Недооціненість Solana: Шанси на зростання

Недооціненість Solana: Шанси на зростання

Ціна Solana (SOL) досягла дворічного максимуму, але залишається недооціненою - ось чому

Ціна Solana зробила хвилі на ринку криптовалют наприкінці 2023 року, порушивши рубіж у $100. Хоча SOL зараз торгується на рівні $144, йому все ще потрібно подолати багато проблем, щоб наблизитися до встановлення нового історичного максимуму.

Здається, що альткоіну може не вистачити сил для продовження після останнього ралі. Однак слід зауважити, що Solana все ще недооцінена. Ціна Solana може утриматися

Ціна Solana зросла на 45% за останні два тижні, піднімаючи цифровий актив до $144 на момент написання. Загалом, такі ралі здатні жити лише короткий час, оскільки криптоактиви втрачають свою моментум через насичення бичого настрою або заборговування. Але SOL виявляється іншим.

Наразі індекс відносної сили (RSI) перетинає поріг і входить в зону перекупленості. Глянувши на історичні дані, можна помітити, що SOL здатний ралі відразу після входження в цю зону. В залежності від загальних умов ринку, ці ралі охоплювали від 300% до 400%.

Хоча 300% зростання може не бути на горизонті, підтримка інвесторів може підвищити ціну SOL. Успішне проривання опори на рівні $150 дозволило б підйом до $168. Ця ціна співпадає з 50% рівнем Фібоначчі від $248 до $89. Перетворення цього рівня в підтримку надасть Solana той толчок, який необхідний для досягнення рубежу в $200. Чи є SOL недооціненим?

Поза технічними і історичними даними фундаментально, Solana варта набагато менше, ніж їй слід би бути. Це випливає із співвідношення ціни до обсягу продажів (PS) криптовалюти.

PS відношення порівнює ринкову капіталізацію протоколу з його доходами. Низьке відношення може вказувати на те, що протокол недооцінений і навпаки. Незважаючи на останнє ралі, SOL залишається дуже недооціненим за цим показником.

Альткоін не збільшував свою ціну навіть під час негативного 12-місячного періоду від середини 2022 до середини 2023 року. Однак наприкінці 2023 року дохід, згенерований альткоіном, не встиг догнати стрімко ростучу ринкову капіталізацію. Це призвело до недооціненості Solana.

Таким чином, це означає, що у альткоїна все ще є багато місця для зростання і можливий подальший ралі. Очікувана ціна Solana: Чи є шанси на корекцію?

Оскільки ринок повільно зростає, він може скоро вичерпати бичий момент, якщо не забезпечить підтримувальної підлоги. Наразі ця підлога знаходиться на рівні $150, що також є ключовим психологічним рівнем підтримки.

Якщо ціна Solana не зможе пройти рубіж у $150, вона може сповзти до $126, а заборговування в цей час подальше посилення вниз. Втрата $126 відмінила бнавіть бичу тезу повністю і, можливо, навіть відправила б SOL до $100.

Відомості

Вся інформація, що міститься на нашому веб-сайті, публікується в добрій вірі та лише для загальної інформації. Будь-які дії, які читач виконує на підставі інформації, знайденої на нашому веб-сайті, строго на його власний ризик.

Гряде вибух: аналітик розповів про криптовалюту, що зросла на 300%, та NEAR
Гряде вибух: аналітик розповів про криптовалюту, що зросла на 300%, та NEAR
💥 Крипто журналіст пророкує вибуховий виід мемкойна Simons Cat (CAT), який зрос на 291% за місяць. Вчений також прогнозує позитивне рухання ціни NEAR, підкріплене технологією AI. 🚀 #криптовалюта
Переглянути
Ціни на криптовалюту 21 вересня: BTC - $62 тис., ETH та SOL зростають
Ціни на криптовалюту 21 вересня: BTC - $62 тис., ETH та SOL зростають
🚀 Стабільні ціни на криптовалюту сьогодні: BTC - $62 тис., ETH та SOL ростуть. Aptos та Lido DAO лідери дня. 🔥
Переглянути
XRP: Шлях до історичного максимуму.
XRP: Шлях до історичного максимуму.
XRP може стати Tesla серед криптовалют з потенціалом великих прибутків. Аналітик порівняв ріст XRP з ростом Tesla, вказуючи на можливість подібного вибуху ціни. Зараз XRP торгується навколо $0,5831, але аналітик попереджає, що актив може прорватися вище $17. 🚀📈
Переглянути
Прогноз Ціни Cardano: Стабільність та Перспективи
Прогноз Ціни Cardano: Стабільність та Перспективи
Кардано (ADA) стабільна, але стоїть перед конкуренцією і новими викликами. Ціна поки пристойна, але шлях до піку ще довгий. Перспективи на зріст є, але обмежені конкурентами. 📉🔒🚀
Переглянути