Топ-аналітик передбачає ралі XRP до $0.91

Топ-аналітик передбачає ралі XRP до $0.91

Ціна XRP: Топ-аналітик передбачає ралі XRP до $0.91, ось чому

Недавно у криптовалютному всесвіті спостерігалася руханина відомого аналітика криптовалютних ринків з приводу незабаром запуску XRP до $0.91, згідно з дописом, опублікованим на Х. Поділений одним із найвідоміших криптоаналітиків, Темний Захисник, цей пост одержав помітний резонанс відразу після його появи на ринку через те, що ціна XRP сьогодні показала значний виразний рух у погіршену сторону, впавши нижче позначки у $0.55 на момент публікації.

Токен, підтриманий Ripple, сьогодні торгувався переважно у червоному секторі, заява аналітика стала в контрасті з його останнім рухом ціни. Дані по похідним показували далі спадний тренд для токена, хоча можлива фаза консолідації.

Темний Захисник Зберігає Бичий Налаштованість На XRP

Цікаво, що Темний Захисник ділився серією дописів на Х протягом останніх декількох днів, показуючи бичий настрій до токена, підтриманого Ripple. Недавно аналітик навіть проголосив, що XRP досягне $1.88, як частину цілей третьої хвилі токена.

Погоджуючись з цим, аналітик підсвічує, що XRP вдарить в оранжевий опір у денному графіку на момент 17 лютого, спостерігаючи підтримку в короткостроковому плані. Тим часом, з урахуванням розташування другої хвилі XRP як хвилі корекції, останній пункт закінчується в діапазоні від $0.5198 до $0.5066.

Тим часом, аналітик проголосив, що XRP повинен прорвати щоденні будні Хімоку Хмари, технічного індикатора підтримки та опору, провідка бичого клімату в широкому криптовалютному ринку. Потенційний прорив цієї хмари вказує на значний узбічний тренд, що робить ралі токена до позначок $0.6649, $0.7707 та $0.9191 незабаром. Навпаки, закриття нижче Хімоку Хмар може означати спадний тренд для XRP.

Тим часом, дані по похідним, надані Coinglass, показали значний 6.61% спад в відкритому інтересі XRP, натякуючи на спадний тренд у контексті сьогоднішнього падіння цін. Однак підвищення обсягу викликало спекуляції про фазу консолідації впереді.

Також Прочитайте: Біткоін ETF: IBIT від BlackRock та GBTC від Grayscale падають до ранкового мінімуму після слабкого притоку Ціна XRP Падає

На момент написання ціна XRP відзначила значний спад на 4.77% за останні 24 години і зараз торгується на рівні $0.5432. Після згасаючого бичого руху протягом останнього тижня токен, підтриманий Ripple, сьогодні відзначив масштабне падіння, незважаючи на шум, що викликався позитивною позицією Бреда Гарлінгхауса щодо потенційного XRP ETF.

Рух ціни XRP навіть суперечить бичому ставленню аналітика до токена, підтриманого Ripple. Однак значний спад також став наслідком масової ліквідації, протесту яку недавно спостерегли на широкому криптовалютному ринку. За останні 24 години було ліквідовано вражаючу суму в $300 мільйонів, альткойни, такі як XRP, взяли медведеній поворот.

Також Прочитайте: Етер (ETH) перевершить Біткоін (BTC) у наступних місяцях: Bloomberg

42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 криптовалюти перегнали BTC у 2024 році за прибутковістю, зокрема POPCAT, OM та MOG. Їхні зростання перевищує 700%. BTC залишився на 43%. Мем-монети та токени бірж показали найкращі результати. Binance в лідерах з 4 монетами. 🚀📈 #криптовалюта
Переглянути
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути