Запровадження ETF вплинуло на ціну Bitcoin

Запровадження ETF вплинуло на ціну Bitcoin

Ціна Bitcoin страждає через запровадження ETF і впала на 7% до $43,200

Запровадження фондів, зв`язаних з Bitcoin (BTC) викликало значний розпродаж та різкий спад ціни Bitcoin.

Після одержання схвалення та початку торгівлі в четвер, ETF викликали подію `продати новини`, що призвело до падіння вартості Bitcoin зі стартової ціни торгівлі $46,500, що була на час схвалення, до мінімуму в $43,200 всього за декілька годин в п`ятницю.

Протягом останніх 24 годин, Bitcoin, найбільша криптовалюта за ринковою капіталізацією, зазнала спаду на 7%. Її збільшення протягом останніх 30 днів обмежене всього 4%, знищуючи багато здобутого прогресу за цей період.

Крім того, оскільки надходження продаються продовжуються навалом після схвалення, є ознаки того, що ціна Bitcoin може зазнати додаткового зниження. Ціновий тиск на Bitcoin

Аналітик CryptoQuant, J.A. Maartunn, помітив значні замовлення на продаж у двотижневій графічні Bitcoin наприкінці середи. Зокрема, трійка груп замовлень на продаж була розташована між $46,100 і $48,000 і складалася з пачок у 755, 1,031 і 794 BTC відповідно.

За словами аналітика CryptoQuant, такі патерни зазвичай пов`язані з ринковими вершинами, якщо ці замовлення потім не відкликаються або не виконуються.

Цей приплив замовлень на продаж може пояснити безвідгукову реакцію на схвалення ETF до цього часу, оскільки здається, що тиск на продаж накопичувався. Однак ситуація ще більш загострюється.

За словами Мартуна, в п`ятницю були виявлені додаткові замовлення на продаж, що свідчить про те, що продавець ще не закінчив. Вже досягнуто дві значні продаються замовлення, що перебувають трохи вище поточної ціни Bitcoin: одне на 894 BTC за $44,000 і інше на 1,071 BTC за $45,100.

Ці розробки свідчать про те, що ринкові учасники використовують новини про ETF для звільнення своїх Bitcoin, призводячи до збільшеного тиску на продаж та подальшого зниження ціни.

Щодо стабілізації ринку після цього періоду підвищеного тиску на продаж, залишаються невідомими. Запровадження ETF, як вважалося, призведе до збільшеного інституційного інтересу та потенційного зростання ціни Bitcoin.

Проте, важливо зауважити, що вплив цих ETF-ів очікується розкрити в довгостроковій перспективі, а не стати очевидним протягом днів, тижнів або навіть місяців. Можливо, знадобиться кілька років, щоб повністю оцінити ефекти і наслідки інтеграції ETF в ринок Bitcoin. Запобіжні заходи Bitcoin залишаються недоторканими

Попри тривалий тиск на продаж, кілька ліній підтримки можуть зупинити зниження і принести позитивні новини для ціни Bitcoin та BTC биків.

Незважаючи на те, що Bitcoin вже втратив рівень підтримки $44,000, існує ще один ключовий рівень на рівні $42,700, який може запобігти подальшому спаду. Якщо цей рівень утримується, існує шанс, що Bitcoin зможе відновити марку $43,000 та змінити напрямок падіння.

Якщо рівень підтримки $42,700 буде порушено, вступають в силу додаткові лінії підтримки. До них належать $42,300, $41,700 і $41,200, які слугують останніми бар`єрами перед потенційним тестуванням рівня підтримки $40,000. Марка $40,000 має велике значення, оскільки вона є останньою підтримкою перед потенційним зниженням до $38,000.

Однак є позитивний аспект, який можуть врахувати бики Bitcoin. Теперішня бикова структура криптовалюти залишається недоторканою, якщо середина не порушена рівнем $29,900.

Цей рівень позначив початок поточного бикового тренду, і його збереження забезпечить збереження загальної позитивної ринкової структури.

Зображення з акцій, перегляд з TradingView.com Попередження: Стаття надається лише для навчальних цілей. Вона не відображає думок NewsBTC щодо купівлі, продажу або утримання будь-яких інвестицій. Інвестиції непреможні ризики. Вам пропонується здійснити власне дослідження, перш ніж приймати будь-які рішення щодо інвестицій. Використовуйте інформацію, надану на цьому веб-сайті, повністю на свій ризик.

Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Прогноз роста биткоина до $108-155 тыс.
Биткоин готовится к прорыву к новым рекордным ценам на основе исторических данных, с возможным ростом до $108 000 - $155 000. Поведение криптовалюты в предыдущих циклах указывает на возможную позитивную динамику в ближайшие месяцы. Рынок ожидает бычий ралли в 2025 году. 🚀💰
Просмотреть