Спад ціни Solana може перерости на 40% і досягти позначки в $140, зауважив криптоаналітик.

Спад ціни Solana може перерости на 40% і досягти позначки в $140, зауважив криптоаналітик.

Популярний криптовалютний стратег, який точно передбачив дно ведмежого ринку 2018 року близько 3200 доларів за місяці до його настання, нещодавно заявив, що він вважає, що ціна платформи з розумними контрактами Solana ($SOL) може зрости понад 40% та перевищити позначку в 140 доларів.

У повідомленні, яке поділився на платформі X (раніше відомою як Twitter) з понад 230 000 підписниками, аналітик Bluntz Capital зауважив, що Solana може готуватись до зростання, оскільки його поточний спадний тренд `був перевірений занадто багато разів`, щоб вважати його ведмежим.

За словами аналітика, він не може `проігнорувати чіткі 3 хвилі спаду з максимумів, що виглядають корективними`, і за останні два тижні спостерігалася фаза накопичення.

Ціна Solana значно відновилась після краху криптовалютної біржі FTX, засновником якої є Сем Бенкмен-Фрайд, сильний прихильник Solana, що призвело до впливу на токен та його екосистему. Бенкмен-Фрайд недавно був знайдений винним у вчиненні дій шахрайства з використанням проводок та розмивання грошей.

Екосистема Solana набуває все більшої популярності, а її смартфон Saga, який раніше стикався зі слабкими продажами, зовсім недавно розібрався, завдяки 30-мільйонному безкоштовному розподілу токенів BONK кожному новому власнику телефону.

Ціна платформи з розумними контрактами зросла на понад 320% за останній рік і на понад 30% за останні 30 днів. Недавно вона втратила 4% своєї вартості внаслідок загального падіння криптовалютного ринку.

Прогноз ціни аналітика ґрунтується на теорії Елліотта хвиль, яка, згідно з Investopedia, була розроблена Ральфом Нельсоном Елліоттом у 1920-х роках після того, як він спостерігав і визначив `повторювані фрактальні хвильові патерни`.

Ці фрактальні хвильові патерни ґрунтуються на психології мас. Теорія Елліотта, як правило, тлумачиться на основі п`яти хвиль, що рухаються в напрямку головного ринкового тренду, який може бути биковим або ведмежим, та трьох корективних хвиль. Повторення цих патернів, за теорією, дозволяє передбачати рухи цін активів.

Теорія стала відомою, коли сам Елліотт передбачив дно на фондовому ринку в 1935 році після 13-місячної корекції. Аналіз SOL від Smart Contracter, заснований на цій теорії, вказує на те, що ціна криптовалюти завершила фазу корекції другої хвилі і готова до третього рістового руху.

Варто відзначити, що Bluntz Capital став відомим тим, що у червні 2018 року передбачив кінець ведмежого ринку, на якому ціна біткоїна падала з тодішнього всесвітнього максимуму приблизно 20000 доларів, коли монета торгувалася за 3200 доларів. Прогноз був майже точним, оскільки BTC досяг цілі в грудні того року.

Старт FED: альткоїни на підйомі
Старт FED: альткоїни на підйомі
На фоні рісту біткоїну та зниження ставки ФЕД, аналітик il Capo підтверджує початок позитивного тренду у сегменті альткоїнів. Хоча сезон ще не розпочався, індекс OTHERS надихає надією на період прискорення. Сезон альткоїнів можливо почнеться при досягненні $265 млрд. 💰📈
Переглянути
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
Криптовалютні інвестиції: перспективні альткоїни на 2024 рік
У 2024 році очікується ріст альткоїнов. Sui (SUI), FTM, IMX, AERO, SOL та OM стають вигідними інвестиціями. Будьте обережні та вивчайте ринок 🚀📈.
Переглянути
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Наскільки зросте ринок прогнозування в 2024 році - Звіт Castle Capital
Криптовалютні ринки прогнозування швидко ростуть, з Polymarket та Azuro в лідерах. Децентралізовані платформи дозволяють користувачам грати одне проти одного, збільшуючи прозорість. Ринки прогнозування мають великий потенціал, потребують розвитку та звернення до регуляторів. 🚀🔮📈👥🆕
Переглянути
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Ризики Плутократії в Токен-базовому Управлінні
Vitalik Buterin досліджує ризики плутократії в управлінні токенами. Висвітлює проблеми координації та пропонує гібридні моделі управління. Треба боротися із плутократією для покращення стабільності. 🙂🤔🔑
Переглянути