Французькі підлітки інвестують у криптовалюту: як це відбувається?

Французькі підлітки інвестують у криптовалюту: як це відбувається?

Французькі підлітки обертаються до інвестицій в криптовалюту - повідомляється в звіті. Французькі підлітки більш схильні інвестувати в криптовалюту, ніж старші громадяни країни, стверджує звіт.

Franceinfo повідомила, що 15% французів у віці 18-24 років уже ризикнули з криптоінвестиціями.

Це набагато вище, ніж національний середній показник, стверджує звіт. Franceinfo пише, що 9% французів вважаються тими, хто коли-небудь купив криптовалюту. Французькі підлітки: Чи купують криптовалюту особи молодші 18 років?

ЗМІ додає, що `хоча` платформи для криптовалют `заборонені для неповнолітніх`, у Франції, монети `радіють зростаючому успіху серед підлітків та молоді`.

Але це `не припиняє` деяких підлітків `починати` торгувати криптовалютою, пояснює ЗМІ.

Неназваний `17-річний учень старшої школи` сказав, що він був `дуже обережним` під час торгівлі монетами.

ЗМІ також цитує молодого чоловіка на ім`я Матіас Валле, який стверджує, що `почав` торгувати криптовалютою `у 19 років`.

Валле сказав, що `адреналін` та надія на забезпечення значних прибутків підштовхнули його на кілька походів на ринок криптовалют.

Валле пояснив, що його прибуток на ринках допоміг йому `фінансувати` свої університетські `студії` та сказав:

`Як тільки ми бачимо зростання цін, відбувається багато адреналіну. Але ми завжди намагаємось прибрати емоції. Ми хочемо приймати обґрунтовані рішення, щоб наші активи зростали вартістю`.

Шахраї також катаються на хвилі криптовалют?

І французькі підлітки не єдині в країні, хто обертається до криптовалют. Шахраї також здаються зацікавленими залучитися до підйому французької криптолихоманії зі зростанням цін на BTC.

У минулій вівторок, національний телеканал ТФ1 повідомив, що `кілька сотень людей` подали скарги в Парижі проти керівників зараз вже неіснуючої платформи інвестицій в криптовалюти під назвою OmegaPro.

На Twitter, ведуча ТВ Еліз Люсе дистанціювалася від кількох шахрайських схем з криптовалют, які використовували її зображення.

Вона написала, що вона `нічого не має спільного` з серією `фальшивих прес-статей`, створених з метою `продажу платформ криптовалют`.

ТВ ведуча поділилася серією знімків екрана фейкових новин Le Monde про неї, які були опубліковані в соціальних мережах.

У більшості історій були фальшиві інтерв`ю з зіркою, де вона `розкривала` `секрети свого багатства.` Люсе написала:

`Оберігайтесь шахраїв! Координована кампанія зловмисницьких постів використовує моє зображення для передачі повних брехень. Деякі з них посилаються на шахрайські сайти, які просувають криптовалютні сайти. Очевидно, я не маю до цього жодного стосунку.`

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути