Шахрайство: JPMorgan Chase відмовляється повернути $10,700 користувачці

Шахрайство: JPMorgan Chase відмовляється повернути $10,700 користувачці

Заспокоюють споживача: JPMorgan Chase заявляє, що банк не винен в тому, що з його рахунку зникла сума у $10,700

Згідно з повідомленнями, банківське грандмайорство JPMorgan Chase відмовляється виправити ситуацію для клієнтки після виведення тисяч доларів з її рахунку в резкому банківському шахрайстві.

Проживаюча в Колорадо Бетсі Річ повідомляє, що минулого місяця вона отримала повідомлення з проханням авторизувати транзакцію на суму $1,700 з її рахунку в JPMorgan Chase, повідомляє місцева станція зв`язку ABC KMGH.

Після того, як вона різко відмовилась від підозрілої транзакції, вона отримала дзвінок від людини, номер телефону якої співпадав з номером служби підтримки клієнтів на її дебетовій картці Chase. Річ каже, що ця людина знала її номер рахунку, адресу та баланс і розповіла їй, що хтось намагається вивідти гроші з її рахунку.

На цьому етапі Річ каже, що використала інший телефон, щоб зв`язатися з Chase.

`Це було дуже невідкладно, і він сказав, що це триває, коли ми говоримо. Тому я відразу підняла інший телефон і зателефонувала до шахрайства Chase. Чекала 20 хвилин. Їх живий чат також не був доступний. І наше відділення не було відкрите`.

Поки Річ чекала на з`єднання з Chase, шахрай переконав її змінити ПІН-код, сказавши, що вона може втратити ще більше грошей, якщо не займеться цим. Незабаром після зміни ПІН-коду, з її рахунку Chase було витягнуто $10,700.

Після цього Річ отримала лист від Chase з відмовою у її претензії про шахрайство.

`Там написано: `Ми відхиляємо вашу претензію, тому що визначили, що предмети, щодо яких йдеться у суперечці, були авторизовані.` Ні, вони не були!`

Хоча її претензію відхилив, Chase повернув $1,700 на перекази по безготівковому розрахунку.

KMGH звернулася до Chase, щоб дізнатися більше про цю справу. Банк відповів заявою, яка попереджає його клієнтів не передавати свої ПІН-коди.

`Уважно ставтеся до нових контактів, які просять вас надати коди, доступ до пристрою чи відправити їм або собі гроші, щоб уникнути шахрайської діяльності... Chase, інші банки, правоохоронні органи та технологічні компанії не попросять цього вам робити, але шахраї - так.`

Незважаючи на те, що Річ була негайно попереджена про шахрайський інцидент, Chase вирішив повернути лише частину грошей Річ в сумі $1,700.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути