Думки Goldman Sachs щодо зниження процентних ставок на рік 2024 • Вплив на ціну Bitcoin

Думки Goldman Sachs щодо зниження процентних ставок на рік 2024 • Вплив на ціну Bitcoin

Goldman Sachs економісти оновили свої очікування щодо зниження процентної ставки на 2024 рік: вказали на цей місяць для першого зниження ставки! Як це вплине на ціну Bitcoin?

Хоча залишається питанням, коли Федеральна резервна система почне знижувати процентні ставки, є багато різних думок з цього приводу.

У той час як заяви Федеральної резервної системи сигналізують, що березень може бути малоймовірним для першого зниження процентної ставки, і всі очі спрямовані на травень для першого зниження ставки, Goldman Sachs думає по-іншому.

На даний момент економісти Goldman Sachs у своєму останньому звіті заявили, що вони очікують чотири зниження процентних ставок в США в 2024 році і оцінюють, що перше прийде в червні.

Економісти Goldman Sachs недавно оновили свої прогнози щодо того, коли Федеральна резервна система знизить процентні ставки.

Економісти, які очікували п`ять знижень процентних ставок в 2024 році в своїх початкових прогнозах, заявили, що очікують, що перше зниження процентної ставки буде здійснено в червні.

Економісти вважають, що хоча найновіші дані про інфляцію за січень вищі, ніж очікувалося, це не повинно бути враховано занадто дуже. Економісти заявили, що вони передбачають, що базова інфляція впаде до 2,5% до засідання FOMC у травні та до 2,2% у червні.

Наразі останні прогнози економістів Goldman Sachs є такими: `Ми передбачаємо зниження процентної ставки в червні, липні, вересні та грудні 2024 року, а також ще чотири зниження процентних ставок в 2025 році`.

За даними інструмента FED Watch групи CME, ймовірність збереження ставок на рівні в травні оцінюється в 76%, тоді як ймовірність 25-базисного зниження становить 23%.

З іншого боку, ймовірність збереження ставок Федеральної резервної системи на рівні у червні оцінюється у 32%, тоді як ймовірність 25-базисного зниження становить 53,7%.

Як ви пам`ятаєте, Федеральна резервна система утрималася від зміни процентної ставки в січні, відповідно до очікувань, і зберегла ставки на рівні від 5,25% до 5,50%.

Очікується, що ціна Bitcoin (BTC) та криптовалют зростатиме з початком зниження ставок Федеральної резервної системи. Оскільки Bitcoin досяг піку в $ 69,000 у листопаді 2021 року, коли Федеральна резервна система почала збільшувати процентні ставки. Оскільки подальший ринок ведмедів безпосередньо пов`язаний із збільшенням процентних ставок Федеральної резервної системи, вважається, що BTC може повернутися до своїх старих днів зі зміною політики та зниженням процентних ставок.

Наразі експерти очікують, що ціна BTC може зазнати великого зростання, якщо зниження процентних ставок стануться негайно після Halving Bitcoin.

Експерти заявили, що вони передбачають, що зниження процентних ставок після квітня змусить ціну BTC знову піднятися до нового рекорду, оскільки очікується, що Halving підніме ціну Bitcoin вище його історичного максимуму у $69,000.

Це не інвестиційна порада.

Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Акції криптовалют в США стрімко зростають після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи
Криптовалютні акції стрімко зросли після зниження процентних ставок Федеральної резервної системи. Це додало імпульсу для ринку. Інтерес до біткоіна може відродитися. Акції криптокомпаній зросли. Вибори вплинули на динаміку ринку, але криптовалюти все одно залишаються актуальними. 📈🪙📉
Переглянути
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
Діагноз економіки: ФРС знизила відсоткові ставки на 50 базисних пунктів
ФРС знизила відсоткову ставку на 50 пунктів. Пауелл підкреслив стійкий економічний зріст та інфляцію. Домогосподарства отримають полегшення завдяки зниженню витрат на кредитування. Ринок очікує нормалізації інфляції. Найбільш очікувана зустріч року. 🔻📈
Переглянути
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Прогнози на зниження ставки Федерального резерву: що очікувати
Фінансові установи очікують зниження ставки від Федерального резерву. Ebury - 25 базисних пунктів, TD Securities - важливість графіку Джерома Пауелла, BofA очікує лагідний підхід. Ринок вважає ймовірність зниження від 25 до 50 базисних пунктів. 📉🏦
Переглянути
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Прогноз процентних ставок Федерального резерву: розділення думок.
Фед розглядає зниження процентної ставки, дискусія колишніх посадовців розбурхала ринок. Очікується зниження на 25 базисних пунктів, але думки поділені. Волатильність на ринку збільшується, S&P 500 росте. Інші аналітики бачать можливість нових рекордів. 📉📈🔥
Переглянути