Нове партнерство Aptos та STAN для покращення геймінгу в Індії

Нове партнерство Aptos та STAN для покращення геймінгу в Індії

Компанія Aptos уклала партнерство з STAN, щоб покращити масштабованість та продуктивність у галузі кіберспорту. Проект блокчейну першого рівня Aptos співпрацює з інноваційною силою геймінгу в Індії - STAN, з метою вдосконалення масштабованості та продуктивності у спільноті кіберспорту. У недавньому повідомленні на X (раніше Твіттер), Aptos зазначив, що співпраця має на меті підняти онлайн-геймінг на наступний рівень.

У попередньому звіті STAN заявив, що партнерство з Aptos розкриє платформу для фанатів кіберспорту та інфлюенсерів. Крім того, онлайн геймінгова платформа зазначила, що обидві компанії поєднають зусилля, щоб переосмислити залучення геймерів для 500-мільйонної геймінгової аудиторії Індії.

Співпраця з Aptos дозволить впровадити можливості Web3 та запропонувати децентралізований геймінг користувачам STAN, згідно з звітом. Геймінгова компанія очікує, що цей крок розблокує безпрецедентні можливості для гравців та творців всередині її екосистеми.

Ще у січні STAN, за звітом, привласнив $2,7 мільйона у раунді фінансування, до якого внесли внесок інвестори, такі як Aptos Labs, Pix Capital, Maelstrom Fund, GFR Fund та General Catalyst. Це був другий раунд фінансування геймінгової компанії, перший раунд відбувся у травні 2022 року, коли STAN привласнив $2,5 мільйона.

Представник STAN, який висловив похвалу до експертизи Aptos Labs, описав блокчейн-проект як експерта у масштабуванні, безпеці та продуктивності. Ці якості він очікує бути ключовими для високого обсягу цифрових колекціонерів та геймінгу для STAN.

Згідно з представником, передові технології Aptos Labs та зобов`язання до геймінгової спільноти Індії подальше удосконалювання співпраці стануть вигідними для обох сторін. Він висловив зацікавленість у можливості розкриття повного потенціалу геймінгу у співпраці з Aptos.

Увага: Інформація, яка наводиться у цій статті, призначена лише для інформаційних та навчальних цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого роду. Компанія Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, понесені в результаті використання вмісту, продуктів чи послуг, згаданих у статті. Читачів радять проявляти обережність перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Активность китов растет: Fantom, Immutable X и BAT
Киты активизировались для FTM, IMX и BAT после снижения ставок Федеральной резервной системой. Увеличение транзакций китов свидетельствует о растущем доверии и оптимизме к этим альткоинам. FTM растет на 60%, IMX сталкивается с сопротивлением, а BAT растет после интеграции с Brave Browser. Снижение ставок Федеральной резервной системы поддерживает рынок альткоинов. 🐋📈🚀
Просмотреть
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Новый валидатор Jump для Solana: ожидаемые изменения
Jump представил новый валидатор Frankendancer на Solana. Он увеличивает производительность блокчейна. Планы на два независимых валидатора призваны обеспечить надежность и преимущество в производительности. Firedancer, следующий за Frankendancer, уже на тестовой сети. 🚀
Просмотреть
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot: рост курса после запуска Agile Coretime
Polkadot (+8%) увеличил производительность сети с помощью Agile Coretime, снижая затраты и улучшая эффективность. Обновление Polkadot 2.0 привлекло внимание разработчиков и инвесторов. 🔥🚀 #Polkadot #AgileCoretime
Просмотреть
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представляет решение для масштабирования Solana: токен XAND
Xandeum представит решение для масштабирования Solana, токен XAND, запуск 20 сентября 2024. Жидкий стейкинг SOL доступен 29 октября 2024. XAND токен запускается тоже 29 октября. Xandeum Labs получил $2,8 млн. 💡🚀 #Solana #XANDEUM
Просмотреть