Litecoin: прокинення та стрибок

Litecoin: прокинення та стрибок

Litecoin стрибнув до 9-місячного максимуму: Чи нарешті прокинувся LTC?

Litecoin (LTC) - одна з найкращих криптовалют на ринку сьогодні. Альткоін, який торгувався на мінімумах в $78 20 березня, прорвався через рівень в $100, щоб досягти свого найвищого рівня з початку липня 2023 року.

Ціна LTC збільшилася майже на 16% у п`ятницю, 29 березня, щоб досягти максимуму в $110, дев`ятимісячного максимуму. Litecoin - найкращий альткоін серед топ-20.

Хоча Litecoin трохи знизив частину прибутку, щоб наразі торгуватися приблизно на рівні $104, він все ще один з найкращих виконавців за останні 24 години.

За даними CoinGecko, приріст LTC за 24 години становить двоцифровий показник в 12% станом на 30 березня о 8:40 за міжнародним часом.

Найкраще виконання серед топ-20 криптовалют за розміром ринку мають Solana, Bitcoin Cash і Toncoin, кожен з них збільшився на близько 5% за 24 години.

У топ-100 монет за розміром ринку відстій сенсаційного мем-коіна Dogwifhat на 25% та DEX платформи Jupiter на 18% виступають краще, ніж Litecoin.

Bitcoin і Ethereum все ще перебувають на рівні близько $70 000 і $3 500 відповідно, в основному стабільно протягом дня. Чим обумовлений ріст ціни LTC?

Litecoin спритно зреагував за останній тиждень. Проте, згідно з локальним дном у вересні минулого року, було сформовано тренд вверх. Ралій за перші дні року для ВТС сприяв тому, що вивів LTC ближче до психологічного рівня на $100.

У минулому тижні новий поштовх з`явився у вигляді позитивного настрою навколо Litecoin.

По-перше, криптовалютна біржа Coinbase оголосила плани по лістингу торгів на фьючерсах LTC 1 квітня. Реакція ринку включила підйом від мінімумів в $77 до максимумів в $98.

26 березня CFTC подала регуляторну скаргу проти криптовалютної біржі KuCoin. Вона включала коментарі про Litecoin як комодітет поряд із Ethereum.

Це перспектива, що відкрила додаткові спекуляції про потенційні Litecoin spot ETF. Останній ралі в ціні LTC слідує цим подіям.

Очікування навколо зменшення винагороди за блок у Bitcoin також є важливим фактором, оскільки інвестори спостерігають за вибухом BTC. Litecoin відчув стрімке збільшення нових гаманців, оскільки інвестори запасаються LTC перед цією подією. Прогноз ціни LTC

Переломний момент ціни LTC за останній тиждень сформував патерн склянки та ручки. Якщо бики утримають ціни вище $100, можливо, вони зможуть збільшити приріст до $120 і спрямувати на $150.

Перший перешкоджач з поточного рівня ціни - горизонтальний опір на рівні $115. А науковець по криптовалютам Рект Капітал вважає, що щомісячне закриття вище $122 буде ключовим для успіху.

Відмова і LTC може впасти до $95, а потім - до $78. Щоденний RSI вище 50-пунктової лінії та показник MACD, показуючи силу, можуть сприяти цьому позитивному прогнозу.

Ця публікація з`явилася спочатку на Invezz

Назва статті: Можливість досягнення Cardano ціни в 100 доларів
Назва статті: Можливість досягнення Cardano ціни в 100 доларів
Cardano, можливо, досягне 100 доларів, але потрібен масштабний розвиток. ADA вплинув ринковий крах, але має потенціал. Смарт-контракти сприяють зростанню. Перспективи Cardano неоднозначні, але досягнення 100 доларів у найближчі роки малоймовірно. 🚀
Переглянути
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
CRO набуває імпульсу, бичачий ринок підтримує підйом ціни. Технічні показники вказують на бичачі сигнали. Чи досягне CRO рівня $0,1000? 🚀📈 #CRO #криптовалюта
Переглянути
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
📰 OpenAI o1 розкриває ідеальний криптопортфель на 2024 рік, з фокусом на альткойни та нішеві сектори. Рекомендується вкладати у Cosmos, Algorand, DeFi проекти та NFT-токени. Розподіл активів - ключ до успіху. #криптовалюти 🚀
Переглянути