Токени з фундаментальними принципами штучного інтелекту в центрі уваги трейдерів

Токени з фундаментальними принципами штучного інтелекту в центрі уваги трейдерів

У останні 30 днів токени з фундаментальними принципами штучного інтелекту (AI) та великих даних були на грані уваги трейдерів. Однак не багато учасників ринку тримають руку на пульсі розвитку кожної екосистеми.

За даними криптовалютного інструменту `Santiment`, п`ять з найкращих проектів, пов`язаних з AI, з високою активністю розробки, включають NEAR Protocol (NEAR), Oasis Protocol (ROSE), Golem (GLM), Oraichain (ORAI) та Ocean Protocol (OCEAN).

Щодо тих, хто не знайомий, активність розробки відстежує публічну активність на GitHub, що вказує на те, що розробники не додають багато функцій у мережу.

Проте, зріст активності розробки проектів вище вказує на те, що на них зосереджено більше робочої сили, оскільки розробники вважають, що вони будуть успішними. Зазвичай це є буйним сигналом.

NEAR недавно досяг позначки у $9 14 березня. Проте, на 4-годинному графіку видно, що трейдери почали брати прибуток на цьому рівні. В результаті бики не змогли захистити підтримку на рівні $7,77. На момент публікації ціна NEAR була $7,57, що вказує на зменшення продажного тиску.

Проте бикам слід стежити за найближчою підтримкою на рівні $7,05. Якщо NEAR закриється нижче цієї області, ціна може сковзнути до $6,65. З іншого боку, розрив на цій точці може відправити токен назад у напрямку $9.

Інтересно, що індикатор Супертренд показав, що сигнал на покупку був на найближчій підтримці. Тому, якщо ціна NEAR впаде до $7,05, входи навколо регіону можуть бути прибуткові, оскільки токен може відновитися до регіону $9.

  • NEAR/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Крім того, індекс відносної сили (RSI) впав нижче середньої розподілу, що свідчить про баковий momentum. Якщо читання RSI зросте понад 50,000, ціна NEAR може відскочити до того, як вона дістанеться до $7,05. Але зниження momentum може відправити значення вниз, перш ніж повернеться ралі.

Oasis Protocol (ROSE)

Техніка Тома ДеМарка (TD) вказала на сигнал на купівлю на 4-годинному графіку ROSE/USD. Цей технічний аналізатор ідентифікує точний момент виснаження тренду та можливого реверсу ціни.

  • ROSE/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Якщо буйний momentum продовжується, розширення Фібоначчі показало, що ціна ROSE може зрости експоненційно. В дуже буйному сценарії ROSE може наблизитися до $0,32.

Golem (GLM)

З технічної точки зору, Bollinger Bands (BB) на 4-годинному GLM/USD показали, що токен був перепроданий. Це сталося через те, що нижній діапазон BB підсвітив GLM на рівні $0,54.

  • GLM/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Ораі-чейн (ORAI)

Ціна ORAI зросла на 143,57% за останні 30 днів. Однак цей рух вверх був зупинений за рахунок прийому прибутку. На момент публікації токен змінив руки за $17,40.

  • ORAI/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Ocean Protocol (OCEAN)

На момент публікації ведмеді витягнули ціну OCEAN до $1,11. Аналіз за останні 4 години також показав свідчення інтенсивного продажного тиску, оскільки червоні свічки домінували на цьому графіку.

  • OCEAN/USD 4-годинний графік (Джерело: TradingView)

Як і MFI, RSI також показав слабкий баковий momentum, що свідчило про те, що OCEAN може впасти нижче $1, перш ніж розгінеться вгору.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, має інформаційно-освітні цілі. Стаття не складає фінансової поради або порад будь-якого іншого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, завдані в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується бути обережними, перш ніж діяти за будь-якими відомостями щодо компанії.

VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
CRO набуває імпульсу, бичачий ринок підтримує підйом ціни. Технічні показники вказують на бичачі сигнали. Чи досягне CRO рівня $0,1000? 🚀📈 #CRO #криптовалюта
Переглянути
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
📰 OpenAI o1 розкриває ідеальний криптопортфель на 2024 рік, з фокусом на альткойни та нішеві сектори. Рекомендується вкладати у Cosmos, Algorand, DeFi проекти та NFT-токени. Розподіл активів - ключ до успіху. #криптовалюти 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Курс XRP зріс на 3.4% відновлюючи $0.6. Відомості про участь Камали Харріс у дебатах з Трампом також впливають. Інвестори очікують позитивного ефекту на Ripple Swell. 📈🚀
Переглянути