Перспективи Bitcoin: $700,000 - мета ціни.

Перспективи Bitcoin: $700,000 - мета ціни.

Bitcoin (BTC) Може досягти $700,000, якщо це станеться, згідно з висловлюванням Адама Бека

У недавньому посту голова блокчейн-компанії Blocksteam Адам Бек, відома постать у світі криптовалют, передбачив, що Bitcoin може потенційно перевищити позначку у $700,000, якщо він зможе захопити капіталізацію ринку золота, яка наразі становить приблизно $13.5 трильйона.

Коментар Бека був у відповідь на спостереження про те, що Bitcoin не лише привертає значні інвестиційні потоки, але також призводить до зниження інвестицій в золото.

Якщо Bitcoin продовжить привертати кошти від золота, приводячи обидва активи до зустрічі середньої вартості, такий сценарій значно може підвищити ціну Bitcoin.

Це відбувається на тлі зростаючого інтересу до Bitcoin ETFs, які швидко випереджають своїх аналогів золота за обсягами інвестицій. Bitcoin втрачає блиск золота

Розмови про потенціал Bitcoin перевершити золото збуджуються за рахунок помітного успіху Bitcoin ETFs.

Останні дані показують, що чисті накопичені потоки для десяти найкращих Bitcoin ETFs, включаючи відомі, такі як GBTC, подвоїлися за останні три дні, перевищуючи понад $3 мільярди.

Цей темп росту різко контрастує з майже двома роками, які знадобилися для досягнення подібного позначення для золотих ETFs.

Ерік Балчунас з Bloomberg нещодавно звернув увагу на цей тренд, вказуючи на сейсмічний здвиг в інвестиційних уподобаннях від традиційних дорогоцінних металів до цифрових валют. Bitcoin ETFs, такі як IBIT і FBTC, набирають популярність серед інвесторів, посідаючи вражаючі позиції серед кращих ETFs за потоками на сьогоднішній день, що свідчить про збільшення підтримки криптовалют як інструменту інвестування. Bitcoin стане найбільшим ETF товаром?

Раніше Бек передбачив, що Bitcoin ETFs незабаром перевершать золоті ETFs, ставши кращим товарним ETF. З Bitcoin ETFs вже перевищили позначку у $27.5 мільярда, обігнавши срібні ETFs і наблизившись до $90 мільярдів, що утримується золотими ETFs, цифрова валюта стоїть на чіткому шляху до переписання інвестиційного ландшафту.

Запуск Bitcoin ETFs відзначив значний здвиг, схожий на впровадження золотих і срібних ETFs на початку 2000-х років, забезпечивши легший доступ до комодитетів без необхідності фізичного обігу.

MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд
MicroStrategy завершил размещение облигаций на $1,01 млрд, с процентной ставкой 0,625% и сроком до 2028 года. Доход составил $997,4 млн, часть будет использована на погашение облигаций и покупку биткоина 🚀🔒.
Просмотреть
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Прогноз цены биткойна: новый исторический максимум на горизонте?
Биткойн готовится к новому ралли в октябре, прогнозируется новый ATH. Аналитики видят рост после решений банков и сопротивления на $66,000. Сентябрь приближается к $70K, следите за новостями! 🚀📈
Просмотреть
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Ошибка в Bitcoin Core: 17% полных узлов под угрозой
Обнаружена серьезная ошибка в Bitcoin Core, затрагивающая 17% узлов сети. Уязвимость исправлена в версии 24.0.1 и обнародована 12 декабря 2022 года. Важно обновиться до версии 27.1 для безопасности. ⚠️🔒
Просмотреть
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
Прорыв Биткоина: курс готовится к $65 тыс.?
📈 Биткоин достигает максимума за 25 дней в $64 133, увеличившись на 10,3% благодаря бычьему настроению на фоне снижения процентной ставки ФРС и отчета BlackRock. Вопрос: преодоление отметки в $65 тыс.? 🚀
Просмотреть