Прогноз до 100,000%: Shiba Inu та XRP

Прогноз до 100,000%: Shiba Inu та XRP

У топі 25 альткоінів включно з Shiba Inu та XRP з прогнозом до 100,000% зростання

Аккаунт Altcoin Daily, з 1.5M підписників на X та 1.44M підписників на YouTube, визначив 25 альткоінів, які варто розглянути до моменту халвінгу Bitcoin, що відбудеться через менше ніж чотири тижні.

Аккаунт Altcoin Daily розділив ці коіни на чотири групи. Першу складають ті, що готові до потенційного рали в 100,000%, за якими йдуть ті, відомі своїм зростанням на 10,000%. Особливо виділяються Shiba Inu та XRP в категорії 100X.

Дивіться: https://t.co/5vEyN1uwkB

XRP до 100X

У спідручному відео ведучий розглянув потенціал XRP з точки зору участі Ripple в платіжній сфері, зокрема у конкуренції з відомим платіжним процесором SWIFT.

Він посилається на інтерв`ю, в якому гендиректор Ripple Бред Гарлінгхаус заявив, що понад 100 банків підписали угоду про використання рішення Ripple з використанням XRP.

Крім того, гендиректор відзначив конкретний приклад ремітанської компанії, яка побачила майже 800% зростання використання після зниження своїх комісій з $20 до $2 за допомогою технології на основі XRP від Ripple.

З XRP на рівні $0.6159, це означає, що Altcoin Daily очікує, що цей актив досягне понад $61 у цьому биковому сезоні. Хоча ця прогнозована ціна є недоречною у спільноті криптовалют, відомий аналітик вважає, що $27 є достатньою ціллю.

Shiba Inu до 100X

Altcoin Daily не надав конкретних деталей щодо свого бичого прогнозу для Shiba Inu. Тем не менше, з SHIB, що торгується за $0.0000306, ведучий очікує, що він перевищить $0.00306 у цьому биковому сезоні.

Інші популярні прогнози для Shiba Inu у цьому биковому сезоні включають повернення до свого піку у $0.00008845 та досягнення $0.0001553.

За даними дослідників з Changelly, Shiba Inu може знадобитися майже два десятиліття, щоб досягти рівня $0.00520, із запланованою цільовою датою на 2040 рік. Цікаво, що ChatGPT висловив 80% впевненість у тому, що ця ціль здійсниться у вказаний термін.

Коіни до 50X та 10X

Solana (SOL) виділяється у третій групі, і аналітик прогнозує очікуване зростання в 50 разів. Четверта група включає Dogecoin (DOGE), Internet Computer (ICP) та Chainlink (LINK), і аналітик прогнозує зростання в 10 разів для цих криптовалют.

Інші коіни, які варто розглядати перед халвінгом BTC

Аналітик визначив Bitcoin (BTC) як визначний коін, який варто розглянути. Крім того, він перерахував Ethereum (ETH), Cardano (ADA) та Avalanche (AVAX) серед топ-10 коїнів.

Інші відомі вказівки включають Tron (TRX), Polkadot (DOT), Hedera (HBAR), VeChain (VET), Kaspa (KAS), GALA, AIT, TAO, PLS, LMWR, IMX, SUI та INJ.

Тим часом, експертний проект XCAD Network теж заслужив своє місце у списку через свої недавні партнерства з урядами.

XCAD Network - це токенізована платформа для YouTubers для співпраці та винагороди користувачів. Його остання співпраця з урядом Пакистану подала пружину для оптимістичного прогнозу ведучого Altcoin Daily.

Назва статті: Можливість досягнення Cardano ціни в 100 доларів
Назва статті: Можливість досягнення Cardano ціни в 100 доларів
Cardano, можливо, досягне 100 доларів, але потрібен масштабний розвиток. ADA вплинув ринковий крах, але має потенціал. Смарт-контракти сприяють зростанню. Перспективи Cardano неоднозначні, але досягнення 100 доларів у найближчі роки малоймовірно. 🚀
Переглянути
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
CRO набуває імпульсу, бичачий ринок підтримує підйом ціни. Технічні показники вказують на бичачі сигнали. Чи досягне CRO рівня $0,1000? 🚀📈 #CRO #криптовалюта
Переглянути
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
📰 OpenAI o1 розкриває ідеальний криптопортфель на 2024 рік, з фокусом на альткойни та нішеві сектори. Рекомендується вкладати у Cosmos, Algorand, DeFi проекти та NFT-токени. Розподіл активів - ключ до успіху. #криптовалюти 🚀
Переглянути