Ціни на Bitcoin та Ether зросли, а Pepe втратив.

Ціни на Bitcoin та Ether зросли, а Pepe втратив.

Ціни на криптовалюти сьогодні: ціна Bitcoin (BTC) піднялася понад 41 500 доларів, Ether підвищується, тоді як Pepe втрачає

На суботнє ранку крипторинок знову пережив поворотний момент, з великими цифровими активами, які знову входять у фарби фіолетового кольору. Надходження в ETF (обмінно-трейдові фонди), що були включені до фонду відстеження Bitcoin у США, може бути неуспішним, що піднімає ціну Bitcoin, але високі обсяги угод свідчать про те, що Bitcoin ETF є початковим успіхом.

Якщо ви хочете оцінити початковий вплив Bitcoin ETF, просто погляньте на щоденні обсяги торгівлі. За даними старшого аналітика ETF Bloomberg Еріка Бальчунаса, дев`ять Bitcoin ETF, включаючи Grayscale Bitcoin Trust, побачили зростання обсягу угод на 12% після закриття торгів у п`ятницю, повідомляє CoinGape News.

Одночасно ціна Bitcoin (BTC) зросла на понад 1% і становить 41 596 доларів на суботнє ранку, після досягнення свіжого 30-денного максимуму в 40 800 доларів на початку цього тижня. У той час, як ринкова капіталізація Bitcoin зросла до 815,2 мільярда доларів, обсяги торгів за останні 24 години знизилися на 9% до 24,2 мільярда доларів.

Ефір - друга за розміром криптовалюта - також піднявся, зростаючи на 0,7% до 2 478 доларів протягом останніх 24 годин. Ринкова капіталізація Ether зросла до 298 мільярдів доларів. Проте, обсяг торгів становив 10,6 мільярда доларів, що менше на 10% протягом останніх 24 годин.

Серед менших криптовалют, ціна Tether (USDT) залишилася незмінною, ціна Binance Coin (BNB) зросла на 0,8%, але ціна Solana (SOL) знизилася на 0,3%, а XRP втратив майже 1%. Cardano (ADA) зріс на 2,3%, але Avalanche (AVAX) знизився на 1%.

Мемкойни торгувалися в зеленій зоні, при цьому Dogecoin та Shiba Inu підскочили на 1% і 2%, відповідно. Глобальний крипторинок зрос на майже 1,5% і становить 1,64 трильйона доларів. Тим часом рівень індексу страху та жадібності становить 57, що свідчить про пригнічений настрій інвесторів. Топ-3 криптовалюти на сьогодні Pepe Coin знову знижується

Ціна Pepe Coin знизилася на 0,14% за останні 24 години і становить 0,000001124 долара, що призводить до зниження ринкової капіталізації до 473,1 мільйона доларів. Обсяг торгів за останні 24 години знизився майже на 24% і становив 55,4 мільйона доларів.

Діаграма цін Pepe Coin

`Діаграма

Ціна Chainlink (LINK) підскочила на 9,5%, до 16,18 долара за останні 24 години. Це також відображено у ринковій капіталізації, яка зросла до 9,1 мільярда доларів. За останні 24 години обсяг торгів зрос до 945 мільйонів доларів, що становить вражаючі 52%.

Діаграма цін Chainlink (LINK)

`Діаграма

Ціна Arbitrum знизилася на понад 2%, до 1,83 долара за останні 24 години. Токен впав майже на 15% за останні сім днів, при цьому ринкова капіталізація сковзнула до 2,3 мільярда доларів. Обсяги торгів становили 585,5 мільйонів доларів, що менше на 14% протягом останніх 24 годин.

Діаграма цін Arbitrum

`Діаграма

Також читайте: Позов XRP: Ripple відповідає на запити SEC щодо фінансових звітів та пошуку інформації

Старт FED: альткоїни на підйомі
Старт FED: альткоїни на підйомі
На фоні рісту біткоїну та зниження ставки ФЕД, аналітик il Capo підтверджує початок позитивного тренду у сегменті альткоїнів. Хоча сезон ще не розпочався, індекс OTHERS надихає надією на період прискорення. Сезон альткоїнів можливо почнеться при досягненні $265 млрд. 💰📈
Переглянути
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
У 2024 році очікується ріст альткоїнов. Sui (SUI), FTM, IMX, AERO, SOL та OM стають вигідними інвестиціями. Будьте обережні та вивчайте ринок 🚀📈.
Переглянути
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Криптовалютні ринки прогнозування швидко ростуть, з Polymarket та Azuro в лідерах. Децентралізовані платформи дозволяють користувачам грати одне проти одного, збільшуючи прозорість. Ринки прогнозування мають великий потенціал, потребують розвитку та звернення до регуляторів. 🚀🔮📈👥🆕
Переглянути
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Vitalik Buterin досліджує ризики плутократії в управлінні токенами. Висвітлює проблеми координації та пропонує гібридні моделі управління. Треба боротися із плутократією для покращення стабільності. 🙂🤔🔑
Переглянути