Полювання на Сема Траббучо: де перебуває колишній голова Alameda Research?

Полювання на Сема Траббучо: де перебуває колишній голова Alameda Research?

Де в світі знаходиться Сем Траббучо? Постраждалі від FTX запускають полювання Колишній голова Alameda Research Джон Семюел `Сем` Траббучо подав у відставку до занепаду FTX Сема Банкмана-Фрида, але ніхто не знає, де він зараз знаходиться.

За словами засновника Банкман-Фрида, Траббучо заробив щонайменше 25 мільйонів доларів від FTX через Alameda Research, перш ніж вибрати дивно зручний `ранній відпочинок` у середині 2021 року. Коли Траббучо подав у відставку з Alameda, на чоло торгової фірми стала Керолайн Еллісон.

Роки потому світ став свідомим про те, як під керівництвом Траббучо, Еллісон і Банкман-Фрида, Alameda була запозичила, але ніколи не повернула мільярди доларів від клієнтів FTX.

Зрозуміло, що обмануті клієнти FTX важко вірять в те, що Траббучо якимось чином був несвідомим або не мав відповідальності за дії, які спричинили частину занепаду FTX і Alameda.

За вердиктом журі і визнанням вини, Банкман-Фрід і Еллісон винні у фінансових злочинах США і мають додаткову фінансову відповідальність від триваючих цивільних позовів. Але Траббучо не зізнався у вині в чомусь конкретному.

Перейдемо до сьогодні, а чотири головні керівники FTX визнані кримінально винними і втягнуті в додаткові цивільні позови. Але Траббучо не був притягнутий до кримінальної відповідальності американськими владами.

Тепер обмануті клієнти FTX розпочали побачення для Траббучо.

Це був надзвичайно важливий досвід співпраці з @AlamedaTrabucco. Останніми місяцями я сумував за ним, але я пишаюсь всіма іншими співробітниками Alameda, які підставились і зараз більше, ніж будь-коли, захвилювалися про наше майбутнє. Сподіваюся, він приємно проводить час на своїй лодці! https://t.co/HqA2gz0FvL - Кароліна (@carolinecapital) 24 серпня 2022 р.

Лист рекомендації Керолайн Еллісон для Сема Траббучо. Від тонучого корабля до розкішної яхти

Серед багатьох звинувачень в адресу Траббучо був його витрати в розмірі 2,5 мільйона доларів коштів клієнтів FTX на яхту. Він нахабно назвав судно Soak My Deck.

У документі суду також детально описано розкішні витрати. 11 березня 2022 року Alameda перевела 2 513 000 доларів американській групі яхт для Траббучо. Крім того, вона зробила щонайменше 15,5 мільйона доларів готівкових платежів Траббучо для фінансування його розкішних помилок.

В цілому, Траббучо заробив щонайменше 25 мільйонів доларів особисто, работаючи в Alameda, перш ніж подати у відставку зі заздрісної групи компаній FTX.

Деякі користувачі X (раніше Twitter) здогадуються, що Траббучо, ймовірно, домовився з прокурорами, щоб уникнути кримінального переслідування.

Сем Траббучо зіграв це як легенда.

Зараз мільйони доларів було зароблено завдяки корупції SBF і FTX, він залишився на крок попереду перед появою проблем, ймовірно, був першим, хто зрадив і отримав неприкосновеність, його звинувачують в окремих кримінальних справах, він придбав човен з назвою `Soak My Deck`, та, за словами Сема, ... pic.twitter.com/PkpljqwIix - Autism Capital 🧩 (@AutismCapital) 15 вересня 2023 р.

Многим здається незрозумілим, що Табуки не був особисто названий в жодних публічних звинуваченнях проти FTX або Alameda Research. Інші припускають, що може відбуватися більше, ніж просто угода з прокурорами.

Я все ще не можу повірити, що ім`я Сема Траббучо не вказано в ЖОДНІЙ з справ SEC / CFTC / DOJ проти FTX. Надзвичайно.

На цей момент він може повернутися як CEO FTX 2.0. - Tree (@Tree_of_Alpha) 28 червня 2023 р.

Детальніше: Співочуття: Сам Траббучо, колишній виконавчий директор Alameda, купив мільйони нерухомості перед занепадом. Юридичні документи про виступи свідком та співучасником

Хоча йому вдалося уникнути публічного згадування як особистого кримінального позивача, його ім`я згадується в деяких судових документах.

На жаль, Траббучо фігурує в документах судових справ як заявлений співучасник у проведенні хабарів на 100 мільйонів доларів з участю китайських посадовців.

За словами Сем Траббучо, спів-генерального директора Alameda, був згаданий на суді сьогодні як співучасник з SBF у проведенні хабара на 100 мільйонів доларів в Китай для FTX. Незважаючи на те, що Бермуди не потребують затвердження, щоб подавати на Траббучо позови, DOJ цього не робить. DOJ і SEC замовляють китайську ... https://t.co/DoZL0RXAkV - Брайан Костелло (@bpcostello) 12 жовтня 2023 р.

Детективи Інтернету знаходять Сема Траббучо у китайській справі про хабар.

Крім того, інші судові документи вказують на те, що Траббучо раніше відмовлявся відповідати на питання щодо угод Alameda Research з Tether, зокрема, про банки, які використовувалися для переказу коштів для покупки USDT. На контекст, Alameda Research колись була одним з найбільших клієнтів і постачальників ліквідності Tether. Навіть біржа FTX на короткий час мала USDT в якості переважного стейблкоіна.

`Alameda не планує розкривати банки, якими вона користується`, - сказав Траббучо CoinDesk після того, як видав недогадливість щодо питання, чи використовували FTX/Alameda банки, засновані в США, для проведення операцій з Tether.

Гм.

Випадково, багато разів платинова співачка Кеті Перрі мала близькі стосунки з Траббучо. Є фотографії, на яких вона ласкаво обнімає його. У лютому 2022 року, всього за дев`ять місяців до банкрутства, Перрі опублікувала у Instagram знімок, написавши теплі слова: `Я кінчаю музику і стаю стажером в FTX`.

Зрозуміло, Перрі, безумовно, не була єдиною знаменитістю із нещасливим пристрастям до криптоконтрафа.

Траббучо вирішив залишити титанічний FTX - колись оцінювався в понад 32 мільярди доларів - і намагається тихенько плисти на меншову яхту. Проте, навіть якщо він уникнув кримінальних звинувачень, його відхід у середині 2021 року не означає, що дослідники криптовалют на X та інших місцях відмовляться від полювання. Де в світі знаходиться Сем Траббучо?

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути