Низька інфляція та перспективи фондового ринку: аналіз Тома Лі

Низька інфляція та перспективи фондового ринку: аналіз Тома Лі

Fundstrat’s Tom Lee - У стіні турботи бачить розвиток фондового ринку, каже, що інфляція на шляху до зниження

Інфляція падає досить швидко для того, щоб Федеральна резервна система США знизила ставки в цьому році, що сприятиме фондовому ринку, за словами Тома Лі, засновника і керівника досліджень у компанії Fundstrat Global Advisors.

У новому інтерв`ю з CNBC Лі каже, що є «багато причин» вважати, що поточний ралі фондового ринку продовжиться.

«Частина цього полягає в тому, що ми вважаємо, що траєкторія інфляції спрямована на зниження нижче, ніж очікується консенсусом. Друга причина полягає в тому, що я думаю, що тут занадто багато обережності. Ви знаєте, коли дивитися на позики у прайм-брокерських компаніях, або, в основному, рівень плеча на ринку, він все ще нижче, ніж був у жовтні 2021 року.

На стороні все ще $6 трлн в готівці, і в наших розмовах з клієнтами вони дуже обережні, тому доки інвестори продовжують зателефонувати верхню точку та дивляться на світ напівпорожнім, я думаю, акції все ще можуть рости на цій стіні турботи».

Лі також є відомим булом у галузі криптовалюти. Приблизно місяць тому виконавчий директор Fundstrat передбачив, що Біткоін (BTC) може різко зрости понад $150,000 протягом наступних 12-18 місяців.

«Ми маємо більше видимого попиту на біржевий фонд з фізичної поставки та ми знаємо, що динаміка подачі покращується з наближаючимся півріччям, яке менше, ніж за місяць.

Допомагає те, що Федеральна резервна система стає консервативнішою, це легша грошова політика.

І я думаю, з регулятивної точки зору ми маємо так багато ударів, що в останні 12 місяців, дійсно 18 місяців, якщо не буде гірше наступні два роки, Біткоін вже стикнувся з піком регулятивного опору».

Аваланче (AVAX) може зрости на 50% - аналіз ринку
Аваланче (AVAX) може зрости на 50% - аналіз ринку
AVAX може зрости на 50% при прориві рівня $28 - аналітики. Прогнозують агресивне зростання ціни токена до 50% при прориві ключової зони опори. Технічний аналіз показує позитивну динаміку та можливість подальших приростів. Стрибок на $41.30 відображатиме 50% зростання.📈🔮
Переглянути
Темна сторона CZ: аналіз його ролі в криптовалютній індустрії
Темна сторона CZ: аналіз його ролі в криптовалютній індустрії
Огляд: Чанпен Жао у центрі суперечок. Кі Йонг Ю підтримує ЧС, наголошує його важливість для розвитку криптоіндустрії. Критика у напрямку ЧС за етичні проблеми, але підтримка захищає його. Binance не використовував кошти клієнтів. Відносини ЧС з критикою та подяками за розвиток криптоіндустрії. 👍🚀
Переглянути
Ціна росте на 20%: Аналіз ринку AKT
Ціна росте на 20%: Аналіз ринку AKT
🚀 AKT ціна зросла на 20% цього тижня. Аналіз та технічні показники вказують на потенційний реверс тренду. Індикатори підтверджують булішу перспективу. Позитивна ставка фондування та зростання відкритих інтересів також підтримують зростання ціни. #крипто #AKT 📈
Переглянути
Радісна новина для інвесторів Solana: смертельний крест уникнуто
Радісна новина для інвесторів Solana: смертельний крест уникнуто
Солана уникнула смертельного креста, ціна може відновити ріст до $160 з опорами на $145 та $180. Інвестори мають надію на підйом 😊📈.
Переглянути