Криптовалюти Sei, Celestia, Avalanche, IOTA: кінець бикового ринку?

Криптовалюти Sei, Celestia, Avalanche, IOTA: кінець бикового ринку?

Ціни на криптовалюти Sei, Celestia, Avalanche, IOTA впали: кінець бикового ринку криптовалют?

У неділю в індустрії криптовалют панувала червона хвиля через те, що Bitcoin впав нижче опорного рівня $65,000. Біткойн дуже сильно впав всього кілька днів після того, як досяг історичного максимуму у $73,000.

Більшість криптовалют опустилися. Ціна токена Sei впала на 24% за останні 24 години, в той час як Fantom, Celestia, Avalanche і IOTA, Gala впали більше, ніж на 20%. Деякі з топових аутсайдерів в індустрії криптовалют були Algorand, Helium, Arbitrum та Pyth Network.

Не було зрозуміло, чому ці монети впали, оскільки не було жодних важливих новин з цієї сфери. Проте, є кілька причин, які призвели до цього спаду.

По-перше, більшість монет були надто перекуплені, оскільки страх пропустити (FOMO) посилився на ринку. Погляд на індекс відносної сили (RSI) більшості монет показує, що він був вище 85 на минулому тижні. У більшості випадків фінансові активи тенденційно падають після того, як були перекуплені протягом певного часу.

По-друге, цей спад відбувається через ситуацію, відому як розкол. Розкол - це ситуація, коли піднімаються фінансові активи, а потім стрімко падають з метою позбутися спекулянтів.

Розколи популярні в усіх класах активів, включаючи криптовалюти та акції. У більшості випадків вони відбуваються після досягнення важливого пункту. У цьому випадку це сталося після того, як Bitcoin зріс до $73,000, а потім швидко опустився нижче $70,000.

Крім того, використовуючи метод Вайкоффа, спад відбувається в основному тому, що ці монети перейшли до етапу накопичення.

Отже, це кінець бикового ринку криптовалют? Я не думаю, що так, оскільки у цій галузі велика кількість каталізаторів у майбутньому. В квітні цього року відбудеться зменшення нагороди за Біткойн. Це зменшення відбудеться у той час, коли попит на Біткойн від ЕТФ зростає. У більшості випадків криптовалюти мають тенденцію добре себе почувати перед подією зменшення нагороди.

По-друге, існує можливість того, що Федеральна резервна система світитиме на зниження ставок пізніше в цьому році. Банк проведе свою другу зустріч року. Ризикові активи, такі як криптовалюти, мають тенденцію добре себе почувати, коли Федеральний резерв знижує ставки.

По-третє, історія показує, що ціни на криптовалюти мають тенденцію добре себе почувати з часом. Це пояснює, чому біткойн зріс з майже нуля в 2009 році до понад $60,000 сьогодні.

Цей пост Sei, Celestia, Avalanche, IOTA, ціни поглибилися: кінець бикового ринку криптовалют? з`явився спершу на Invezz

VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
CRO набуває імпульсу, бичачий ринок підтримує підйом ціни. Технічні показники вказують на бичачі сигнали. Чи досягне CRO рівня $0,1000? 🚀📈 #CRO #криптовалюта
Переглянути
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
📰 OpenAI o1 розкриває ідеальний криптопортфель на 2024 рік, з фокусом на альткойни та нішеві сектори. Рекомендується вкладати у Cosmos, Algorand, DeFi проекти та NFT-токени. Розподіл активів - ключ до успіху. #криптовалюти 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Курс XRP зріс на 3.4% відновлюючи $0.6. Відомості про участь Камали Харріс у дебатах з Трампом також впливають. Інвестори очікують позитивного ефекту на Ripple Swell. 📈🚀
Переглянути