Спонучі інвестиції в Runes: Успішний запуск Runes Liquid Fund

Спонучі інвестиції в Runes: Успішний запуск Runes Liquid Fund

Runes Liquid Fund запускається з інвестицією в розмірі 3 мільйонів доларів по мірі зближення галфінгу

Sora Ventures, венчурна капіталістична компанія, спрямована на екосистему Bitcoin, оголосила успішний збір 3 мільйонів доларів для запуску Runes Liquid Fund, нового інвестиційного засобу, спрямованого на інвестування в ліквідні активи на протоколі Runes. Серед інвесторів є Bankless Ventures, SpaceshipDAO, сутності від BTC Inc. Bitcoin Magazine та Serafund.

Runes - це новий протокол обмінюваних токенів, представлений на блокчейні Bitcoin. Цей протокол призначений для полегшення створення, емісії та передачі цифрових товарів, що нативні для Біткоїна, що потенційно може трансформувати спосіб управління та обміну цифровими активами в мережі.

Протокол Runes побудований на моделі, що ґрунтується на індексації, яка розширює соціальні механізми консенсусу, перші популяризовані ініціативою Ordinals. Він використовує систему на основі UTXO (Unspent Transaction Output), де токени, відомі як Runes, безпосередньо видаватимуться в UTXO під час транзакції, яка встановлює їхнє початкове постачання, символ тікеру та десяткову точність. Цей підхід тісно узгоджений з природними принципами дизайну Bitcoin та спрямований на надання більш ефективного та гнучкого управління балансами токенів та передачами.

Однією з ключових функцій протоколу Runes є введення Рунестонів, які схожі на `попередні компіляції` для Runes. Ці інструкції зберігаються в OP_RETURN транзакції і відповідальні за полегшення руху Runes від входів до виходів. Вони також гарантують майбутню сумісність через систему тегів `парно-непарно`.

Очікується, що протокол Runes підтримає широкий спектр застосувань та взаємодій, від складних написів, які можуть впливати на вміння цифрових колекцій, до полегшення пулів ліквідності поза ланцюжком для торгівлі Rune. Це відкриває нові можливості для DeFi в мережі Bitcoin, що викликало захват у спільноті.

Запуск Runes стратегічно синхронізований з галфінгом Bitcoin близько 20 квітня, і протокол Runes запуститься в цей час. Рунами займався розробник Кейсі Родамор, який відомий також як творець протоколу Ordinals. Введення Рун вважається значним еволюційним кроком у здатностях протоколу Bitcoin для обробки цифрових активів безпосередньо на його блокчейні. Bitcoin Liquid Fund підтримує екосистему Orderals

За словами Джейсона Фанга, Управляючого Партнера у Sora Ventures, Runes Liquid Fund послужить містом, що приведе найкращих інвесторів Ethereum в екосистему Bitcoin, коли компанія продовжує свої зусилля підтримати зростання екосистеми Orderals. Фонд інвестуватиме в різноманітні активи, включаючи меми, NFT на протоколі Runes та обмінювані токени, побудовані на основі наративу Рун.

Фенг підкреслив важливість навчання інвесторів, показуючи реальний альфа від їхніх інвестицій, стверджуючи, `Не існує кращого способу навчити інвесторів, ніж показати їм реальний альфа від нашої інвестиції`.

Поки екосистема Orderals продовжує здобувати популярність, Sora Ventures планує розширити свій бізнес поза початковий фонд, щоб надати більше інвесторам поза Bitcoin можливість отримати експозицію в цьому зростаючому секторі. Венчурне відділення фонду Sora Ventures Fund 2 недавно оголосило плани перевести 70% своїх 50 мільйонів доларів активів під управлінням в екосистему Orderals. Фенг підтвердив, що понад 50% фонду вже було усно зобов`язано, і компанія активно намагається запрошувати більше інституцій, які цікавляться отриманням експозиції на зростаючу сцену Bitcoin Orderals.

Крім інвестиційної діяльності, Sora Ventures інвестувала в понад 30 компаній у просторі Bitcoin Layer 1, взявши унікальний підхід, що діставла фірму в якості фонду з важким спрямуванням на Bitcoin L1. На даний момент фірма не інвестувала в жодний проект Bitcoin Layer 2.

Щоб подальше підтримати екосистему Orderals, Sora Ventures проводить одну з найбільших конференцій Orderals у Тайбей, Тайвань. Очікується, що ця подія, яка відбудеться у місті Тайбей 13-14 грудня, залучить понад 150 спікерів з усього світу для обговорення останніх розвитків та можливостей у просторі Orderals.

З розвитком та зростанням Bitcoin Orderals екосистеми Sora Ventures позиціонує себе, як ключового гравця в стимулюванні інновацій та інвестицій у цьому зароджуючому секторі. З фокусом на ліквідних активах, венчурних інвестиціях та освітніх ініціативах фірма прагне відігравати значну роль у формуванні майбутнього екосистеми Orderals.

Відомості: Sora Ventures є інвестором в CryptoSlate.

Спеціальний звіт: Реакція ринків на рішення Феду
Спеціальний звіт: Реакція ринків на рішення Феду
Банк Японії залишив ставки на одному рівні, інфляція зросла, BoJ береже ставки через високу волатильність ринку. Фед ставить ставки, ринки реагують позитивно, Bitcoin немов бавовно. 🏦📈🪙
Переглянути
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути