Криптовалютний токен GSOL росте на фоні вищої ціни акцій

Криптовалютний токен GSOL росте на фоні вищої ціни акцій

Грайскейл Солана Траст (GSOL) досвідчує помітний ринковий ріст, з ціною акцій, що піднялася до $540, більш ніж вдвічі перевищуючи чисту вартість активів (NAV) на акцію в розмірі $55,48. Незважаючи на невеликий щоденний зріст NAV у розмірі 0,05%, ринкова оцінка довіря вказує на потужний інвестиційний інтерес, з активами під управлінням (AUM) практично на рівні $49,5 мільйонів. Цей значний ринковий преміум над NAV став центральною темою для зацікавлених осіб в галузі криптовалют, сигналізуючи про можливі зміни у стратегіях інституційних інвестицій.

Спекуляції ширяться серед інвестиційної спільноти, оскільки учасники ринку намагаються розшифрувати потужні рухи ціни. МартіПарті, відома фігура в соціальних мережах, натякає на можливі інституційні дії, вказуючи на зв`язок з участю Pantera Capital у зіркових активах Solana (SOL), колишніх співробітниках FTX Official. Різка відмінність в ринковій ціні GSOL порівняно з NAV підштовхує чутки про невідому інформацію, яку можуть знати інституції, але яка залишається невідомою для громадськості.

Грайскейл Солана Траст, який пропонує інвестиції у SOL за допомогою традиційного інвестиційного інструменту, став маяком цього ринку. Хоча активи під управлінням тримаються на значній сумі, раптове зростання ринкової ціни на акцію є неординарною подією, яка, як правило, свідчить про очікування майбутнього зростання або невідомі розробки, які можуть позитивно вплинути на оцінку Solana.

Ситуація закликає до уваги, оскільки вона породжує питання щодо ринкової динаміки та прозорості потоку інформації між інституційними та роздрібними інвесторами. На даний момент не було надано жодних конкретних доказів, що підтверджували б спекуляції про придбання або будь-яку іншу стратегічну маневреність, яка може пояснити стрибок цін.

За даними від CoinMarketCap, інтрадейна ціна Solana була зафіксована на рівні $149,35, що вказує на зростання на 1,07% за один день. Тим часом, інтрадейний ринок піднявся на 1,13%, до $66,243,217,137, із значним зростанням обсягу протягом 24 годин на 62,03%, що складає $4,683,968,855.

Відмова від відповідальності: Інформація, наведена у цій статті, є лише інформаційною та навчальною. Стаття не становить фінансових порад або порад будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується виявити обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути