Ціна MATIC досягає $1: аналіз та прогноз

Ціна MATIC досягає $1: аналіз та прогноз

Polygon (MATIC) Ціна досягає $1 - Ці аналітики передбачають, що $2 може бути наступною ціллю

Ціна Polygon (MATIC) вийшла з довгострокової лінії спадної опори, яка існувала з моменту історичного максимуму в грудні 2021 року.

Ціна також досягла вершини довгострокового горизонтального діапазону. Чи вийде вона з нього чи буде відкинута? MATIC виходить із довгострокової опори

Технічний аналіз щоденної відбиває, що MATIC зростав з червня 2022 року. Після створення високого нижнього піку в жовтні 2023 року, він прискорив своє зростання.

На минулому тижні ціна MATIC вийшла із спадної опорної лінії, яка існувала практично 800 днів. Зокрема, ця лінія існувала з часу історичного максимуму в грудні 2021 року. Раніше ціна MATIC намагалася вийти, але безуспішно (червоні іконки). MATIC/USD Щотижнева діаграма. Джерело: TradingView

Щотижневий індекс відносної сили (RSI) вказує на бичу манеру. Торговці використовують RSI як індикатор імпульсу для визначення перекупленості або пе- репроданості умов і вирішення, чи накопичувати чи продавати активи.

Показники вище 50 та вгору вказують на перевагу биків, тоді як показники нижче 50 вказують на протилежне. Індикатор відскочив на 50, коли ціна виходила, легітимуючи прорив. Що говорять аналітики?

Торговці криптовалют та аналітики на X позитивно сприймають майбутній тренд MATIC.

CryptoBusy вважає, що MATIC зросте до $3 через образ куба та ручки. MATIC/USDT Щотижнева діаграма. Джерело: X

NFT Cryptomaniac має такі ж переконання.

`Тут нічого нового! Я повідомлю вам, якщо щось зміниться, але в іншому випадку ви просто закриєте очі та відкриєте їх на $1.80-$1.90-$2.00 в залежності від фомо.` - заявив він.

Наступний, Дон Статистики вказав, що ціна MATIC скоро досягне наступної опори на рівні $1. Прогноз ціни MATIC: Чи може ціна досягти $2?

Аналіз з трьохденного періоду також надає бичачий сигнал, підтримуючи щотижневий сигнал. Це обумовлено ціновою акцією, хвильовим рахунком та показниками RSI.

Цінова дія показує, що MATIC наближається до верхнього межі довгострокового діапазону (білий) на рівні $1. Діапазон існує з липня 2022 року.

Хвильовий рахунок вказує на те, що прорив станеться. Технічні аналітики використовують теорію хвиль Елліота для визначення напрямку тенденції, досліджуючи повторювані довгострокові цінові шаблони та психологію інвесторів. Найбільш імовірний рахунок вказує на те, що MATIC знаходиться в хвилі трьох п`ятих ру- ху вгору.

На даний момент 3-денний RSI підтримує прорив, оскільки він недавно перетнув значення 30.

Даючи хвилям один і три співвідношення 1:1 призведе до висоти $1.55, що на 55% вище за поточну ціну MATIC. Якщо хвиля три розшириться до 1,61 раза довжини хвилі один, вона може досягти $2.05, що на 110% вище від поточної ціни. MATIC/USD 3-денна діаграма. Джер-ело: TradingView

Незважаючи на цей бичачий прогноз ціни MATIC, відкидання від верхньої межі діапазону може спричинити 30% падіння до середини діапазону на рівні $0.70.

Для останнього аналізу криптовалютного ринку BeInCrypto, натисніть тут. Відомості про відмову

Відповідно до спільних принципів Проекту довіри, ця стаття про аналіз цін призначена лише для інформаційних цілей і не повинна розглядатися як фінансова чи інвестиційна порада. BeInCrypto зобов`язаний до точного, об`єктивного повідомлення, але ринкові умови можуть змінюватись без попередження. Завжди ведіть свої дослідження і консультуйтеся з професіоналами перед здійсненням фінансових рішень. Зверніть увагу на те, що наші Умови та умови, Політика конфіденційності та Відмови були оновлені.

42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 альткоїни обійшли BTC на початку року: Lookonchain
42 криптовалюти перегнали BTC у 2024 році за прибутковістю, зокрема POPCAT, OM та MOG. Їхні зростання перевищує 700%. BTC залишився на 43%. Мем-монети та токени бірж показали найкращі результати. Binance в лідерах з 4 монетами. 🚀📈 #криптовалюта
Переглянути
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути