Ралі мережі AIOZ: попит на AI токени росте

Ралі мережі AIOZ: попит на AI токени росте

Не має кінця для росту ціни мережі AIOZ

Ріст ціни мережі AIOZ не показує жодних ознак завершення, оскільки попит на активи штучного інтелекту (AI) продовжує зростати. Токен стрімко піднявся до рекордних $0.7536 у суботу після п`яти послідовних днів підйому. Цей ралі приніс його загальну капіталізацію понад $732 мільйони. AI токени шалено зростають

Токен мережі AIOZ стрімко зросла відповідно до результатів інших активів штучного інтелекту. На фондовому ринку, активи AI такі як Soundhound, Nvidia та Palantir Technologies стрімко піднялись до свого історичного максимуму.

Те саме відбувається на ринку криптовалют, де токени, такі як Fetch AI, Numbers Protocol та SingularityNET, привели ралі криптовалют. У результаті дані показують, що всі AI токени мають ринкову капіталізацію понад $27 мільярдів.

Мережа AIOZ - це блокчейн мережа, яка пропонує рішення для штучного інтелекту, зберігання та стрімінгу. Вона незабаром запропонує децентралізовану екосистему штучного інтелекту, яка дозволить розробникам тренувати моделі штучного інтелекту, зберігати набори даних, створювати додатки та монетизувати штучний інтелект.

Вона також має функцію зберігання, схожу на Filecoin та Siacoin, яка дозволяє розробникам, бізнесу та приватним особам зберігати свої файли у децентралізований спосіб. Користувачі також можуть ділитися своїм сховищем та отримувати винагороду у токенах AIOZ.

Отже, ціна токена AIOZ продовжує зростати, оскільки денні трейдери продовжують накачувати AI токени та інші активи. Це просто тому, що страх втрати можливості (FOMO) перейшов на ринок, оскільки криптовалютний індекс страху та жадібності зріс.

Ралі також відповідає результатам широкого крипто-ринку, так як більшість монет, таких як Біткоїн, Ефіріум та Солана, вистрибнули вверх. У більшості випадків криптовалюти мають тенденцію рухатися в одній та тій же спільноті. Прогноз ціни мережі AIOZ

Щоденна діаграма показує, що ціна токена AIOZ востаннє декілька днів поспіль пішла в параболу. Вона зростала більше, ніж на 192% вище за 50-денний рухомий середній. Крім того, монета стала дуже перекуплена, з індексом відносної сили (RSI) на рівні 84 та стохастичним осцилятором, який майже досягнув 100.

Факт того, що вона перебортий, свідчить про високий рух токена. Однак це також ознака того, що він може відступити у наступні дні, оскільки деякі інвестори почнуть фіксувати прибуток. Якщо це станеться, він може впасти і перевірити підтримку на рівні $0.50.

Додаткові прирости мережі AIOZ будуть підтверджені, якщо Біткоїн відновиться і підніметься вище позначки у $70,000, що дуже ймовірно.

Пост No end in sight for the AIOZ Network price surge з`явилася спочатку на Invezz

Криптоспад: мем-монета DOGS і токени Telegram
Криптоспад: мем-монета DOGS і токени Telegram
DOGS Token та інші мем-токени Telegram втрачають популярність через спад ціни. DOGS впав на 8% за добу, з ринковою капіталізацією $476.34 млн. TON та NOT також показали спад. Прогноз для DOGS мрачний через загальну спадну тенденцію. RSI вказує на подальше зниження цін 😕📉.
Переглянути
SEI: Зростання на тлі DeFi. Ліквідність та фінансування.
SEI: Зростання на тлі DeFi. Ліквідність та фінансування.
SEI зростає на фоні зростання DeFi. Ринок впав, але SEI досяг 27-денного максимуму. Торговий обсяг зріс на 28%. Технічні та DeFi фактори підтримують ріст. Перехід до позитивної тенденції. 📈
Переглянути
Ціна Solana: рівень $190 - вирішальний для подальшого руху SOL
Ціна Solana: рівень $190 - вирішальний для подальшого руху SOL
🚀 Solana продемонструвала вражаючу продуктивність, змінивши ціну на 7,5% за 7 днів. Експерти обговорюють майбутнє SOL, звертаючи увагу на рівень $190 як ключовий для руху ціни. Інвестор Altcoin Sherpa залишає надійну довгострокову позицію. Ключовими рівнями для спостереження є $160 та $190. 📈 #крипто #Solana
Переглянути
Гряде вибух: аналітик розповів про криптовалюту, що зросла на 300%, та NEAR
Гряде вибух: аналітик розповів про криптовалюту, що зросла на 300%, та NEAR
💥 Крипто журналіст пророкує вибуховий виід мемкойна Simons Cat (CAT), який зрос на 291% за місяць. Вчений також прогнозує позитивне рухання ціни NEAR, підкріплене технологією AI. 🚀 #криптовалюта
Переглянути