Прогнози Ніколаса Мертена: XLM може зрости на 200%, Aave, Compound та Uniswap в перспективі

Прогнози Ніколаса Мертена: XLM може зрости на 200%, Aave, Compound та Uniswap в перспективі

Аналітик Ніколас Мертен говорить, що конкурент XRP може зрости на 200%, оновлення перспектив для Aave, Compound та Uniswap

Широко відомий аналітик Ніколас Мертен пропонує свої прогнози щодо чотирьох криптовалют у зв`язку з загальним ринковим підйомом у галузі.

Починаючи з блокчейн мережі, спрямованої на платежі, Stellar (XLM), Мертен каже своїм 510 000 передплатникам YouTube-каналу DataDash, що конкурент XRP знаходиться в `типовому діапазоні зниження`.

За словами Мертена, XLM може зростати на близько 200% відносно Bitcoin (XLM/BTC).

`У вас є можливість тут [з XLM] отримати 3X проти Bitcoin, прямо з 0.00000200 BTC до 0.00000600 BTC. Я люблю такі гри`.

XLM торгується на рівні 0.00000210 BTC ($0.14) на момент написання цього тексту.

Звертаючись до децентралізованих фінансів (DeFi), широко відомий аналітик каже, що деякі альткоїни у секторі, такі як Aave (AAVE), Compound (COMP) та Uniswap (UNI), перепродані.

Щодо Aave, Мертен каже, що децентралізований протокол кредитування знаходиться в `гарному тренді` відносно долара, що сигналізує потенціал для подальшого росту.

AAVE торгується на рівні $130 на момент написання цього тексту.

Щодо Compound, криптоаналітик каже:

`Гарний стійкий рух. Тверда основа тут побудована на деяких з цих гри, далеко від тих попередніх максимумів травня 2021 року [близько $854]... І я не кажу, що він підніметься аж туди`. Джерело: Nicholas Merten/YouTube

Compound торгується на рівні $87.07 на момент написання цього тексту.

Повертаючись до децентралізованої біржі Uniswap, Мертен каже, що UNI - `ще одна дуже міцна гра`. За словами криптостратега, Ethereum (ETH) може діяти як каталізатор для Uniswap та інших DeFi токенів, які побудовані на другому за обсягом ринкової капіталізації блокчейні.

`Я думаю, що деякі з цих грошей дійсно можуть почати збирати швидкість, оскільки Ethereum також починає підніматися на ринку`.

UNI торгується на рівні $14.95 на момент написання цього тексту. Ethereum торгується на рівні $3,975 на момент написання цього тексту, що становить приблизно 150% з середини жовтня.

Криптоспад: мем-монета DOGS і токени Telegram
Криптоспад: мем-монета DOGS і токени Telegram
DOGS Token та інші мем-токени Telegram втрачають популярність через спад ціни. DOGS впав на 8% за добу, з ринковою капіталізацією $476.34 млн. TON та NOT також показали спад. Прогноз для DOGS мрачний через загальну спадну тенденцію. RSI вказує на подальше зниження цін 😕📉.
Переглянути
SEI: Зростання на тлі DeFi. Ліквідність та фінансування.
SEI: Зростання на тлі DeFi. Ліквідність та фінансування.
SEI зростає на фоні зростання DeFi. Ринок впав, але SEI досяг 27-денного максимуму. Торговий обсяг зріс на 28%. Технічні та DeFi фактори підтримують ріст. Перехід до позитивної тенденції. 📈
Переглянути
Ціна Solana: рівень $190 - вирішальний для подальшого руху SOL
Ціна Solana: рівень $190 - вирішальний для подальшого руху SOL
🚀 Solana продемонструвала вражаючу продуктивність, змінивши ціну на 7,5% за 7 днів. Експерти обговорюють майбутнє SOL, звертаючи увагу на рівень $190 як ключовий для руху ціни. Інвестор Altcoin Sherpa залишає надійну довгострокову позицію. Ключовими рівнями для спостереження є $160 та $190. 📈 #крипто #Solana
Переглянути
Гряде вибух: аналітик розповів про криптовалюту, що зросла на 300%, та NEAR
Гряде вибух: аналітик розповів про криптовалюту, що зросла на 300%, та NEAR
💥 Крипто журналіст пророкує вибуховий виід мемкойна Simons Cat (CAT), який зрос на 291% за місяць. Вчений також прогнозує позитивне рухання ціни NEAR, підкріплене технологією AI. 🚀 #криптовалюта
Переглянути