Криптовалютний ринок: Купуймо просідання, BTC падає нижче $70k

Криптовалютний ринок: Купуймо просідання, BTC падає нижче $70k

Crypto Price Prediction: ‘Buy The Dip’ Mood Strikes As BTC Drops Below $70k

Кріптовалютний ринок став свідком початку вихідних в режимі «купуймо просідання», оскільки біткоїн спрогнозував раптове відступлення, яке знизило його ціну нижче $70000. Продажовий тиск поширився на альткоїн ринок, так як основні монети, такі як Ethereum та XRP, втратили в ціні на 8-10%, в той час як Cardano та Dogecoin знизились приблизно на 12% за останні 24 години. Загальне підвищення може бути пов’язане із закінченням опціонів на Bitcoin та Ethereum на суму понад $3 мільярди в п’ятницю, 15 березня.

Як видно з нещодавнього твіту від WuBlockchain, криптовалютний ринок спостерігав значні ліквідації на суму $576 мільйонів, з довготерміновими заявками, що становлять $448 мільйонів з них. Зазначимо, що 167 000 трейдерів почували на собі це, і найбільше одинарне замовлення на ліквідацію, на суму $13.3002 мільйонів, сталося на OKX у свопі BTC-USDT. Цей подія підкреслює волатильність ринку та високі ризики, пов'язані з позиціями на кредитному левереджі. Binance показує, що біткоїн впав нижче $68 000 і тепер цитується за $67,788, що є на 7,53% менше за 24 години. Coinglass показує, що весь ринок був ліквідований до $576 мільйонів за останні 24 години, включаючи $448 мільйонів у довготермінових заявках. Кількість ліквідованих трейдерів становить 167 000 осіб. Найбільше одинарно…

Однак, за загальною тенденцією спеціалісти ринку натякають на можливість «купити просідання» для трейдерів.

Також читайте: Crypto Market Selloff: Основні причини, чому Bitcoin, ETH, XRP, ADA, SHIB сьогодні падають

Bitcoin(BTC)

Біткоїн є першою та найвідомішою криптовалютою, децентралізованою цифровою валютою, яка дозволяє проведення п2п-транзакцій без посередників. Ціна BTC помітно підвищувалася протягом першої половини березня, оскільки учасники ринку спостерігали стрибок з $59000 до $73650 та зареєстрували зростання на 24,8%. Bitcoin(BTC)| Tradingview

Однак відновлювальна хвиля стрибкуючого попиту помітно зросла цього середи, що призвело до 8,6% втрат за останні 48 годин. З ринковою капіталізацією $1,3 трильйони, ціна Bitcoin торгується на рівні $67300, що свідчить про новий настрій корекції серед трейдерів.

Однак один великий гравець на біткоїн вивів 800 BTC (вартість $57.24 млн) з біржі Kraken, додаючи до загальної суми 13 240 BTC ($909 млн), які були виведені з біржі з 1 березня, згідно з Lookonchain. Ця транзакція показує, що розумні гроші бачать можливість купити просідання та потенціал для вищого відновлення, ніж поточний ATH на рівні $73750. Після падіння ціни $BTC великий гравець знову вивів 800 $BTC ($57.24M) з #Kraken.

Великий гравець вивів 13,240 $BTC ($909M) з #Kraken з 1 березня.https://t.co/4Hd54e1CmA pic.twitter.com/IllPcyraGQ

Згідно з рівнем ретрейсменту Фібоначчі, трейдери можуть знайти відповідний попит на рівнях $65487 та $60350, що співпадає з 23,6% та 38,2% рівнями ФІБ.

Також читайте: $576 Млн Ліквідовано, Оскільки Ціна Bitcoin (BTC) Знижується На 7%, Більше Болючих Передруків? 2)

Cardano(ADA)

Cardano (ADA) - це блокчейн-платформа, відома своєю увагою до безпеки та стійкості, працююча на основі механізму майнингу з відсотковим співвідношенням. Він вирізняється своїм суворим, дослідженським підходом до розвитку, маючи на меті запропонувати більш масштабовані, інтероперабельні та стійкі блокчейн-рішення. Cardano(ADA)| Tradingview

ADA, внутрішній токен екосистеми Cardano, побачив зростання волатильності за останні два де ціна резонує між горизонтальними рівнями $0,8 та $0,68. З інтредейною втратою 7,75%, ціна Cardano опустилася до $0,695, підштовхуючи нижню підтримку нового діапазону.

На момент натискання кнопки, монета Cardano стоїть на ринковій капіталізації у розмірі $24,5 мільярдів, під час торгів ціна коливається в межах $1,7 мільярда. Вибій за межі горизонтального діапазону буде ключовим показником для початку напрямного руху ціни ADA.

Також читайте: Cardano (ADA) Сходить У Новітню Еру З Ethereum (ETH) та Filecoin (FIL) у Криптозаставі Очікується Стрибок у 30 Разів 3)

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) почав як мем, але перетворився на широко визнану криптовалюту, яку шанують за свою активну спільноту та використання у чайові та благодійних внесках. Серед нещодавнього мемування ралі на крипторинку, ціна DOGE стрімко зросла з кінця лютого на $0,081 до свого останнього максимуму у розмірі $0,206, зростаючи на 151%.

Однак, популярна мем-монета заразала підвищеною волатильністю упродовж останніх двох тижнів, чого свідчить збіжність цін між двома тенденціями. Поточна ринкова капіталізація Dogecoin становить $24,47, а з інтреденною ціною втрат 6,8%, продавці підбезпекли розрив нижньої тенденції.

Наразі торгуючись на рівні $0,156, відбій ціни DOGE від трикутника провалить актив до найближчої підтримки у розмірі $0,147, за якою слідує $0,13.

Проте, в теорії пендантний візерунок, утворений з цих збіжних тенденцій, натякає на вищий потенціал для продовження вгору, що може підняти ціну Dogecoin до максимуму 0,27.

Висновок Після агресивної відновлювальної тенденції ціну біткоїна, ймовірно, спостерігає пост-корекцію, що надає покупцям можливість відновити свої сили. Загальна тенденція дуже буліш має бути використана ця переміна для потенційних покупців.

Стаття вперше з`явилась на Investing.com.

VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET: Хвиля 3 - Шлях до $2
VET може рухатися до $2, якщо утвориться імпульсна хвиля 3. Інвесторам варто уважно спостерігати за цим токеном. Час хвилі 3 може бути вирішальним! 📈 #Vechain #імпульснахвиля
Переглянути
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
Ціна CRO набирає імпульсу: готові бики взяти контроль?
CRO набуває імпульсу, бичачий ринок підтримує підйом ціни. Технічні показники вказують на бичачі сигнали. Чи досягне CRO рівня $0,1000? 🚀📈 #CRO #криптовалюта
Переглянути
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
Криптопортфель OpenAI o1 для криптовалютної хвилі 2024 року
📰 OpenAI o1 розкриває ідеальний криптопортфель на 2024 рік, з фокусом на альткойни та нішеві сектори. Рекомендується вкладати у Cosmos, Algorand, DeFi проекти та NFT-токени. Розподіл активів - ключ до успіху. #криптовалюти 🚀
Переглянути
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Прогноз ціни XRP під час Ripple Swell та апеляції SEC: стрибок на 3.4% відбувся
Курс XRP зріс на 3.4% відновлюючи $0.6. Відомості про участь Камали Харріс у дебатах з Трампом також впливають. Інвестори очікують позитивного ефекту на Ripple Swell. 📈🚀
Переглянути