Прогноз курсу криптовалют SHIB, DOGE та XRP

Прогноз курсу криптовалют SHIB, DOGE та XRP

SHIB, DOGE, XRP Аналіз цін: Прогнози на новий тиждень

Багато очей можуть спостерігати за деякими з найпопулярніших криптовалют, оскільки доходить кінець квітня. Протягом більшої частини місяця більшість топ-активів торгувалися боково. Хоча деякі показали зростання, інші впоралися зі спадом.

Ось аналіз цін на Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) та Ripple (XRP). Shiba Inu (SHIB)

SHIB показав ведмежий сигнал після того, як Coin Edition оцінила 4-годинну діаграму. Наш аналіз був спрямований на Експоненційний Сколю Авераж (EMA). На момент написання цієї статті середній сколю 20 (жовтий) перетнувся зі сколю 9 (синій) — смертельне перехрестя.

Крім того, ціна SHIB торгувалася нижче індикаторів, що свідчить про зниження сили токену. Щоб це усвідомити, ціна SHIB може знизитися до $0.000022 протягом наступних кількох днів.

Проте, якщо в якомусь випадку тиск на покупку токену зростає, ведмежий прогноз може бути відхилений.

SHIB/USD 4-годинна Діаграма (Джерело: TradingView)

Але якщо структура лишиться незмінною, SHIB може бути під загрозою подальшого стрибка, оскільки бики мали б захищати підтримку на рівні $0.000022. Якщо цього не відбудеться, це може призвести до капітуляції, що може призвести до спаду ціни нижче $0.000020. Dogecoin (DOGE)

DOGE у цей час торгувався на рівні $0.14. Ця вартість була результатом неєфективної продуктивності монети, оскільки вона зростала до $0.22 у березні. Ця продуктивність призвела до перепроданої точки, як вказував Релятивний Індекс Сили (RSI).

DOGE/USD 4-годинна Діаграма (Джерело: TradingView)

Проте, читання RSI поліпшилося з того, що воно було 25 квітня. Це свідчило про те, що було б повернення покупкового імпульсу для DOGE. Але це не буде конкретним, якщо індикатор не перейде позначку 50,00.

Якщо це трапиться, ціна DOGE може збільшитися та сягнути $0.18. Як і RSI, читання Chaikin Money Flow (CMF) також зросло. Це зростання було знаком того, що капітал, що втікає в Dogecoin, покращився, і може слугувати як бичачий каталізатор для ціни. Ripple (XRP)

Для XRP усе не виглядає добре з токеном. Хоча ціна торгувалася на рівні $0.52, Supertrend показав, що рух вгору може бути порушено сигналом на продаж на рівні $0.54. Якщо це станеться, ціна XRP може знову впасти до рівня $0.50.

XRP/USD 4-годинна Діаграма (Джерело: TradingView)

Крім того, Індекс Cили Ельдера (EFI) вказав на подібну упередженість. На момент написання цієї статті EFI зупинився, що вказувало на те, що тиск на покупку майже відсутній. У майбутньому це може залишитися таким, і XRP може не мати іншого вибору, окрім як знизитися.

Відмова від відповідальності: Інформація, що представлена в цій статті, носить виключно інформаційний та навчальний характер. Стаття не є фінансовою радою або радою будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується вживати обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Нові інновації Worldcoin (WLD) та його вплив на ринок
Нові інновації Worldcoin (WLD) та його вплив на ринок
Worldcoin (WLD) зросла на 5,93% до $1,68 після відбою від підтримки на рівні $1,475. Інвестори позитивно реагують на зниження ставки та розширення Worldcoin, що підсилює биківський настрій. Ринок проявляє інтерес до WLD, з капіталізацією $777 млн і збереженням моментуму.📈
Переглянути
Ціна AAVE стрімко зростає до дворічного максимуму
Ціна AAVE стрімко зростає до дворічного максимуму
AAVE досягла $173, найвищий рівень з 2022 року, відчуваючи бикову настрій. Попереду можливий ріст у контексті загального підйому ринку. AAVE/USD зріс на 172% за останній рік. TVL Aave сягнув $22.1 млрд. 📈🚀
Переглянути
Прогноз ціни токена NEAR Protocol: $6 в найближчому майбутньому
Прогноз ціни токена NEAR Protocol: $6 в найближчому майбутньому
NEAR Protocol у новому ралі, інотайзі буде до $6. Ймовірний зворот до $5.32 та $5.89.🚀
Переглянути
Вплив ставки ФРС на крипторинок: дослідження WisdomTree
Вплив ставки ФРС на крипторинок: дослідження WisdomTree
Огляд: WisdomTree вивчає вплив ставок ФРС на крипторинок. Інституціоналізація і зростання цифрових активів в 2024 році, спричинена збільшенням інституційних інвестицій. Інституційні гроші обслуговують спросіб ставок, зниження привело до зростання Bitcoin та зниження S&P500.📈
Переглянути