Ринково-нейтральна стратегія для біткоїна: доходність у 3 рази більше за державні облігації

Ринково-нейтральна стратегія для біткоїна: доходність у 3 рази більше за державні облігації

Bitcoin Logs Biggest Single-Day Gain Since October, Market-Neutral Bets Yield 3x U.S. Treasury Notes

Bitcoin піднявся на 9,5% у середу, продовжуючи двухденну переможну серію.

Аналітики передбачають подальше зростання до шести цифр у наступні місяці.

Ринково-нейтральна стратегія по купівлі та продажу біткоїну пропонує річний дохід у розмірі 14%, за даними Glassnode.

Bitcoin (BTC) стрімко зрос на 9,5% у середу, зафіксувавши свій найбільший одноденний процентний розрив з 23 жовтня за даними платформи для створення графіків TradingView.

Ціни зросли до 64 000 доларів на декількох біржах, досягнувши максимуму з листопада 2021 року. Параболічний рух від понеділка біля 51 500 доларів широко приписують прийняттю біткоїн-ETF-фондів настільної моделі стільця. Індекс CoinDesk 20, широкий ринковий показник, підвищився на понад 10% на цьому тижні.

Консенсус полягає в тому, що ралі буде тривати в наступних місяцях, виведучи ціни до шести цифр.

«Наш аналіз прогнозує консервативну цінову мету в діапазоні 100 000–120 000 доларів, яку слід досягнути до четвертого кварталу 2024 року, а пік циклу слід досягти десь у 2025 році щодо загальної ринкової капіталізації криптовалют», - сказали аналітики криптобіржі Bitfinex.

«ETF-фонди внесли „пасивний попит“, що означає, що попит приходить від інвесторів, які в значній мірі байдужі до ціни. Вони розглядають біткоін як засіб збереження вартості, а не як торговельний волатильний актив, що вже був відзначений кілька років перед введенням ETF», - додали аналітики.

На початку цього тижня технічний аналітик Пітер Брандт сказав, що біткоїн може досягти піку у розмірі 200 000 доларів до вересня 2025 року.

Ці прогнози, безумовно, порадують напрямні трейдери. Однак не напрямні трейдери не повинні відчуватись залишеними осторонь, оскільки стратегія по купівлі та продажу під ринок зараз приносить втричі більше, ніж дохід від 10-річних облігацій США, так званий безрисковий дохід.

Стратегія по купівлі та продажу на ринку є ринково-нейтральною стратегією, яка спрямовується на отримання прибутку від різниці в цінах на ринках спот і ф`ючерсів. Арбітражист комбінує довгу позицію на спот-ринку з короткою позицією на ф`ючерси, коли ф`ючерси торгуються з надбавкою до ціни спот. Під час наближення закінчення ф`ючерсів, надбавка зникає, і у день розрахунку ф`ючерсні ціни зближуються з цінами спот, генеруючи відносно безризиковий дохід для арбітражиста.

Згідно з фірмою з аналізу блокчейнів Glassnode, стратегія купівлі-продажу біткоїну, за участю ф`ючерсів на три місяці, приносить понад 14%. Це більше, ніж втричі додаткова дохідність 10-річних облігацій США у розмірі 4,27% та у 2,8 рази більше доходу 1-річних облігацій США у розмірі 5%.

Цей відносно вищий дохід може привернути більше коштів на крипторинок.

«Дохід, доступний на ринках ф`ючерсів, ймовірно, почне привертати ринкових ведучих назад у сферу цифрових активів, збагачуючи ліквідність ринку», - сказали в Glassnode у щотижневому бюлетені.

Ціна на криптовалюту RUNE: Потенціал зростання до 60% за місяць
Ціна на криптовалюту RUNE: Потенціал зростання до 60% за місяць
Kриптоаналітик Cool Dog підтримує ріст ціни на RUNE, очікується досягнення 60% при підтримці 200-денного EMA. MACD показує буліші сигнали. Ціна може знизитися до основної підтримки, але зберегти позитивний настрій. 🚀📈
Переглянути
42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 криптовалюти перегнали BTC у 2024 році за прибутковістю, зокрема POPCAT, OM та MOG. Їхні зростання перевищує 700%. BTC залишився на 43%. Мем-монети та токени бірж показали найкращі результати. Binance в лідерах з 4 монетами. 🚀📈 #криптовалюта
Переглянути
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути