XRP: $0.48 - велика можливість!

XRP: $0.48 - велика можливість!

XRP`s Price Flashes Sell Signal: Is $0.48 a Likely Target?

Ripple (XRP) ціна впала до підтримки $0.55, оскільки бики не змогли підняти ціну вище. За даними CoinMarketCap, цей спад означав, що XRP втратив 10,54% своєї вартості за період з початку року.

За даними чотиригодинної XRP/USD діаграми, короткостроковий рух биків до $0.60 може бути анульований. Однією з причин для цієї прогнозу могла бути ситуація з опорою на рівні $0.58. Бики намагалися підняти ціну XRP вище. Проте ведмеді набрали попутний рух, підкреслюючи втрату биками контролю над ринком. Під сильним впливом биків, XRP може повернутися до $0.58. Проте для цього потрібно збільшення покупців, яке наразі відсутнє.

Сильно ведмежа ситуація може відправити XRP вниз. У такому випадку ціна може знизитися до $0.52. Здатність захистити підтримку $0.52 може спровокувати відбиття. Однак, якщо бики втратять контроль над $0.50, наступним рівнем, на який може потрапити XRP, може бути приблизно $0.48.

Сигнали від індикатора MACD показали зростаючий ведмежий монентум. По-перше, довша ЕМА (помаранчева) відклала коротшу ЕМА (синя). Крім того, показник MACD був від`ємним на рівні -0.0023.

Якщо покупного тиску не буде, то ціна XRP може не мати іншого варіанта, як ковзати більше, ніж вона робила останнім часом. Крім MACD, індикатор Aroon також підтримував биків. На даний момент, Aroon Up (помаранчевий) був 7,14%, тоді як Aroon Down (синій) був 71,43%.

Цей розрив свідчить, що присутність ведмедів на ринку була набагато більша, ніж биків. Якщо це так на більшу частину нового тижня, то XRP може не перетнути опору вище $0.58. Проте, консолідація виглядає ймовірною для токена, оскільки він може торгуватися між $0.53 та $0.56 в короткостроковому плані.

На щоденному графіку, Індекс Відносної Сили (RSI) становив 58,01. Цей рейтинг був зменшенням від чого був рейтинг на 15 лютого. Тоді RSI становив 63,53, оскільки ціна XRP зросла до $0.57.

Тому зменшення монентуму свідчить про те, що подальший вгору тренд виглядав малоймовірним у короткостроковому плані. Кінцевий елемент врахував індикатори Supertrend. На даний момент червона зона Supertrend була вище ціни XRP, що свідчило про сигнал продажу.

Зараз може бути важко XRP відновити булішний монентум цього тижня. Проте зміна загального настрою ринку може допомогти XRP відбити. Наразі виглядає ймовірною зниження нижче $0.55 для токена.

Disclaimer: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, що виникли в результаті використання згаданого вмісту, продуктів чи послуг. Читачам рекомендується виявляти обережність перед вживанням будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
Прогноз ціни DOGE на 20 вересня: Ведмеді тримають нові місцеві максимуми
DOGE тримається біля $0.1052, очікується бічний рух. 📉📈 #DOGE #криптоновини
Переглянути
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP: найтісніші Bollinger Bands з 2016 року - $4,20 в цільовій зоні
XRP може досягти $4,20 через стислі Bollinger Bands, що спрогнозовує великі зміни у ціні. Це відбувалося раніше перед вражаючим ралі 2017 року. Важко передбачити, але потенційно можливий новий історичний максимум. 📈 #XRP #криптовалюта
Переглянути
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Назва статті: Аналіз ціни Solana: чому SOL тримається нижче $200?
Огляд: SOL зросла з $127 до $147 на фоні загального підйому ринку. Питання - чи зможе ця тенденція підтримати ціну вище $200? 📈
Переглянути
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитивний настрій у криптосфері
DeFi Education Fund CLO: Позитив у криптосфері зростає. Засідання у Конгресі розширило позитивне ставлення до криптою. Регулювання може надати ясність для розвитку галузі в США. 🚀⚖️
Переглянути