Два шляхи вперед для біткоїна: до $150 000

Два шляхи вперед для біткоїна: до $150 000

Аналітик CryptoQuant розкриває: `У біткоїна є дві шляхи вперед, обидва ведуть до $150 000`

У нещодавньому дослідженні даних on-chain аналітик з фірми з аналітики криптовалют CryptoQuant виявив два потенційних шляхи для біткоїна (BTC), обидва ведуть до рівня ціни в $150 000.

Дослідження, яке охопило майже 100 годин досліджень, за словами аналітика, виявило деяку цікаву інформацію.

За даними аналітика, чистий нереалізований прибуток та збитки (NUPL) наразі коливається навколо позначки 0,49 і наближається до рівня 0,54, який є піком у 2019 році. Хоча рівень 2019 року ще не був досягнутий, значна кількість інвесторів вже отримала прибуток.

Аналітик також досяг 1,83 в Puell Multiple, іншому важливому ринковому показнику. Ще є час до того, як це значення досягне рівня опори 2,05 у 2019 році.

Puell Multiple - це показник, похідний від прибутковості майнерів та стресу з прибутковості для мережі Bitcoin. Він розраховується шляхом ділення щоденного випуску монет (в USD) на 365-денний рухомий середній. Високі значення свідчать про те, що поточна прибутковість майнерів висока порівняно з річним середнім та можна чекати більше продажного тиску. Навпаки, низькі значення свідчать про те, що поточна прибутковість майнерів низька порівняно з річним середнім та вказують на те, що деяким майнерам може доведеться почати знижувати потужність шляхом вимкнення своїх машин. Це може зменшити вплив майнерів на рідку кількість.

Цікаво, що відкритий інтерес (OI) до біткоїна зростає і наразі перебуває на рівнях, схожих на перший ралі 2021 року. Однак, на відміну від 2021 року, OI повільно зростає і ще не пережив піку прориву, що свідчить про те, що така подія може все ще бути на горизонті, за словами аналітика.

Аналітик представив два сценарії: Сценарій А: Цей сценарій відображає події 2019 року, коли запаси з втратами впали до 16% і потім почали знову підніматися. Якщо цей сценарій відбудеться, ціна на BTC може впасти до реалізованої лінії ціни ($23,000) протягом наступних шести місяців перед тим, як перейти до Сценарію В. Сценарій В: У цьому сценарії запаси з втратами зменшуються до 3% протягом наступних шести місяців. Якщо це станеться, BTC може пережити велику биржову гонку, ймовірно, досягаючи $150,000.

Аналітик вважає, що ймовірніше відбудеться Сценарій В, оскільки жодних нових коштів не увійшло на ринок і бум OI ще не відбувся.

* Це не є інвестиційними порадами.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть