Очікування щодо процентної ставки ФЕД у березні

Очікування щодо процентної ставки ФЕД у березні

Поки всі очі спрямовані на Bitcoin, ФЕД, Марк Центрального Банку США, Має Прийняти Рішення Щодо Процентної Ставки В Березні, Опитування ФТ Каже, Що `Федеральний Резерв Повинен Утримувати Процентні Ставки на Високому Рівні...`

Після того, як ФЕД залишив процентну ставку незмінною на рівні 5,25-5,50 відсотка у січні, ринки звернулися до рішення про процентну ставку в березні на цьому тижні. Коли Буде Оголошено Рішення ФЕД Щодо Процентної Ставки у Січні?

Поки друге процентне рішення ФЕД у 2024 році очікується матиме вплив на золото, долар, нафту та криптовалюти, Федеральний резерв оголосить своє рішення у березні 20-го числа о 21:00 за центрально-європейським часом. Президент ФЕРД Джером Пауелл зробить заяву після рішення. На Якому Напрямку Концентруються Очікування?

Хоча у березні не очікується жодного зниження, відповідно до заяв, зроблених Пауеллом і членами ФЕД, згідно з CME Fed Watch, ймовірність того, що процентні ставки залишаться сталими, оцінюється на рівні 99%.

Оскільки Пауелл заявив у недавній заяві, що вони не передбачають, що відповідним буде зниження ставки до того часу, поки вони не будуть впевнені, що інфляція підніметься до 2% сталим та стійким чином. Опитування ФТ: ФЕД Повинен Утримувати Процентні Ставки на Високому Рівні Довше, Ніж Очікувалося!

У той час як очікування зосереджуються на стабільних процентних ставках, Financial Times провів опитування.

За словами академічних економістів, яких опитали ФТ, Федеральний резерв повинен утримувати процентні ставки вище довше, ніж очікують ринки та центральні банкіри.

Більше двох третин учасників опитування ФТ-Chicago Booth заявили, що ФЕД досяг останньої стадії боротьби з інфляцією і намагається завершити цю стадію, та вони вважають, що ФЕД проведе два або менше зниження ставок у 2024 році.

Учасники були розділені щодо часу першого зниження процентної ставки між липнем та вереснем, але економіст Гарвардського університету Джейсон Фурман, який взяв участь в опитуванні, сказав: `ФЕД дійсно хоче знизити процентні ставки. Усі його дії та заяви спрямовані на зниження процентних ставок. Проте дані утруднять це для них.

“Я очікую, що завершальна фаза боротьби з інфляцією буде досить упертою”.

Вінсент Райнхарт, колишній чиновник ФЕД, який зараз обіймає посаду Головного економіста в Dreyfus та Mellon, сказав, що хоча він не брав участь в опитуванні, політичний календар у США вплине на час, коли будуть знижені ставки.

“Дані свідчать, що найкращий час для зниження ставок - вересень, але політика каже червень. Проте ви не хочете починати зниження ставок так близько до виборів.”

* Це не інвестиційні поради.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути