Ціна XRP на кінець 2024 року: Прогнози експертів

Ціна XRP на кінець 2024 року: Прогнози експертів

Експерти з фінансів встановлюють ціну XRP на кінець 2024 року

Поки XRP продовжує утримувати позитивний настрій разом з рештою сектору криптовалют, що спричинило перевищення загальної капіталізації ринку понад $2.5 трильйона, фінансові експерти поділилися своїми думками про те, куди може дійти ціна цього шостого за розміром активу до кінця 2024 року.

На відміну від початку року, коли токен XRP не мав вражаючого старту, він нарешті наздогнав більш широкий настрій і почав робити серйозніші кроки вперед, тому багато фінансових аналітиків вважають, що він може продовжувати зростати ціну цього року, з їх прогнозами від $1.24 до $3.30. #1 Експерти панелі Finder: $1.24

Хоча вони не запропонували конкретних прогнозів на кінець 2024 року, панель промислових спеціалістів з Finder передбачила, що XRP досягне ціни $1.73 до кінця 2025 року, що, враховуючи їхні попередні прогнози на кінець 2023 року, робить прогноз на 2024 рік десь на рівні $1.24.

#2 Dark Defender: $2

Тим часом, відомий псевдонімний криптоексперт Dark Defender встановив ціну XRP на рівні $2 на цей рік, враховуючи той факт, що індекс відносної сили (RSI) для торговельної пари Bitcoin-XRP на щотижневій діаграмі відповідає тому, що ми спостерігали під час вибуху булів у 2017 та 2021 роках.

Аналіз ціни XRP

Наразі XRP продається за ціною $0.621, фіксуючи зростання на 3.66% за останні 24 години, збільшення на 4.31% за попередні сім днів і рост на 24.26% за місячною діаграмою, за останніми відомостями, зібраними 7 березня.

У кінцевому підсумку, прогнози вищезазначених експертів щодо XRP можуть, насправді, справдитися, якщо він продовжуватиме йти по своєму позитивному шляху, особливо, якщо судова битва між Комісією з цінних паперів та бірж (SEC) США та Ripple завершиться сприятливо для блокчейн компанії.

Тим не менш, у світі криптовалют все може раптово змінитися, тому надзвичайно важливо провести докладне дослідження та врахувати всі потенційні ризики перед інвестуванням значної суми грошей в будь-що, будь-то цифрові активи, акції, нерухомість або інше.

Відмова від відповідальності: Зміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. Під час інвестування ваш капітал знаходиться під загрозою.

SEI: Зростання на тлі DeFi. Ліквідність та фінансування.
SEI: Зростання на тлі DeFi. Ліквідність та фінансування.
SEI зростає на фоні зростання DeFi. Ринок впав, але SEI досяг 27-денного максимуму. Торговий обсяг зріс на 28%. Технічні та DeFi фактори підтримують ріст. Перехід до позитивної тенденції. 📈
Переглянути
Ціна Solana: рівень $190 - вирішальний для подальшого руху SOL
Ціна Solana: рівень $190 - вирішальний для подальшого руху SOL
🚀 Solana продемонструвала вражаючу продуктивність, змінивши ціну на 7,5% за 7 днів. Експерти обговорюють майбутнє SOL, звертаючи увагу на рівень $190 як ключовий для руху ціни. Інвестор Altcoin Sherpa залишає надійну довгострокову позицію. Ключовими рівнями для спостереження є $160 та $190. 📈 #крипто #Solana
Переглянути
Гряде вибух: аналітик розповів про криптовалюту, що зросла на 300%, та NEAR
Гряде вибух: аналітик розповів про криптовалюту, що зросла на 300%, та NEAR
💥 Крипто журналіст пророкує вибуховий виід мемкойна Simons Cat (CAT), який зрос на 291% за місяць. Вчений також прогнозує позитивне рухання ціни NEAR, підкріплене технологією AI. 🚀 #криптовалюта
Переглянути
Ціни на криптовалюту 21 вересня: BTC - $62 тис., ETH та SOL зростають
Ціни на криптовалюту 21 вересня: BTC - $62 тис., ETH та SOL зростають
🚀 Стабільні ціни на криптовалюту сьогодні: BTC - $62 тис., ETH та SOL ростуть. Aptos та Lido DAO лідери дня. 🔥
Переглянути