Обговорення припливу коштів до XRP

Обговорення припливу коштів до XRP

XRP може щодня додавати $5 млрд до свого ринкового капіталу, якщо захопить чистий приплив у розмірі $500 млн від BlackRock IBIT.

Видатна постать спільноти XRP показала, що ринковий капітал XRP може зростати на $5 млрд щодня, якщо захопить чистий приплив у розмірі $500 млн, який реєстрував ETF BlackRock IBIT 13 лютого.

Виступлення XRP

Виступ XRP не був особливо задовільним для членів своєї спільноти, що викликало певні страхи та хвилювання серед інвесторів. Чад Стейнграбер, ветеран гейм-дизайнер та помітний член спільноти XRP, недавно обговорив одну з причин поганої продуктивності. Продукти XRP отримали приплив в розмірі $500К за 4 тижні.

Стейнграбер звернув увагу на кошти, які надходять в продукти інвестування на основі XRP протягом останніх чотирьох тижнів, посилаючись на звіти від CoinShares. Дані показують, що продукти інвестування XRP записали лише $500,000 чистого припливу з 19 січня по 9 лютого, що становить в середньому $125,000 щодня.

Щоденні Припливи XRP

На відмітку, недавні дані показують, що XRP отримав $300,000 чистого припливу 9 лютого. У порівнянні Bitcoin (BTC) побачив припливи у розмірі $1.089 млрд 9 лютого лише, перевершуючи кумулятивний приплив XRP за місяці. Окрім того, 3 лютого BTC побачив $702 млн позитивних припливів.

  • Недавно затверджені продукти ETF по Bitcoin Spot найбільше сприяли суттєвим припливам в Bitcoin. Стейнграбер підкреслив у своєму повідомленні вчора, що однією з основних причин того, чому XRP продовжує відставати від Bitcoin на ринковому підйомі, є низькі припливи, зареєстровані токеном.
  • З його слів, для того щоб XRP почав спостерігати вражаючі стрибки ціни, на ринку потрібно записувати припливи в діапазоні $1 млн, територію, яку Bitcoin постійно перевищував протягом кількох тижнів. Що, якщо XRP записував $500 млн припливів щодня?

У наступному повідомленні Стейнграбер підкреслив той факт, що лише IShares Bitcoin Trust (IBIT) від BlackRock бачив приблизно $500 млн чистого припливу 13 лютого. Нещодавні дані від дослідження BitMEX підтверджують, що IBIT зафіксував припливи на суму $493 млн, що є його найбільшим щоденним чистим потоком. На порівняння, сам Blackrock зробив Новий Чистий Приплив Грошей в розмірі $500 млн вчора.

Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
Суд разрешил Terraform Labs прекратить деятельность, инвесторы радуются
🌐 Terraform Labs получила судебное разрешение на ликвидацию деятельности. Рынок реагирует позитивно, цены на LUNA и LUNC выросли. SEC согласился с представленным планом компании. #крипто #рынок
Просмотреть
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть