даних у ланцюжку блоків Santiment розповсюджує інформацію про зростання активності валюти китів протягом останніх півроку. Оригінальна мем-криптовалюта Доґе випередила XRP, ADA та кілька інших основних альткоїнів.

Доґе також переміг Біткоін та Ефір, але не зовсім. Біткоін та Тонкоін досягли нових максимумів. Біткоінівські гаманці друкують ATH, але TON все ще розширюється швидше.

Твіт, опублікований раніше сьогодні, показує, що найбільша криптовалюта в світі Біткоін встановила історичний максимум у непорожніх адресах, оскільки цей показник досяг 53,85 мільйона гаманців протягом останніх шести місяців.

Гаманці Toncoin (TON) вибухнули на 16 800. Однак ця мережа зростає набагато швидше, ніж BTC. DOGE перемагає ADA, XRP.

Звіт Santiment продовжує, що з точки зору відсоткового зростання TON лідирує з величезним зростанням на 110%, що привело до загальної кількості 16 800 порожніх гаманців протягом останніх півроку.

Доекоін слідує за цією криптовалютою з зростанням на 27% та досягненням позначки в 6,6 мільйона гаманців до цього часу. Біткоін та Ефір показали помірне зростання на 10% і 11%, але кількість їхніх гаманці перевищила 53,9 мільйона та 120,7 мільйона відповідно.

📊 Відсортовано за найбільшим зростанням за останні 6 місяців, ось зміна порожніх гаманців серед провідних капіталізаційних валют на ринку #криптовалюта (вибачте #BinanceCoin та #Solana, не показано в цьому дослідженні):

  • #Toncoin $TON 16.8 тис. гаманців (+110% зростання)
  • #Dogecoin $DOGE 6.6 млн гаманців…

XRP та ADA знаходяться внизу списку тут, нижче за Біткоін. Не порожні гаманці XRP збільшилися на 7% (всього 5,2 млн), а зростання ADA склало 0%. Ланцюжок Cardano залишається на рівні 4,5 мільйона порожніх гаманців. Аналітик передбачає масштабний биржовий біг DOGE

Аналітик і трейдер криптовалют Алі Мартінес, популярність якого на платформі X в останні часи значно зросла, поділився на своєму акаунті, що він очікує, що DOGE влаштує биржовий біг. Тому він опублікував тред, щоб прояснити своє передбачення.

Мартінес пояснив, що корекція Доґекойн зараз проходить, що є нормальним для цієї мем-монети і було помічено до того, як DOGE розпочав биржовий біг у минулому.

Він посилається на 2017 рік, коли DOGE вийшов із спадного трикутника. В тому році мем-монета втратила 40% до того, як вона розпочала масштабний 982% біг. Схожа ситуація сталася в 2021 році - відбулася відступлення на 56% до 12 197% зростання та історичного максимуму. Зараз Доґекойн знову вийшов зі схожого патерну і очікується біг.

Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Зростання альткоїнів після Події Token 2049: аналіз та тенденції
Альткоїни збільшують попит після Token 2049. Волатильність зростає, інвестори стають биками. Торгівля опціонами показує оптимізм. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Прогноз ціни XRP: $24-$31 від аналітика Елліота
Криптоаналітик передбачає, що ціна XRP може досягти $24-31, навіть $40. Його прогноз ґрунтується на аналізі Елліота. 🚀📈
Переглянути
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Стабільність Bitcoin і Ethereum; Neiro та Immutable X зростають; Arkham досягає нового максимуму
Криптовалютні ціни стабільні після рішення Федеральної резервної системи. Bitcoin і Ethereum відступили трохи, Neiro та Immutable X зростають, а Arkham досяг рекордного рівня. 📉📈
Переглянути
XRP: Золотий хрест та можливий підйом
XRP: Золотий хрест та можливий підйом
XRP показав золотий хрест на графіках, що може вказувати на майбутній ріст ціни. Зараз ціна коливається навколо 0,587 дол., але можливе подолання психологічної барєра у 0,61-0,66 дол. Трейдери очікують на прорив рівня у 0,748 дол., що може спричинити значний ріст ціни. ⬆️📈🚀
Переглянути