Посібник по цифровому юаню для іноземних відвідувачів

Посібник по цифровому юаню для іноземних відвідувачів

Банк Китаю публікує Посібник по цифровому юаню для іноземних відвідувачів

Центральний банк Китаю, Народний банк Китаю, опублікував посібник по обслуговуванню цифрового юаню для іноземних відвідувачів, який допоможе їм здійснювати безконтактні платежі з електронним юанем.

Згідно з місцевою новиною, `Досліджуйте Велич Китаю за допомогою посібника по обслуговуванню е-юаню для відвідувачів в Китаї`, опублікованою центральним банком, міжнародні туристи тепер можуть платити цифровим юанем за допомогою рахунків, які пов`язані з їх картками через офіційне мобільне застосування. Завантажте додаток e-CNY і відкрийте цифровий гаманець

  • Доступний в App Store і Google Play, додаток `e-CNY` пропонує реєстрацію рахунка цифрової валюти центрального банку Китаю (CBDC) через місцеві банки як авторизованих операторів.

Хоча відвідувачім ймовірно не мати рахунку в будь-якому з китайських банків, таких як Industrial and Commercial Bank of China (ICBC) або Bank of China (BOC), їм не потрібно його мати, щоб відкрити гаманець. Реєстрація гаманця також підтримує номери телефонів з понад 210 країн та регіонів.

Якщо відкрити анонімний гаманець, користувач не повинен відвідувати банк особисто, надавати паспорт чи іншу особисту інформацію. Для анонімних користувачів ліміт платежу за одну операцію становить 2 000 юанів (~282 долари), а щоденний нарахований ліміт - 5 000 юанів (~705 доларів).

  • Крім номера телефону, необхідного під час реєстрації, користувачу просто потрібно підключити свої картки Visa або Master до гаманця для здійснення депозиту. Центральний банк також сказав, що вони працюють над більшою кількістю міжнародних платіжних систем.

Для здійснення оплати з цифровим гаманцем, потрібно поповнити його з підключеним рахунком. Гроші можуть використовуватися для онлайн-покупок та місцевих продавців, які підтримують цифровий юань. Невикористані кошти можуть бути просто повернуті на підключені рахунки.

  • `Міжнародні користувачі також можуть відвідати банкомати авторизованих операторів, щоб поповнити свої гаманці купюрами RMB або іноземною валютою`, - йдеться у повідомленні. `Залишковий баланс гаманця може бути обмінений на купюри в касі`.
  • Для користувачів в Гонконгу САР доступна функція `Швидка платіжна система` для безкоштовного поповнення гаманців за допомогою банківських рахунків Гонконгу, включаючи HSBC, Hang Seng Bank (HSB), Standard Charted Bank та інші варіанти.
  • Згідно з посібником, користувач може запросити обычну картку, картку у формі електронного гаманця, або здійснювати мобільні платежі, скануючи або представляючи QR-коди та торкнутися, як у Apple Pay.
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути