Кардано зростає: TVL та стейблкоіни

Кардано зростає: TVL та стейблкоіни

Кардано бачить буйний зріст загальної закріпленої вартості (TVL) та вартості його стейблкоінів

Блокчейн Кардано зазнав значного зростання загальної закріпленої вартості (TVL) та вартості своїх стейблкоінів, відзначаючи віковий квартал, що дозволив розвиватися його DeFi екосистемі, за даними звіту від Messari.

Лише в четвертому кварталі, TVL Кардано в доларах зріс на 166%, досягнувши історичного максимуму у $449 мільйонів 14 грудня. Цей масштабний приріст сприяв загальному зростанню на 693,4% рік-на-рік.

Крім того, рейтинг Кардано серед усіх блокчейн мереж за TVL стрімко зросла з 15-го на 11-те місце під час останнього кварталу, після початкового 34-го місця на початку року.

Масивний ріст у DeFi

Децентралізована фінансова інфраструктура Кардано була трансформована у 2023 році, в основному за рахунок введення нових стейблкоінів, таких як iUSD та DJED, і подальшої активізації за допомогою введення стейблкоіна USDM від Mehen, запланованого на запуск у першому кварталі 2024 року.

Цей зріст вартості стейблкоінов, разом із зростанням TVL мережі, свідчить про зростаючу впевненість та участь на ринку DeFi Кардано.

Введення мостів від Wanchain, які сприяють переміщенню основних стейблкоінів, таких як USDT та USDC, на Кардано, додатково посилило ліквідність та зростання, пропонуючи нові можливості для додатків DeFi на платформі.

Інноваційні протоколи та розширюючася екосистема

Розширення DeFi екосистеми Кардано значно підтримується появою нових протоколів.

Indigo, емітент синтетичних активів, вийшов у лідери, випереджаючи Minswap за TVL всередині мережі. Цей перехід підкреслює динамічну та конкурентну природу простору DeFi на Кардано, зростання TVL Indigo на 165% випереджає зростання Minswap на 124% у четвертому кварталі.

Успіх цих протоколів, разом з розробкою новаторських рішень, наприклад, ланцюгові транзакції від MuesliSwap, демонструє продовжуючу інновацію всередині екосистеми Кардано.

Ці досягнення, разом з очікуванням на нові стейблкоіни та стандарти смарт-токенів, готові підвищити можливості DeFi Кардано та його привабливість для користувачів та розробників одночасно.

Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть