Криптовалюти на тлі конфлікту Ірану та Ізраїлю

Криптовалюти на тлі конфлікту Ірану та Ізраїлю

Сигнал на покупку для двох перепроданих криптовалют в умовах ескалацiї конфлiкту мiж Іраном та Ізраїлем

Геополiтичнi напруги мiж Іраном та Ізраїлем поставили ринок криптовалют у ведмежий стан, оскiльки страх наростає по всьому свiту. В цьому контекстi двi криптовалюти наразi мають перепроданий щоденний індекс вiдносної сили (RSI), створюючи потенцiйний сигнал на покупку.

Ізраїль планує запустити напад на Іран у вiдповiдь на його дроновий та ракетний наступ у минулий вiкенд. Умовностi, крипто- та фондовi ринки фiксують рекорднi втрати з минулої п’ятницi, що впливає на вiдповiднi технiчнi показники.

Зокрема, щоденний індекс вiдносної сили криптовалют впав до середнього показника у розмiрi 34,32 пунктiв, 16 квiтня. Finbold витягнув середнiй RSI з CoinGlass у той самий день, виявивши двi перепроданi криптовалюти нижче цього рiвня.

Проте подальша ескалацiя конфлiкту мiж Іраном та Ізраїлем може скасувати цей сигнал на покупку, незважаючи на привабливий показник перепроданостi, якщо ведмежий настрiй залишиться домiнуючим. Чи є Cardano (ADA) перепроданим?

По-перше, Cardano (ADA) з’являється нижче середнього показника ринку, з перепроданим щоденним RSI у розмiрi 29,69, торгується на рiвнi $0,458. ADA втратила 6% за останнi 24 години, натомiсть зросла на бiльше нiж 22% вiд 12 квiтня до ескалацiї.

Тим часом, щотижневий індекс вiдносної сили Cardano показує нейтральний огляд на рiвнi 44,61, що вказує на середньострокову консолiдацiю. Це, у контрастi з короткостроковим перепроданим статусом, свiдчить про можливу покупку ADA на цьому етапi.

Технiчний аналiз вiд криптотрейдера Alan Santana пiдтверджує цей сигнал на покупку, маючи на метi смiливу прогнозу доходу понад 1300% для наступного ринкового спаду. Навiть якщо ADA не досягне цього надзвичайно оптимiстичного аналiзу, вiн все ще вказує на надходження цiнового розгалудження.

Недавно Cardano втратила свою позицiю в топ-10 за капiталiзацiєю ринку на користь Toncoin (TON) та, пiзнiше, Dogecoin (DOGE). Це представляє нове виклик для протоколу блокчейну рiвня-1 та прямого конкурента Ethereum (ETH) та Solana (SOL). Сигнал на покупку для Chainlink (LINK)

По-друге, провiдний Оракул-блокчейн Chainlink (LINK) має подiбний статус Cardano щодо свого щоденного RSI. Однак LINK має ще нижчий 24-годинний індекс вiдносної сили у розмiрi 27,78 пiсля втрати 9,2% за перiод.

На момент написання Chainlink токен торгується на рiвнi $13,24 та пропонує довгостроковим інвесторам потенцiйний сильний сигнал на покупку. Проте короткострокова продуктивнiсть не визначена в умовах зростаючої геополiтичної напруги.

З початку 2023 року Chainlink помiтив зростання попиту через свої властивостi для збору даних з оффлайну до децентралiзованої фiнансової сфери (DeFi). Це потужний використання враховуючи спад реальних активiв (RWA), пiдкуплене інтересом до токенiзацiї BlackRock (NYSE: BLK).

Інвестори зараз чекають на подальшi розвитки та новини щодо конфлiкту мiж Іраном та Ізраїлем для визначення своїх стратегiй інвестування. Геополiтичний сценарiй приносить великi ризики ландшафту, який продовжує інновувати та зростати у своєму долю свiдомостi.

Вiдмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатись як фінансові поради. Інвестування є спекулятивним. Інвестуючи, ваш капітал підлягає ризику.

Ціновий вибух Pendle: аналіз та прогноз
Ціновий вибух Pendle: аналіз та прогноз
Pendle зріс на 27%, трейдери по деривативам підтримують ринок. Є шанс на 40% зростання в вересні. Ціна має подолати $5 як опір. Обсяг та технічні показники підтверджують позитивну тенденцію. 🚀📈
Переглянути
Аваланче (AVAX) може зрости на 50% - аналіз ринку
Аваланче (AVAX) може зрости на 50% - аналіз ринку
AVAX може зрости на 50% при прориві рівня $28 - аналітики. Прогнозують агресивне зростання ціни токена до 50% при прориві ключової зони опори. Технічний аналіз показує позитивну динаміку та можливість подальших приростів. Стрибок на $41.30 відображатиме 50% зростання.📈🔮
Переглянути
Темна сторона CZ: аналіз його ролі в криптовалютній індустрії
Темна сторона CZ: аналіз його ролі в криптовалютній індустрії
Огляд: Чанпен Жао у центрі суперечок. Кі Йонг Ю підтримує ЧС, наголошує його важливість для розвитку криптоіндустрії. Критика у напрямку ЧС за етичні проблеми, але підтримка захищає його. Binance не використовував кошти клієнтів. Відносини ЧС з критикою та подяками за розвиток криптоіндустрії. 👍🚀
Переглянути
Ціна росте на 20%: Аналіз ринку AKT
Ціна росте на 20%: Аналіз ринку AKT
🚀 AKT ціна зросла на 20% цього тижня. Аналіз та технічні показники вказують на потенційний реверс тренду. Індикатори підтверджують булішу перспективу. Позитивна ставка фондування та зростання відкритих інтересів також підтримують зростання ціни. #крипто #AKT 📈
Переглянути