Біткоін набув 10%, а альткоіни зросли ще більше

Біткоін набув 10%, а альткоіни зросли ще більше

Біткоін набрав 10% на цьому тижні, але ці альткоіни піднялися ще вище

Найбільший цифровий актив зріс майже на 10% за останні сім днів, показують дані CoinGecko. І, як завжди, він притягнув за собою ринок. Ці основні альткоіни вражають своїми результатами порівняно з ним.

Форки Біткоіна

Біткоін перевалив позначку у 70 000 доларів в п`ятницю, але тоді різко знизився. Однак форки від найбільшої монети зазнали стрімкого підйому.

Біткоін Кеш (BCH) зріс майже на 40% за останній тиждень. 20-а найбільша монета за ринковою капіталізацією піднялася разом із Біткоіном, що не є типовою ситуацією.

Тепер ціна складає 432,82 долара, за даними CoinGecko. Однак не дивлячись на останній стрибок ціни, BCH все ще далеко від свого історичного максимуму у 3785 доларів. Він досяг цього рівня не під час останнього бикового ринку, а в 2017 році.

Мем-монети та токени

Тиждень за тижнем меми перебувають у великому рамки. Дві з них є в топ-20 найдорожчих віртуальних монет за ринковою капіталізацією: Шиба Іну (SHIB) і Доджкоін (DOGE).

Лише на цьому тижні мем-монета на основі Ефіріуму SHIB зросла на 139% за тиждень. Як 11-а найбільша цифрова монета, вона є найбільшим переможцем серед топ-криптовалют та тепер коштує 0,00003511 долара.

Тоді як оригінальна мем-монета та 10-а найбільша монета, DOGE, зросла близько на 28% і тепер торгується за 0,16 долара.

Менш популярні мем-монети, як Пепе (PEPE) та Доджвифхат (WIF), також піднялися на 116% і 126% відповідно. Флокі Іну (FLOKI), яка є трохи більш відомою, також швидко піднялася.

Децентралізовані фінанси (DeFi)

Токени DeFi, які працюють на блокчейнах з надією замінити традиційні фінансові послуги, також на хвилі успіху.

Унісвап (UNI), права токен за найбільшою децентралізованою біржою, демонструє відмінні результати, піднявшись на 25% за останні сім днів.

А Lido Staked Ether (STETH), 14-а найбільша цифрова монета, значно піднялася за рахунок росту Ефіріуму (ETH), збільшившись майже на 15% за останній тиждень.

Редагував Раян Озава.

Прогноз ціни XRP: $27-33 за спрогнозами аналітиків
Прогноз ціни XRP: $27-33 за спрогнозами аналітиків
XRP перспективний, очікується зростання до $27-33 з вибухом ціни за аналізом Елліотта та Фібоначчі. Ймовірна ціль Fib 3 в $33. Можливий рух до $1,780, спираючись на попередній цикл Ефіріуму. 📈🚀
Переглянути
Огляд ринку криптовалют: BTC відступив до $63 тис.
Огляд ринку криптовалют: BTC відступив до $63 тис.
BTC відступає до $63 тис., WIF знижується на 10% щодня. BTC весело стрибнув до $64 тис., але втратив позиції. Альткоїни відступають разом із загальною капіталізацією. WIF - найбільший втратник. #крипто #огляд 📉🪙
Переглянути
Невідоме майбутнє XRP: аналіз і прогнози
Невідоме майбутнє XRP: аналіз і прогнози
📈 Теханаліз показує, що XRP готується до рекордного взлету, біки повертаються. Ринок альткоїнів на підйомі, аналітики прогнозують подальше зростання. XRP може показати значний рух. #крипто 🚀
Переглянути
Криптоспад: мем-монета DOGS і токени Telegram
Криптоспад: мем-монета DOGS і токени Telegram
DOGS Token та інші мем-токени Telegram втрачають популярність через спад ціни. DOGS впав на 8% за добу, з ринковою капіталізацією $476.34 млн. TON та NOT також показали спад. Прогноз для DOGS мрачний через загальну спадну тенденцію. RSI вказує на подальше зниження цін 😕📉.
Переглянути