Наскільки Zcash (ZEC) може досягти рівня у $50?

Наскільки Zcash (ZEC) може досягти рівня у $50?

Zcash (ZEC) спровокувала відступ: Чи може ZEC досягти рівня у $50?

За останні кілька сесій ціна монети ZEC показала відбій і веде зростання до рівня у $35. Покупці набрали момент і виглядають буйливо.

Монета Zcash (ZEC) відступила від нижньої позначки у $20 і рухається по відбойу за останніми сесіями. Монета перехопила ключову перешкоду у $25 і розширює відступ у бік $30. Покупці набрали момент і намірюються продовжити здобутки. Однак бики повинні утримуватися вище 200-денної ЕМА для подовження відбою.

Монета Zcash (ZEC) перевищила значущі рухомі середні та надала підтримку подальшому продовженню покупок. Монета стрімко зросла на понад 20% на цьому тижні, і буйливість була відзначена. Крім того, монета вийшла з фази корекції і готова до перевершення у наступних сесіях. Проте кругла позначка у $30 ще не перетнута, і інвестори спостерігають за цим рівнем, щоб здійснювати нові позиції. Згідно з рівнями Фібоначчі, монета перестрибнула зону 23,6% і направляється до зони 38,2%.

  1. Ціна монети Zcash (ZEC) була $27,68 на момент преси, з інтрадейним приростом у 0,87%, що свідчить про нейтралітет на графіках. Крім того, торговий обсяг збільшився на 18,78% до $89,09 мільйонів. Пара ZEC/BTC становить 0,000544 BTC, обсяг ринку – $453,50 мільйона. Монета ZEC має щотижневе співвідношення прибутку 22,52% та на місячній основі 26,48%. Аналітики були буйливими і вказують на те, що ціна криптовалюти Zcash (ZEC) продовжить зростання і може скоро зберегти високі значення у $40.
  2. Монета Zcash (ZEC) сформувала формацію подвійного дна недалеко від підтримувальної зони у $20 і розірвала перешкоду 200-денної ЕМА. Окрім того, монета розірвала спускну лінію тренду і готова перевершити у наступних сесіях. Бики повинні перестріти $30, щоб продовжити рух угору до $35, за якими слідуватиме $40.

Технічні рівні:

  • Рівні підтримки: $25 та $20
  • Рівні опору: $35 та $40

Відмова від відповідальності:

Погляди та думки, висловлені автором чи будь-якою іншою особою, зазначеною в цій статті, призначені лише для інформаційних цілей і не становлять фінансових, інвестиційних чи інших порад. Andrew Smith

Андрю – розробник блокчейнів, який став зацікавлений у криптовалютах під час навчання на другому ступені спеціалізації у галузі розробки блокчейну. Він уважний спостерігач за деталями та ділиться своєю страстю до письма, нарівні з кодуванням. Його технічні знання про блокчейн допомагають йому надати унікальну перспективу його навичкам письма та надійну вміння пояснювати концепції, такі як програмування блокчейну, мови та емітування токенів. Він також часто ділиться технічними деталями та показниками продуктивності ICO та IDO.

42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 криптовалюти перегнали BTC у 2024 році за прибутковістю, зокрема POPCAT, OM та MOG. Їхні зростання перевищує 700%. BTC залишився на 43%. Мем-монети та токени бірж показали найкращі результати. Binance в лідерах з 4 монетами. 🚀📈 #криптовалюта
Переглянути
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути