Нудні компанії Web3: вирішення реальних проблем

Нудні компанії Web3: вирішення реальних проблем

Ми потребуємо більше `нудних` компаній Web3, які вирішують реальні проблеми

На останок став дуже багатий шар компаній, які діють на рівні блокчейну, всі хваляться тим, що у них є найкраща та найшвидша технологія блокчейну.

Але давайте бути реалістами — це `гарячі` компанії, які працюють над `веселими` речами, такими як NFT та соціальні медіа на основі Web3, або навіть токенізовані інвестиційні об`єкти та інші пустефективні проекти.

Все це не матиме значення, якщо не будуть виправлені основи, і основи дійсно потрібно виправити. Я говорю про реальні зв`язки в реальному світі, вхід та вихід та зменшення тертя.

Доки ці фундаментальні проблеми не будуть вирішені, індустрія блокчейну продовжуватиме боротьбу з отриманням масової прийнятності та авторитетності.

У світі Web3, фінтеху та блокчейну модні тенденції приходять і йдуть, але одне залишається тим же — потреба у видаленні тертя. Хоча індустрія повна проектів, які стверджують, що вони найшвидші або найкращі, правда в тому, що диференціація залишається викликом.

  • Нам потрібно менше величних заяв та екстравагантних обіцянок — нам потрібно більше `нудних` компаній, які вирішують менш `сексуальні` проблеми Web3.
  • Побудова фінансових рейок та взаємопов`язаних систем потребує часу, грошей та точності. Навіть якщо ви успішні, ви можете знайти набагато більші маржі в інших бізнес-моделях Web3. Проте ці рейки є важливими для чого-небудь іншого — дійсно, для всього іншого в Web3 — щоб було успішним.
  • Ми постійно чуємо модні слова децентралізації, масштабованості та міжцепової сумісності в Web3. Але відсоток компаній, які витрачають гроші та час, щоб зробити їх реальними, є невеликим.
  • Хоча одним з перспективних показників є кількість Web3 Венчурних капіталістів, які залучають кошти на `інфраструктуру`, нам потрібно більше. Для досягнення масового прийняття нам потрібно вирішити проблеми, які ускладнюють перехід людей в екосистему блокчейну.

Однією з найбільших проблем залишаються надійні та довірені входи та виходи. Торішнього тижня ми побачили неймовірний стрибок ціни біткоїна, і один з найвідоміших входів в криптовалюту, Coinbase, відійшов у відмову. Це говорить мені, що навіть найбільш встановлені постачальники ще не мають інфраструктури для належного масштабування задоволення мільйонів або навіть мільярдів користувачів.

Так, входи та виходи не є найцікавішими функціями для реалізації, але вони надають фундамент для стабільної та надійної фінансової екосистеми.

Проте є причина, чому покищо не так багато таких рішень — це складна проблема, яку не можна вирішити кодом.

Зрозуміло, технічно важко побудувати входи та виходи для обслуговування тисячів цифрових валют та сотень фіатних валют. Проте, навіть якщо ви успішні, технологія ще більше поглиблює економіку. Компанії з платежами та обміном валют часто `борються за низ`.щоб надати ще менші комісії та швидший сервіс на конкурентному ринку.

Читати більше нашого розділу з думок: Web3 вимагає віддаленої роботи, і всесвіт має прислухатися

  • Зрозуміло, важко переконати інвесторів, що ви маєте використовувати їх гроші, щоб побудувати фінансову інфраструктуру, яку потім скористаються, щоб вас пройти. І під час використання їх грошей вам також потрібно буде витрачати час на переконання регуляторів у пріоритетах вашої роботи — навчання, від якого може скористатися інша компанія. На завершення дня вашою єдиною винагородою може бути можливість продовжувати знижувати свої комісії, щоб лишатися конкурентоспроможними.
  • З цієї точки зору легко побачити, чому багато нашого сектору вважає за доцільне зробити входи та виходи проблемою інших.
  • Ще легше побачити, чому розробники, стартапи та компанії безпосередньо будують цю інфраструктуру, не задовольняються чимось блискучішим.
  • Але для цих блискучих додатків та токенізованих моделей потрібна інфраструктура.
  • Входи та виходи визначальні для зниження тертя в операціях та з`єднанні користувачів із традиційними фінансовими системами на децентралізовані.

Простий та дружній інтерфейс може видалити складнощі та зменшити прегради для входу, зроблячи суспільно-змінюючі впливи блокчейну більш доступними та ефективними.

Це приверне більше людей, включаючи регуляторів, які мають надати добро на наші винаходи. Це в свою чергу збуджує ще більше інновацій.

Так що, будь ласка, якщо ви засновник або незабаром станете засновником, виріште несексуальні проблеми. Надійність є валютою довіри в секторі фінтеху. Позиціонування себе як постачальника неблискучих, але ефективних рішень каже багато, особливо в сезон, коли Web3 побачив занадто багато погіршених заяв.

Якщо ви є венчурним капіталістом або ангельським інвестором, розподіліть частину своїх коштів на основні проблеми, а не лише на компанії, які роблять додатки чи послуги, які ще не можна повністю використовувати. Звичайно, не зупиняйте фінансування рівня платформи. Нам потрібна їхня візія, щоб залучити більше людей до Web3 та її інфраструктури. Marc Taverner є генеральним директором та співзасновником XEROF, провідного швейцарського провайдера фінансових послуг, що спеціалізується на криптовалютах. У нього понад 30 років досвіду в галузі технологій, і тепер він піонерить використання криптовалют для ліквідності та ефективності в фінансових послугах по всьому світі. Раніше Марк заснував InComm Conferencing, компанію, що спеціалізується на детальних заходах, від великих портових дзвінків, операторських конференцій, вебкастів, медичної освіти, телефонних консультацій з питань інвесторських відносин та організації на місці. Він успішно продав компанію, щоб увійти до керівного складу провідної європейської компанії з біткоїном та блокчейном, Bitfury. Марк очолював INATBA, одну з найбільших багатосторонніх асоціацій з блокчейн торгівлі в Європі, підтриману Європейською комісією та Абу-Дабі Глобал Маркет. Протягом свого терміну він очолював багатосторонню реакцію на криптовалютне регулювання ЄС MiCA. Марк також є ангельським інвестором та радником декількох Web3 та криптовалютних компаній.

Партнерство Bitget і LALIGA: Криптовалюта у світі спорту
Партнерство Bitget і LALIGA: Криптовалюта у світі спорту
Bitget стає спонсором футбольної ліги LALIGA з Мбаппе та Левандовскі. Рух у спортивний сектор на нових ринках через партнерство з широкою аудиторією. Біржа відзначає свою шосту річницю з понад 45 мільйонами користувачів. Грейсі Чен підкреслює важливість співпраці з LALIGA. 🚀🎉
Переглянути
Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація
Нові відкриття про Баррона Трампа: крипто, час та містифікація
Огляд: Баррон Трамп торгує крипто й подорожує у часі, зауважили активісти. Його звязок з мем-койнами вразив спільноту. Також закидують родині Трампів звязки з подорожуванням у часі через романи та інновації. 🕰📈
Переглянути
Фінансові турботи: вплив ставок Феду на ринки
Фінансові турботи: вплив ставок Феду на ринки
Crypto журналіст Артур Гейс попереджає про можливу ядерну катастрофу для фінансових ринків при зниженні ставки Феду на 50 базисних пунктів. Досліджує вплив цього на біткоїн та фіатні валюти. 📉🔥 #Crypto #фінанси
Переглянути
Перехід на Web3: Підготовка робочої сили
Перехід на Web3: Підготовка робочої сили
🚀 Web3 готує майбутню робочу силу до $1,4 трлн ринку блокчейну. Підготовка співробітників — ключ до успіху у децентралізації. Компанії повинні інвестувати в навчання, щоб забезпечити стабільність у цьому інноваційному просторі. 🌐📈
Переглянути