Криптожурналіст: Чи варто купити ADA та MATIC на падінні?

Криптожурналіст: Чи варто купити ADA та MATIC на падінні?

Чи може купівля Cardano (ADA) та Polygon (MATIC) на падінні бути хорошою опцією?

За словами аналітика Алі Мартінеса, Cardano (ADA) може повторити свою виставу з 2018 по 2021 рік у цьому циклі, та вибити до $5. Мартінес зазначив це у записі від 16 березня на Х. Однак аналітик пояснив, що ADA може консолідуватися між $0.55 та $0.80 тривалий час.

Після цього він зауважив, що ціна може стрибнути до $1.70 перед іншим періодом консолідації, що передбачає раптовий рух до $5.

#Cardano схожий на шаблон, спостережений з 2018 по 2021.

Якщо цей фрактал продовжиться, очікуйте, що $ADA консолідуватиметься в діапазоні від $0.55 до $0.80 у наступні тижні, за чим наступить скачок до $1.70. Після цього підйому очікуйте період подальшої консолідації, установлюючи…

Інший токен, на якому Мартінес сфокусувався, це Polygon (MATIC). На момент публікації, ціна MATIC впала на 8,02% за останні 24 години, залишивши значення на рівні $1.04.

Використовуючи дані з блоку IntoTheBlock, аналітик пояснив, що MATIC може знайти підтримку між $1.02 та $1.05. Він додав, що підтримка є результатом покупки 608 мільйонами токенів 10 900 адресами в районі.

Проте, Мартінес підкреслив, що ціна MATIC може впасти до $0.91, якщо бики не змогли захистити зазначену вище підтримку.

#Polygon знайшов важливу підтримку між $1.02 та $1.05, підтриману 10 900 адресами, які утримували близько 608 мільйонів #MATIC. Якщо ця підтримка підсилиться, наступна важлива зона попиту знаходиться поблизу $0.91, де 35 700 адреси колективно утримують 394,6 мільйона $MATIC.

Cardano (ADA)

Як і більшість альткойнів, вартість Cardano впала. Торгування на рівні $0.65 на момент написання цього означало, що криптовалюта втратила 7.91% своєї вартості за останню добу.

Між 15 та 16 березня ADA спробувала стабільний підйом. Але опір на рівні $0.73 зупинив цей зусилля. Проте це не була основна проблема, що спричинила викид ADA. З 4-годинного графіку ADA/USD, рішучий прорив нижче від $0.70 був найбільшою нещастям, що призвело до падіння ціни ADA.

Якщо попит продовжить ослаблювати, ціна токена може втратити ще 11,51%, до $0.59. Однак індикатор розширення Фібоначчі показав, що спад до $0.59 може бути вигідним для утримувачів Cardano в недалекому майбутньому.

Це тому, що індикатор показав, що токен може подорожувати до $1.13 (рівень Фібоначчі 4.236). Coin Edition також дивився на потік грошей Чайкіна (CMF), щоб дізнатися, що може трапитися з ADA у короткостроковому плані.

ADA/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Написання на момент написання цієї статті рухалось вниз разом з ADA. Оскільки ціна та CMF не відрізнялись, це означало, що ціна може продовжувати падати, поки не з`явиться відбір.

Polygon (MATIC)

Індикатор Supertrend на 4-годинному графіку MATIC/USD показав сигнал продажу на рівні $1.17. Однак сигнал купівлі на рівні $1.16 не міг утримати воду, оскільки ведмеді примусили ціну впасти значно нижче.

На момент написання, бики намагалися знайти негайну підтримку біля $1.03. Проте нездатність протистояти подальшому ведмежому тиску може спричинити додаткові втрати для MATIC. Якщо це станеться, ціна токена може знизитися до $0.92.

Крім того, індикатор руху середньої збіжності та розбіжності (MACD) перебував навколо негативної зони, що вказувало на інтенсивний ведмежий рух.

На поточній ринковій структурі MATIC може мати важке завдання для відбиття. Тому розумним висновком може бути те, що ціна може впасти нижче $1, проте, повернення булівського настрою може привести токен набагато вище, та досягти $1.50 до того часу буде вибіром.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або порад будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, що виникають в результаті використання згаданого контенту, продуктів або послуг. Читачів радять виявити обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних із компанією.

VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
CRO набуває імпульсу, бичачий ринок підтримує підйом ціни. Технічні показники вказують на бичачі сигнали. Чи досягне CRO рівня $0,1000? 🚀📈 #CRO #криптовалюта
Переглянути
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
📰 OpenAI o1 розкриває ідеальний криптопортфель на 2024 рік, з фокусом на альткойни та нішеві сектори. Рекомендується вкладати у Cosmos, Algorand, DeFi проекти та NFT-токени. Розподіл активів - ключ до успіху. #криптовалюти 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Курс XRP зріс на 3.4% відновлюючи $0.6. Відомості про участь Камали Харріс у дебатах з Трампом також впливають. Інвестори очікують позитивного ефекту на Ripple Swell. 📈🚀
Переглянути